Kuzum en başından beri multivitamin kullanıyordum 1 hafta önce falan ağrılarım sebebi ile magnezyum takviyesi verdi demir falan biz de başlamadık 24. Haftada başlayacağım demişti doktorum
.
Aaa tamam canım çok teşekkür ederim demirden çekiniyorum zaten bir ama vardır bir bildiği doktorun erken demek ki daha. Şimdi imom kullansan yeterli demiş bana onu alıcam yarın
.
Aaa tamam canım çok teşekkür ederim demirden çekiniyorum zaten bir ama vardır bir bildiği doktorun erken demek ki daha. Şimdi imom kullansan yeterli demiş bana onu alıcam yarın
Doktorlar arası görüş fark ediyor birçok kişinin doktoru erkenden başladı bende sormuştum zamanında neden bana verilmedi diye ama tek tük bazı doktorlar vermiyor erken olduğunu düşünüyor
Kızlar kac gundur hiç iştahım yok bi sabah kahvaltı yapıyorum oglen zaten yemiyorum bisey aksamda canım istemiyo bugun bi çorba ictim oyle yatarım büyük ihtimal ne yesem midem yaniyo bende yemek istemiyorum acken hiç bu sıkıntım yok ne bulantı ne yanma var mı benim gibi olan
3 4 gün sonra tekrar tartil canım tuvalete çıkma yada yediklerinden olabiliyo bende bi kilo almisim basından beri diyodum gecen gün bugün tartildim geri 600 grami gitmis zaten aşırı bi siskinlik hissediyodum demek ki odemmis
Selamün aleyküm hanımlar ben 20 haftalık hamileyim ben covid 19 yakalandım astım hastasıyım çok sıkıntılı geçiyor dualarınızı bekliyorum ne olur kendinize çok dikkat edin
İyi akşamlar kızlar sonunda bende cinsiyeti öğrendim %90 kızmış bir de dün burda okumuştum ağız kuruluğu sık idrara çıkma gebelikte şeker mevzusu. Dr a söyledim haftası olmamasına rağmen şeker testi yaptıralım dedi. Pazartesi sonuçları alacağım..
Kızlar kaç kilo aldınız başta tutarlı gidiyordum ama 1 haftada 2 kilo almışım nerdeyse kilodan korkmuyorum da gebelik şekeri vs olur mu diye korkuyorum
Kızlar kaç kilo aldınız başta tutarlı gidiyordum ama 1 haftada 2 kilo almışım nerdeyse kilodan korkmuyorum da gebelik şekeri vs olur mu diye korkuyorum
Kızlar kac gundur hiç iştahım yok bi sabah kahvaltı yapıyorum oglen zaten yemiyorum bisey aksamda canım istemiyo bugun bi çorba ictim oyle yatarım büyük ihtimal ne yesem midem yaniyo bende yemek istemiyorum acken hiç bu sıkıntım yok ne bulantı ne yanma var mı benim gibi olan
İyi akşamlar kızlar sonunda bende cinsiyeti öğrendim %90 kızmış bir de dün burda okumuştum ağız kuruluğu sık idrara çıkma gebelikte şeker mevzusu. Dr a söyledim haftası olmamasına rağmen şeker testi yaptıralım dedi. Pazartesi sonuçları alacağım..
hayırlı olsun canım. Bende korkuyorum şekerden bakalım doktora bişi demedim. İnşallah bişi çıkmaz. Çıkarsa da Rabbim başka dert vermesin bulunur çaresi
Selamün aleyküm hanımlar ben 20 haftalık hamileyim ben covid 19 yakalandım astım hastasıyım çok sıkıntılı geçiyor dualarınızı bekliyorum ne olur kendinize çok dikkat edin
Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin,bolbollimon ve portakal suyu,bol su icin,sürekli dusa girin,ayrıca burun spreyi ile burnunuzu bol bol temizleyin,kemik suyu da size şifa verecektir,Rabbim tez zamanda sizi ve bebeğinizi sağlığınıza kavuştursun inşallah...