2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 19 .haftanın içindeyim ve totalde 2.50 kg aldım. Hep endişeleniyorum çokmu aldım azmı oldu diye. Yaşımda 42 hep bir endişe halindeyim azmı çokmu diye.

Ben son 3 günde 2 kilo birden almış olmama şaşıyorum nası başardım acaba

Ben son 3 günde 2 kilo birden almış olmama şaşıyorum nası başardım acaba

Ödem vardır canım benim de öyle oluyor bazen yüksek çıkıyorum tartıda bikaç gün sebze salata ile beslenince hemen normale dönüyor kilom

Ya ben kaçırdımmı ne genelgesi? Bende kamudayım
24.haftadan 32.haftaya kadar idari izinli sayılacaz canım 24.hafta Dr raporuyla çalıştığının kuruma gidiyorsun idari izne çıkartıyorlar 32.haftada zaten doğum izni başlıyor çoğu kişi bilmiyor bende araştırırken denk. Gelmiştim doğruymuş

Ya bazen iki gün geri 3 gün ileri falan oluyor ya bebek . 24+0 başlangıç adet tarihimize göre mi olur yoksa o zamanki ölçüme göre mi

Ya bazen iki gün geri 3 gün ileri falan oluyor ya bebek . 24+0 başlangıç adet tarihimize göre mi olur yoksa o zamanki ölçüme göre mi
Benimde öyle 4 5 gün önce gözüküyor ama ben adet tarihimi baz alıyorum aslında tam ne zaman yumurtaladığmızı bilemeyeceğimiz için muamma orası drlar da ultrason daki gelişimini baz alıyorlar

Sizdemi kamuda çalışıyorsunuz bu genelgenin doğruluğu nedir acaba bende kamudayım inşlh doğrudur
Doğru kesinlikle kamuda çalışıp ayrılanlar var idari izinli sayılınıyo ama memur olma mecburiyeti var mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…