2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selamün aleyküm hanımlar ben 20 haftalık hamileyim ben covid 19 yakalandım astım hastasıyım çok sıkıntılı geçiyor dualarınızı bekliyorum ne olur kendinize çok dikkat edin
Cok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin tez zamanda iyileşin inşallah

Kızlar dün haberlerde gördüm. Grip aşısı artık parayla yapılmayacakmış. Aile hekimi yazarsa yapılacakmış. Onun içinde şeker kalp tansiyon aids gibi ağır hastalıkların birden çoğuna sahip olmak ve yaşlı olmak gerekiyormuş. Yani grip aşısı hayal oldu

E nabız da riskli grupta isen vurulacak. E nabizdan bakabilirsiniz

Kızlar kaç kilo aldınız başta tutarlı gidiyordum ama 1 haftada 2 kilo almışım nerdeyse kilodan korkmuyorum da gebelik şekeri vs olur mu diye korkuyorum
Ben bastan beri alıyorum kilo, hem iştah açık hem kendimi durduramıyorum. Her gün 1 saat yurumeme rağmen 5 kilo aldım. Bazen ödem artıyor daha fazla çıkıyorum.

Onlara da zor veriliyormuş. Haberlerde bende gördüm adam şeker kalp var ama 1.öncelikli değilmişiz diyor. Kardeşi kanser mi neymiş o da 1.öncelikli deilmiş

32 de yeniden başlayabiliyorz dimi 37ye kadar

Benim de bikaç hafta önce belim tutulmuştu hareket dahi edemiyordum. Eşim belime sıcak fön tuttu sonra yorgana sarıldım 2-3 saatte ayağa kalkıp yürüyebilecek hale geldim.

Cok beter bisey.bide arkadamda kucuk cocugum var.bende deneeyim tesekkur ederim

Kizlaaar selam, bugun detayliya girdim, yaklasik 15-20 dakka surdu, bebegimi cok ozlemisim gorunce icim acildi sukur hersey normal cikti Bir asamayi daha atlatmis olmanin mutlulugu sardi icimi.. simdi carsamba gunu seker yuklemesi var insallh o da yuzumu guldurur Hepimiz guzel haberler alalim saglikla bitirelim insallah bu sureci

Gözünaydın canım hadi geçmiş olsun maşallah bebeğine

Deneyimli anneler bebek arabası için ne öneriyorsunuz travel sistem düşünüyoruz bi arkadaş hic düşünme casual cadillac al biz 2 çocuk büyütdük çok memmunuz dediler trendyoldan baktım buymus

Eklentiler

• Screenshot_20201024-190137.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 80
Deneyimli anneler bebek arabası için ne öneriyorsunuz travel sistem düşünüyoruz bi arkadaş hic düşünme casual cadillac al biz 2 çocuk büyütdük çok memmunuz dediler trendyoldan baktım buymus
Bana da travel al diyorlar bende bu bebek arabasını düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-24-19-23-31-84.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…