2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok alakasız olacak belki ama birazda utanarak soruyorum lütfen mazur görün cinsel ilişkiniz nasıl sona erdimi ben biraz tedirginim yani şöyle sanki göbeğimi içeri çekip çekip itiyorum o pozisyonda kasıyorum sanırım kendimi bebek sıkışıyormu acaba DİE tedirginim Bi hatam varsa affola lütfen kusura bakmayın

Ben hamile kaldğımdan beri hiç ilişkiye girmedik bişey olur diye korktuk hep. Tüp bebek olunca insan korkuyor

Ben hamile kaldğımdan beri hiç ilişkiye girmedik bişey olur diye korktuk hep. Tüp bebek olunca insan korkuyor
Haklısın canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşalh benim Dr sıkıntı olmaz dediği için abartmamak kaydıyla oluyor bende tedirginim aama

Risk yoksa hamilelik için bebek için de sıkıntı olmaz canım onu bebek içerde çok korunaklı merak etme

Risk yoksa hamilelik için bebek için de sıkıntı olmaz canım onu bebek içerde çok korunaklı merak etme
Risk yok çok şükür evet suyun içinde keyfi yerindedir tabiki öyle karnımın şekli değişti istemsiz içime çektim göbeği ezildimi DİE insan komikte olsa düşünüyor

Hareketlerini hissetmiyorum diye uzulmeyin kizlar ben de hemsireye sordum daha kucuk hele bi 5.ay bitsin tam olarak o zaman hissedilir dedi moral bozup bebislerinizi uzmeyin

Hareketlerini hissetmiyorum diye uzulmeyin kizlar ben de hemsireye sordum daha kucuk hele bi 5.ay bitsin tam olarak o zaman hissedilir dedi moral bozup bebislerinizi uzmeyin
Ay ne güzel hemşireymiş moral vermiş vallahi benim Dr morelimi alt üst etti

Kızlar doktorunuz hangi takviyleri hangi haftada verdi size, ben 17. Haftadayım hala demir kalsiyum gibi bir şey vermedi adam anlamadım

Selamün aleyküm hanımlar ben 20 haftalık hamileyim ben covid 19 yakalandım astım hastasıyım çok sıkıntılı geçiyor dualarınızı bekliyorum ne olur kendinize çok dikkat edin
Yaaa canım dikkat et kendine bol meyve bol sıvı tüket rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah bir an önce atlatırsın

Selamün aleyküm hanımlar ben 20 haftalık hamileyim ben covid 19 yakalandım astım hastasıyım çok sıkıntılı geçiyor dualarınızı bekliyorum ne olur kendinize çok dikkat edin
Allahım şifa versin bir an önce atlarsınız inşallah

Kızlar doktorunuz hangi takviyleri hangi haftada verdi size, ben 17. Haftadayım hala demir kalsiyum gibi bir şey vermedi adam anlamadım
Kuzum en başından beri multivitamin kullanıyordum 1 hafta önce falan ağrılarım sebebi ile magnezyum takviyesi verdi demir falan biz de başlamadık 24. Haftada başlayacağım demişti doktorum

Bizde yumurtlama da yaptık en son. adet tarihimi beklerken bile yapmadık. En son 7 temmuzda bşy olur die korktuğumdan yapmıoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…