Kizlar benim ev 2+1 iki odadada koltuk takimi vsr taşınırsam 3+1 e koltuklar ikisidd.kalir ama.tasinamazsak koltuk takımının birini saticm bebek odasi yapcm 6 kapakli gardrop dusunuyorum odasina hem.benim fazlaliklarimda sigar rahat rahat sizce mantiksizmi
Bence sadece çocuk için oda yapacaksan altı kapılı çok büyük olur. Ben kızım için dört kapılı kullanıyorum. Herşeyi sığıyor. Ama odasında ayrıca masası oyuncak dolabı, akülü arabası, hatta tranbolini bile var. Çocuk büyüdükçe alacağın odaya koyacağın eşya artıyor o yüzden bence altı kapılı çok büyük.
hayırlı olsun canım. Bende korkuyorum şekerden bakalım doktora bişi demedim. İnşallah bişi çıkmaz. Çıkarsa da Rabbim başka dert vermesin bulunur çaresi
Merhaba canım. Bende casual cadillac air alacağım. Kasım indirimini bekliyoruz. Eltim bebeğini onda büyüttü, en yakın arkadaşım da aynısını kullandı. Çocuklar 2 yaşında. Çok memnunlar. Başka araştırmadık bile. Birde puseti çok geniş ve rahat. Ödüllü
Merhaba canım. Bende casual cadillac air alacağım. Kasım indirimini bekliyoruz. Eltim bebeğini onda büyüttü, en yakın arkadaşım da aynısını kullandı. Çocuklar 2 yaşında. Çok memnunlar. Başka araştırmadık bile. Birde puseti çok geniş ve rahat. Ödüllü bir pusetmiş.
Onlara da zor veriliyormuş. Haberlerde bende gördüm adam şeker kalp var ama 1.öncelikli değilmişiz diyor. Kardeşi kanser mi neymiş o da 1.öncelikli deilmiş
Biz aceleci davrandık eşim kronik astım ona sorunsuz vurdular ama ben ozaman doktora danışıp öyle yaptırayım dedim öyle kaldı şimdide zorlaşmış anladığım kadarıyla
Kızlar kaç kilo aldınız başta tutarlı gidiyordum ama 1 haftada 2 kilo almışım nerdeyse kilodan korkmuyorum da gebelik şekeri vs olur mu diye korkuyorum
Kızlar çok alakasız olacak belki ama birazda utanarak soruyorum lütfen mazur görün cinsel ilişkiniz nasıl sona erdimi ben biraz tedirginim yani şöyle sanki göbeğimi içeri çekip çekip itiyorum o pozisyonda kasıyorum sanırım kendimi bebek sıkışıyormu acaba DİE tedirginim Bi hatam varsa affola lütfen kusura bakmayın
Ben ilk bebeğime hamileyken hiç ara vermedik sorunsuzdu. Bi sıkıntı olmaz merak etme. Kanama yada başka sıkıntı olmadığı sürece doktorlarda yasaklamıyor zaten. Sadece sen kendin psikolojik olarak acaba rahatsız mı ettim diye düşünüyosun. Ama bu hamileliğimde istek yok hiç ve kadınlığımı sorgulamaya başladım istek olsa sanırım yine ara vermezdim ilkteki gibi. Uyku bu hamileliğimde dahada ağır basıyo
Bizde isim bulamadık en başda çok hevesliydik bir sürü isim geciyodu aklımızdan sonra kanamaların falan olunca şimdi düşünmüyoruz eşim bi doğsun bakarız dedi bende tamam dedim doğana kadar açılmaz heralde bi daha isim konusu
Hemen bulalım. ben Gülce koyucam. Gül gibi güle benzeyen anlamı. ayrıca Gül+Ece güllerin kraliçesi demek İdil, İpek, Güneş, İnci, Masal, Nil,Nilay,İlay şimdilik aklıma gelenler.
Bizde isim bulamadık en başda çok hevesliydik bir sürü isim geciyodu aklımızdan sonra kanamaların falan olunca şimdi düşünmüyoruz eşim bi doğsun bakarız dedi bende tamam dedim doğana kadar açılmaz heralde bi daha isim konusu