2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence sadece çocuk için oda yapacaksan altı kapılı çok büyük olur. Ben kızım için dört kapılı kullanıyorum. Herşeyi sığıyor. Ama odasında ayrıca masası oyuncak dolabı, akülü arabası, hatta tranbolini bile var. Çocuk büyüdükçe alacağın odaya koyacağın eşya artıyor o yüzden bence altı kapılı çok büyük.

hayırlı olsun canım. Bende korkuyorum şekerden bakalım doktora bişi demedim. İnşallah bişi çıkmaz. Çıkarsa da Rabbim başka dert vermesin bulunur çaresi
Çok teşekkür ederim.. İnşallah çıkmaz diyetle kontrol altına alınabiliyor değil mi

Traveller katlanınca çok yer kaplıyor deniliyor. Kabin tipi bakacağım ben sizlere de fikir olsun bir bakarsınız
Cnn ben kabin tipi bebek arabası aldım. Kanz c-go. Tek elle açılıp kapanıyor, küçük valiz kadar boyutu var katlanınca. 1300 tl ye babymall dan aldım.

Yorumun için çok sagol canım, bilmeyince karar vermek zor bende kasım indirimini bekleyim acelemiz yok p

Gözün aydın canım çok sevindim, zor olan kısımlar bitti ne güzel sizin. Allahım bizlere de nasip etsin böyle mutlu haberler paylaşmayı

Selam kızlar nasılsınız.. İsim bulma durumları nası gidiyo kızcaazım hala isimsiz bizim

Onlara da zor veriliyormuş. Haberlerde bende gördüm adam şeker kalp var ama 1.öncelikli değilmişiz diyor. Kardeşi kanser mi neymiş o da 1.öncelikli deilmiş

Biz aceleci davrandık eşim kronik astım ona sorunsuz vurdular ama ben ozaman doktora danışıp öyle yaptırayım dedim öyle kaldı şimdide zorlaşmış anladığım kadarıyla

Kizlar bu arada civil, lcw den daha uygun bugün baktimda hem de çok güzel şeyler var

Ben civilin ürünleri çok beğenmiyorum ama. Yani yada bana hep kötü şeyler denk geldi çabul deforme oluyo. Lcw de o sorun hiç yaşamadım

Kızlar kaç kilo aldınız başta tutarlı gidiyordum ama 1 haftada 2 kilo almışım nerdeyse kilodan korkmuyorum da gebelik şekeri vs olur mu diye korkuyorum

Ben de öyle almadım almadım birden 3 kilo aldım. Devamı gelirmi bilmiyorum ama ani bi alış oldu benimkisi

Ben ilk bebeğime hamileyken hiç ara vermedik sorunsuzdu. Bi sıkıntı olmaz merak etme. Kanama yada başka sıkıntı olmadığı sürece doktorlarda yasaklamıyor zaten. Sadece sen kendin psikolojik olarak acaba rahatsız mı ettim diye düşünüyosun. Ama bu hamileliğimde istek yok hiç ve kadınlığımı sorgulamaya başladım istek olsa sanırım yine ara vermezdim ilkteki gibi. Uyku bu hamileliğimde dahada ağır basıyo

Selam kızlar nasılsınız.. İsim bulma durumları nası gidiyo kızcaazım hala isimsiz bizim
Bizde isim bulamadık en başda çok hevesliydik bir sürü isim geciyodu aklımızdan sonra kanamaların falan olunca şimdi düşünmüyoruz eşim bi doğsun bakarız dedi bende tamam dedim doğana kadar açılmaz heralde bi daha isim konusu

Hemen bulalım. ben Gülce koyucam. Gül gibi güle benzeyen anlamı. ayrıca Gül+Ece güllerin kraliçesi demek İdil, İpek, Güneş, İnci, Masal, Nil,Nilay,İlay şimdilik aklıma gelenler.
Bence sen bir yandan düşünmeye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…