2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Casual cadillac çok öneriliyor ama ben o kadar pahalı birşey istemiyorum. Joie nin 1200 1500 arası modellerinden alacağım sanırım
Benim aldığımi 3 magaza birbirinden habersiz adam 3000 tllik marka bebek arabasi anlattı bizdde bi mağazada bulduğumuz bebek arabasini sorduk adam tek.fark rengi dedi 3000 tl lik olanla hemde çıkarıp kumssi yikanabilen tek bebek arabasıymış 3 mağazada baya iyi kalitesi dediler aldik baya hsfifti surusu fiyati hatta 1750 idi adam dedi 1250 son baska olmaz.dedi yan magazada aynisina adam 1000 tl demisti hemen ordan cikip yan magaazadan aldik . Sunny baby icon markasi e bebekde 1500 . Biz izmirde gaziemirden aldik baris bebe diye bi magazadan 4 tane dev bebek magazasi vardi yan yana izmirdemiydin blmiyorum ama oleyse soliyim dedim.adreside

4 kapılı alırım olmazsa bende

Kızlar kadife yün ipten bebek battaniyesi ördüreceğim. Selanik örgü nasıl olur kalın mi olur?? Internette baktim hic selanik orguden battaniye göremedim. Özellikle örgüden anlayanlar beni yönlendirebilir mi???

Ben düz örgü yapıyorum canım. Selanik’te hemen hemen aynı olur heralde. Bu ipler çok yumuşacık ve sıcacık oluyor hem de hafif olduğu için çok kullanışlı. Kızıma da örüp kullanmıştım. Şimdi oğluma da örüyorum.

Eklentiler

• 0EDE5C44-5587-4E23-AC33-3B5C8A452C0D.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 114
Bu ilmekli ipmi ona benzettim bende arkadaslarıma örmüştüm içine astar diktirip kenarlarınada dantel diktirmiştim çok güzel olmuştu çoksa basit bi günde bitiyo

Bu ilmekli ipmi ona benzettim bende arkadaslarıma örmüştüm içine astar diktirip kenarlarınada dantel diktirmiştim çok güzel olmuştu çoksa basit bi günde bitiyo
Yok bu ilmekli olandan değil şişle örülüyor. İlmekli de güzel ama o biraz kalın oluyor. Ben ilmekliden şöyle kundak yaptım henüz astar yaptıramadım. Bitmiş hali böyle olacak. Buda çok kullanışlı olur. Örgü bilmeyenler dahi yapabilir bunu.

Eklentiler

• B61267FC-79C7-49A3-B384-CC6EA0FF41A8.webp
    31 KB · Görüntüleme: 106
Çok güzel olmuş canım eline sağlık.
Bende düz bir şeyler istiyorum. Isin aslı selanik örgüyü de bilmiyorum. Ama sanki kalin olacak gibi. Daha ince bir sey olsun istiyorum. Kaba durmasin istiyorum. Sence o yüne selanik örgü kaba mi olur???

Kalın olmaz canım. İp kalın duruyor ama pamuk gibi yumuşacık ve hafif oluyor. Bebeği çok sıcak tutuyor Ve bunaltmıyor. Sadece kullandıkça ve yıkadıkça biraz esneme yapıyor. Beş yıl oldu ben kızıma örüp kullanalı hala bile kullanıyoruz çok sağlamda bişey.

Kızlar nasılsınız 21+0 dayım. 2 gündür akşama doğru aşırı çatı ağrım oluyor. Biraz fazla ayakta kaldım iki gündür. Bacak arasındaki ve kalçamdaki kemikler içten sızlıyor. Yürürken sancıyor. Kızlarda da olmuştu aslında ama daha sonlara doğru diye hatırlıyorum birde ikizdi hep ona yormuştum. Dün akşam ağrıdan uyuyamayacaktım sonra bacağımın arasına yastık koyunca rahatladım bugün kızları bile yatıramadan yattım yatağa yine ağrıdan uyuyunca geçiyor Allahtan. Varmı böyle olan sabah detaylı ultrasonum var sonra da kendi doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek.

Kizlar bu arada civil, lcw den daha uygun bugün baktimda hem de çok güzel şeyler var
Birde e bebek' e bak istersen orda da seri sonu indirimi var cok uyguna seneye yazın giyebileceği takimlar aldim tavsiye ediyorum waikiki yi pahalı buldum o indirimlerden sonra

Ben de önceden köşe bucak kaçardım şimdi adam kaçıyor
Ahaaha ya ne güldüm bende kovalıyorum ama benim adam bebeğe bişey olur die kaçıyor bende sen hayırdır nasıl gideriyorsun ihtiyacını diyorum hamileliğin verdiği garip bir kıskançlık sarıyor beni

Ahaaha ya ne güldüm bende kovalıyorum ama benim adam bebeğe bişey olur die kaçıyor bende sen hayırdır nasıl gideriyorsun ihtiyacını diyorum hamileliğin verdiği garip bir kıskançlık sarıyor beni
Valla cnm biz yapmıoz korkudan ama içten içe de diyorum acaba soğur mu benden. Eşim meslek öğretmeni okulda bölümünde 1 tane bayan hoca var. Oda daha yeni atandı 1 sene olmadı. Geçen de dedi yazık fazla bşy bılmıo söyledim şunu şunu yap die dedi. Anaa Sen gece rüyana girsin sabah nasıl uyandım eşime çattım sana ne senden başka hoca mı yok falan ama eşim Allahtan öyle Bi insan deil. Gündüz ne düşünürsem gece rüyamda görüom abartılı Bi şekilde

Kızlar merhaba devlet hastanesinde renkli ultrason varmı yapılıyormu,yaptıran varmı aranızda?

Kızlar grip oldum korkuyorum ya 5 gün önce duş alıp saçımı kurutmadan yattım sabahına boğazım ağrıyarak uyandım. Burnum akıyor aynı zamanda. Öksürük te başladı dünden beri. Ateş yok halsizlik yok ama korkuyorum boğazım gıcık oluyor öksürük oluyor burnum tıkalı korona testi mi yaptırsam ki. Ateş halsizlik olsa dşrek gidecem ama 5 gündür de hiç azalmadı

canım çalışıyor musun. çalışmıyorsan evde kendini karantinaya al boşuna hastaneye gitme. onlar da birşey yapmıyor şu aşamada. bol bol c vitamini al sıvı tüket. sirke yda tuzlu su ile gargara yap

canım çalışıyor musun. çalışmıyorsan evde kendini karantinaya al boşuna hastaneye gitme. onlar da birşey yapmıyor şu aşamada. bol bol c vitamini al sıvı tüket. sirke yda tuzlu su ile gargara yap
Evdeyim canım heyet raporu almıştım çıkmıyorum dışarı neler yaptım geçmedi ya öğretmenim faranjit var bende griple karıştı sanki boğazımda sürekli bir gıcık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…