Canım doktor ilişki yasak vs dedi mi en iyisini doktor bilir sorun yok dediyse korkma ama benim plesanta biraz aşağıda diye ilişkiyi yasaklamıştı kanama vs olmamasına ragmen
Canım doktor ilişki yasak vs dedi mi en iyisini doktor bilir sorun yok dediyse korkma ama benim plesanta biraz aşağıda diye ilişkiyi yasaklamıştı kanama vs olmamasına ragmen
Aslında şöyle ilk 3 ay yasak dedi aha biz 4.Aya girdik en sonuncuda olmayınca tekrar denedik ama adet günlerimde oluyor özellikle 4 ay dır lekeleniyorum adet zamanlari ama plesantam şu bu herşeyine 3 4 doktor baktı özel devlet şehir hastanesi hiç biri biseu demedi
Ben şimdiye kadar bir şey almadım canım civilden kıyafet olarak o yüzden kalite olarak bilmiyorum ama LCW da da iyi para verirsen iyi ürün alıyorsun bazı ürünleri çok kötü de çıkıyor. Bakalım civilden kızıma iki yelek iki önlük aldım şimdilik
Kizlar benim ev 2+1 iki odadada koltuk takimi vsr taşınırsam 3+1 e koltuklar ikisidd.kalir ama.tasinamazsak koltuk takımının birini saticm bebek odasi yapcm 6 kapakli gardrop dusunuyorum odasina hem.benim fazlaliklarimda sigar rahat rahat sizce mantiksizmi
Şuan icin oda yapman mantıksız canım bide ev kendi evin mi taşınırsan kira mi olcak yoksa kendi evin mi olcak her evin ölçüleri bir değil 6 kapakli dolap cok büyük olur
Şuan icin oda yapman mantıksız canım bide ev kendi evin mi taşınırsan kira mi olcak yoksa kendi evin mi olcak her evin ölçüleri bir değil 6 kapakli dolap cok büyük olur
Hemen bulalım. ben Gülce koyucam. Gül gibi güle benzeyen anlamı. ayrıca Gül+Ece güllerin kraliçesi demek İdil, İpek, Güneş, İnci, Masal, Nil,Nilay,İlay şimdilik aklıma gelenler.
Hemen bulalım. ben Gülce koyucam. Gül gibi güle benzeyen anlamı. ayrıca Gül+Ece güllerin kraliçesi demek İdil, İpek, Güneş, İnci, Masal, Nil,Nilay,İlay şimdilik aklıma gelenler.
Ablam cadillac almisti agirliktan kullanamadi hic 200 tl ye gitti aldi onu kullandi sakin alma diyo bana da hatta o hic kullanmadığı halde bana baska al dedi kendininkini vermedi kullanamam diye