2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saga dogru yamuldum resmen .. sicak havlu iyi geldi canim cok tsk ederim gecmezse gidicem.oglumda kucuk Allahtan haftasonu esim evde.
Benim oğlumda koltukta üstümden atladı ayağı hafif degdi karnıma sadece allahtan nerdeyse direk karnimin ustune yazıyodu görmesem yaramaz cocuklar

Kızlar ya benim karnım sabahları uyandığımda iyice küçülüyor akşama doğru kocaman oluyor.sizde de var mı böyle birşey?

Canım doktor ilişki yasak vs dedi mi en iyisini doktor bilir sorun yok dediyse korkma ama benim plesanta biraz aşağıda diye ilişkiyi yasaklamıştı kanama vs olmamasına ragmen

Kuzu her ilişki sonrası böyleyse yapmayın ne olur ne olmaz yani normalde yok ilişkide varsa demek yapılmamalı
Aslında şöyle ilk 3 ay yasak dedi aha biz 4.Aya girdik en sonuncuda olmayınca tekrar denedik ama adet günlerimde oluyor özellikle 4 ay dır lekeleniyorum adet zamanlari ama plesantam şu bu herşeyine 3 4 doktor baktı özel devlet şehir hastanesi hiç biri biseu demedi

Ben civilin ürünleri çok beğenmiyorum ama. Yani yada bana hep kötü şeyler denk geldi çabul deforme oluyo. Lcw de o sorun hiç yaşamadım
Ben şimdiye kadar bir şey almadım canım civilden kıyafet olarak o yüzden kalite olarak bilmiyorum ama LCW da da iyi para verirsen iyi ürün alıyorsun bazı ürünleri çok kötü de çıkıyor. Bakalım civilden kızıma iki yelek iki önlük aldım şimdilik

Şuan icin oda yapman mantıksız canım bide ev kendi evin mi taşınırsan kira mi olcak yoksa kendi evin mi olcak her evin ölçüleri bir değil 6 kapakli dolap cok büyük olur

Nilay ve ilay çok benziyo :) ikiside güzel geldi. İpek de çok severim ama çevremde aşırı çok. Fikirlerini beğendim listeme ekliyorum:)

Eşime şimdi Nilay ilay filan nası dedim Nilay ne niloya gibi diyo erkekler neden böyle

Casual cadillac çok öneriliyor ama ben o kadar pahalı birşey istemiyorum. Joie nin 1200 1500 arası modellerinden alacağım sanırım
Ablam cadillac almisti agirliktan kullanamadi hic 200 tl ye gitti aldi onu kullandi sakin alma diyo bana da hatta o hic kullanmadığı halde bana baska al dedi kendininkini vermedi kullanamam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…