Evdeyim canım heyet raporu almıştım çıkmıyorum dışarı neler yaptım geçmedi ya öğretmenim faranjit var bende griple karıştı sanki boğazımda sürekli bir gıcık var
Kalın olmaz canım. İp kalın duruyor ama pamuk gibi yumuşacık ve hafif oluyor. Bebeği çok sıcak tutuyor Ve bunaltmıyor. Sadece kullandıkça ve yıkadıkça biraz esneme yapıyor. Beş yıl oldu ben kızıma örüp kullanalı hala bile kullanıyoruz çok sağlamda bişey.
Ahaaha ya ne güldüm bende kovalıyorum ama benim adam bebeğe bişey olur die kaçıyor bende sen hayırdır nasıl gideriyorsun ihtiyacını diyorum hamileliğin verdiği garip bir kıskançlık sarıyor beni
Kızlar nasılsınız 21+0 dayım. 2 gündür akşama doğru aşırı çatı ağrım oluyor. Biraz fazla ayakta kaldım iki gündür. Bacak arasındaki ve kalçamdaki kemikler içten sızlıyor. Yürürken sancıyor. Kızlarda da olmuştu aslında ama daha sonlara doğru diye hatırlıyorum birde ikizdi hep ona yormuştum. Dün akşam ağrıdan uyuyamayacaktım sonra bacağımın arasına yastık koyunca rahatladım bugün kızları bile yatıramadan yattım yatağa yine ağrıdan uyuyunca geçiyor Allahtan. Varmı böyle olan sabah detaylı ultrasonum var sonra da kendi doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek.
Ben detaylıya girdiğimde doktor bebek baya kasıklarına yaslanmış ittiriyor ağzı yapabiliir demişti ki zaten orada hissediyorum hareketleri genelde. senin de belki zorluyordur oraları bebek
Valla cnm biz yapmıoz korkudan ama içten içe de diyorum acaba soğur mu benden. Eşim meslek öğretmeni okulda bölümünde 1 tane bayan hoca var. Oda daha yeni atandı 1 sene olmadı. Geçen de dedi yazık fazla bşy bılmıo söyledim şunu şunu yap die dedi. Anaa Sen gece rüyana girsin sabah nasıl uyandım eşime çattım sana ne senden başka hoca mı yok falan ama eşim Allahtan öyle Bi insan deil. Gündüz ne düşünürsem gece rüyamda görüom abartılı Bi şekilde
MMelekogretmencnn
hep hormonlardan kaynaklı benim de dışarda gözüm kayıyor hep ona guzel bi kadın görünce bakıyor mu acaba diye göz hapsine alıyorum eskiden aklımın ucundan geçmezdi
Kızlar bu arada başkaları benzer şeyler yaşarsa hemen umutsuzluğa kapılmasın diye yazmak istedim. buraya da yazmıştım geçen hafta doktorum bebeğimin kalbinde bir sıkıntı gördüğünü söylemişti , çok kötü olduk eşimle. Başka bir doktora gösterdik sonra çok şükür o detaylı incelediğinde ciddi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Demem o ki bebeğin pozisyosundan kaynaklı bazen yanlış görebiliyor(MUŞ) doktorlar. Çok şükür rabbime içimiz rahatladı . Allah hiç kimseyi evlatlarıyla sınamasın.
MMelekogretmencnn
hep hormonlardan kaynaklı benim de dışarda gözüm kayıyor hep ona guzel bi kadın görünce bakıyor mu acaba diye göz hapsine alıyorum eskiden aklımın ucundan geçmezdi
Ben de dalan roxy almıstım canım bi süre sonra lekeleri çıkarmıyo 6aydan sonra normal deterjan kullanmıştım ama doğal olduğu için çok memnundum iki paket almışım diğerini daha yeni açıcam