2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evdeyim canım heyet raporu almıştım çıkmıyorum dışarı neler yaptım geçmedi ya öğretmenim faranjit var bende griple karıştı sanki boğazımda sürekli bir gıcık var
ıhlamurda iç geçmiş olsun. ben olsam gitmezdim. değilsen bile o ortam çok riskli

Ay canım çok sağol içim rahatladı. Güzel olur o zaman

Ben detaylıya girdiğimde doktor bebek baya kasıklarına yaslanmış ittiriyor ağzı yapabiliir demişti ki zaten orada hissediyorum hareketleri genelde. senin de belki zorluyordur oraları bebek

Haklısın vallahi biz şuan psikopata bağlamış durumdayız herşey den birşey çıkarabilecek potansiyele sahibiz

Kızlar bu arada başkaları benzer şeyler yaşarsa hemen umutsuzluğa kapılmasın diye yazmak istedim. buraya da yazmıştım geçen hafta doktorum bebeğimin kalbinde bir sıkıntı gördüğünü söylemişti , çok kötü olduk eşimle. Başka bir doktora gösterdik sonra çok şükür o detaylı incelediğinde ciddi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Demem o ki bebeğin pozisyosundan kaynaklı bazen yanlış görebiliyor(MUŞ) doktorlar. Çok şükür rabbime içimiz rahatladı . Allah hiç kimseyi evlatlarıyla sınamasın.

M Melekogretmencnn hep hormonlardan kaynaklı benim de dışarda gözüm kayıyor hep ona guzel bi kadın görünce bakıyor mu acaba diye göz hapsine alıyorum eskiden aklımın ucundan geçmezdi
Valla o rüyadan sonra adama diom beni artık sevmion mu die. Tabi oda bu tarz soruları ilk kez duyuyor şaşırıyor haliyle

20.haftama başladım dün, bugün sağlık ocağında tetanoz aşısının ilk dozunu vuruldum. 5-10 sn sürdü anlamadım bile, korkan varsa korkmasın

Deterjan olarak bunları aldım kızlar. Yumoşu yeni doğunca kullanmayı düşünmüyorum uzun süre ama hoşuma gitti alayım dedim öylesine bebek şeysi ya
Ben de dalan roxy almıstım canım bi süre sonra lekeleri çıkarmıyo 6aydan sonra normal deterjan kullanmıştım ama doğal olduğu için çok memnundum iki paket almışım diğerini daha yeni açıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…