2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende böyle yapıyorum sadece toz şeker atmıyorum öyle de denerim teşekkürler

Teşekkür ederim ben sütçüden alıyorum sütle ilgili bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü 3 yıla yakın aynı sütçü. Torku dost yoğurt aklımda kalsın sağ olun

Anladım teşekkür ederim ileri haftalara atılmıyorsa sorun yok o zmn Sami ulusta bakar mı Bi bilginiz var mı

Yaa üzüldüm keşke bildiğim bi şey olsa da bende yardımcı olabilseydim size. Allah tez zamanda şifa versin inşallah

Kizlar gobegimin ust kisminda sol tarafta damar atmasi gibi değil de elektrik carpmasi gibi degisik bisey oluyor bebek hareketi degildir sanırım çünkü hep ayni yerde oluyor. 18.haftamdayim bu sekilde olan var mı. Ilk gebelik olunca ne olduğunu bilemedim daha cok yürüyünce oluyor

Ben de bakliyat tuketemiyorum henuz, salcali yemekler, soganli yemekler yok bende hala biraz eski usul benimki ama tadi fena degil:) sutu pisiriyorum, 10 dakka kepceyle havalandirarak kaynatiyorum, sonra sogumaya birakiyorum. Serce parmagimi icine sokup 8 e kadar sayiyorum eger 9-10 da parmagimi tutamiyorsam istedigim sogumaya ulasmis oluyor. Eger evdeki yogurdumun tadi guzelse onunla mayaliyorum eger eksimeye basladiysa kucuk hazir yogurtlar var onunla mayaliyorum. 6 saat sicak bi yerde uzerini sararak bekletiyorum. 6 saat sonra acip kapagi acik bi sekilde minimum 10 saat buzdolabinda bekletiyorum. Yiyoruz:)

Anladım teşekkür ederim ileri haftalara atılmıyorsa sorun yok o zmn Sami ulusta bakar mı Bi bilginiz var mı
Orda da kadin dogum var galiba ama bilgim yok istersen arayip sor ama zübeyde hanım tamamen dogum üzerine bi hastane olduğu icin ben orayı tercih ediyorum

Yaa üzüldüm keşke bildiğim bi şey olsa da bende yardımcı olabilseydim size. Allah tez zamanda şifa versin inşallah
Hiç bisey yok malesef yeşil elma salatalık felan iyi geliyo normalde ilk hamileligimde iyi gelmişti ama bunda faydası olmadi yogurt mayalamayi sormussunuz ben mayalarken 1 tatlı kaşığı şeker atıyorum yoğurdun icine sicak mayalayincada ekşi oluyo diye biliyorum bide parmağımı batırıp 7ye kadsr sayıyorum 7de parmağımı yakarsa mayaliyorum eski yoğurttan ne kadar az koyarsanız o kadsr tatli olur mayayı cok koyuncada ekşi oluyo

Ne zaman bisey yiyebiliriz acaba bulantimda geçmedi benim canım nasıl tatli çekiyo eşim her gün bi tatli istiyo o yiyo ben bakıyorum

Ne zaman bisey yiyebiliriz acaba bulantimda geçmedi benim canım nasıl tatli çekiyo eşim her gün bi tatli istiyo o yiyo ben bakıyorum
Ben sukur yemeye basladim, bazi yiyecekler var onlari tuketemiyorum sadece ama onun disinda iyiyim.. esinin yaptigi da olmamis ama hamile karisinin gozu onunde yemese bari..

Ben sukur yemeye basladim, bazi yiyecekler var onlari tuketemiyorum sadece ama onun disinda iyiyim.. esinin yaptigi da olmamis ama hamile karisinin gozu onunde yemese bari..
Yok canım cekmiyo ki genelde onun sevdiği benim sevmedigim tatlıları yapıyorum bide çocuk var oda istiyo ben yemiyorum diye onlara yapmamakta olmuyo

Cok ekşiyse mayanız cok az şeker atabilirsiniz ben oyle yapıyorum

Yok canım cekmiyo ki genelde onun sevdiği benim sevmedigim tatlıları yapıyorum bide çocuk var oda istiyo ben yemiyorum diye onlara yapmamakta olmuyo
Cocuga bisi diyemem tabi ama benim esim canim isticek diye yiyemedigim seyleri tuketmiyor.. sadece kocan olsaydi bence yapma derdim

Kizlr moralim asiri bozuk ya 81.5 82 kilo olmuşum
90 olucam sanrm ayi gibi wn son of ya 3 haftada nasl aldimya 79.3 dü gerçi spor sonrssi tartildim su icmistim bolca 82.1 cikti ac karna tartilczm yarn ama kesin 81 lerdeyimya ben napicm ya cok aldimya cok simdiden 5 6 kilo cokya

Zayıflıkla alakası yok canım inan zayıflar daha iri bebek doğuruyor ve sütleri daha çok oluyor

Merhaba benimde oluyor bu aralar günde iki üç kez özellikte sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…