2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende regenesis kullanıyorum kuruyemiş bu aralar başladım yoğurt ayran tüketiyorum. Bi bakliyat sıkıntılı gibi çok aram yok ama yine de bişeyler yiyorum işte. İnşallah randevu iyi geçer
Her bebeğin gelişimi farklı anne karnında da doğunca da. Yemeseniz bile bebek bir şekilde besleniyor insanlar ne imkansızlıklarla kuru ekmekle geçiriyor hamileliğini. Bence kendinize yüklenmeyin emin çok güzel sonuçlarla gelecekseniz randevudan

Ankarada ayrıntılı ultrason için Dr öneriniz var mı arkadaşlar fiyatlar da biraz uçuk. Devlete gitsem kadın doğumcu mu yönlendiriyor. 3 hafta sonra git dedi bana Dr. Şimdiden mi gitmek gerekir devlet için

Haklısınız ne zorluklarla ne hamilelilkelr geçiyor ve yine haklısınız kendime yüklenip verdiğim zarar kadar kimseye zararım yoktur teşekkür ederim yorumunuz için. Sizin detaylı da çok güzel geçer inşallah

Ankarada ayrıntılı ultrason için Dr öneriniz var mı arkadaşlar fiyatlar da biraz uçuk. Devlete gitsem kadın doğumcu mu yönlendiriyor. 3 hafta sonra git dedi bana Dr. Şimdiden mi gitmek gerekir devlet için
Evet canım önce doktora gidiyosun muayene oluyosun o yonlendiriyo yoksa direk alamiyosun ayrintili icin randevu ben cuma günü gircem etlik zübeyde hanimda

Ben cok kötü besleniyorum bi sabah kahvaltim güzel oglen akşama kadsr agzima bisey sürmüyorum bazen aksam da yemiyorum mide yanması beni mahvediyo

Aynen vallahi akıntı için ben de öyle düşünüyodum da bizim kurunrularımız işte olabiliyormuş, inşallah sağlıkla geçiririz 9 ayı

Valla baslarda cok saglikli beslendigimi soyleyemem ama bu ara dikkat etmeye calisiyorum, haftada 3-4 gun minimum protein agirlikli besleniyorum. 3-4 gun sabahlari yumurta yiyorum, hergun peynir yiyorum. Hergun meyve yiyorum, elma ya da mandalina uzerine 1 bardak sut iciyorum, yogurt yemeye calisiyorum ve yogurdumu kendim yapiyorum.

Evet canım önce doktora gidiyosun muayene oluyosun o yonlendiriyo yoksa direk ayrintili icin randevu ben cuma günü gircem etlik zübeyde hanimda

Evet canım önce doktora gidiyosun muayene oluyosun o yonlendiriyo yoksa direk alamiyosun ayrintili icin randevu ben cuma günü gircem etlik zübeyde hanimda
Peki bi önceki randevunuz ne zmndı hemen alabilir miyim gidince yoksa arası oluyor mu ultrason için

Bende bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum yediklerimiz aynı bakliyat ve protein Bi tık az bende sanırım. Yoğurdu nasıl yapıyorsunuz bende kendim yapıyorum şu sıralar hiç memnun değilim. Hazır yoğurtla mayalıyorum çok çok sünüyor. Komşu vs maya istiyorum bi tık ekşi oluyor bende mayalayınca daha ekşi ve tükenen kadar çok çok ekşi oluyor Bi daha onla da mayalayamıyorum. Maya sıkıntım var anlayacağınız ya da sıcaklık mı fazla. Tatlılaştırıramıyorum

Merhaba.hazır yoğurtla 3 4 kere mayaladıktan sonra sünme olmuyor normal ev yogurduna dönüyor

Benimde ikiz oldugu için çok dikkat etmeye çalışıyorum çay kahve çikolatalı şeyler paketli gıdalar tüketmiyorum haftada bir falan. Sabah kalkınca bi kaşık keçiboynuzu pekmezi bi kaşıkda ( zencefilli ballı limonlu) bi şurup yaptım ondan içiyorum. İki üç günde bir bıldırcın yumurtası sütten nefret ederim ben oyuzden kefir içiyorum tavuk yememeye çalışıyorum kaşar her öğünde tüketmeye çalışıyorum bi avuç kuruyemiş yiyorum .bitter çikolata hamilelikde çok faydalı diye okumuştum çikolata yersem bitter yiyorum günde üç öğün yiyorum sürekli meyve tüketiyorum. Bide ben çok zayıf oldugum için ekstra yemem gerekiyo diye düşünüyorum.

Canım bende kendim yapıom. 3 litre süte 1.5 yemek kaşığı mayaya 1 tatlı kaşığından az toz şeker koy. 4 saatten önce üstünü açma sakın. En az 4 saat durcak.üzerini güzel ört kalın bşyle. Altı da kalın olsun tencerenin. Sonra örtüyü acımca buzdolabına kapaksız koy tencereyi. Valla cok güzel oluo öle.

Bende defalarca tekrar ettim hatta daha çok sündü sizin özellikle aldığınız yoğurt var mı onunla deneyeyim
Günlük süt alıp yapıyorum ben.normal çarşı yoğurdu bazen torku bazen dost yoğurt ona çok dikkat etmedim.Ama 3 4 yapımda katı kıvama gelmişti.hatta baya katı oluyor.zaten onu devam ettirdikçe de normal ev yoğurdu özelliği kazanıyordu

Peki bi önceki randevunuz ne zmndı hemen alabilir miyim gidince yoksa arası oluyor mu ultrason için
2 hafta önce aldim randevu yani ben bu cumaya istediğim icin oyle aldim ayrintili ultrasonu öncesinde de vardi sanırım sen bugun 182den bi randevu al poliklinige yarn icin yada bugun varsa gidebilirsen cunku randevusuz almiyolar içeri hastaneye doktora soyle ayrıntılı ultrason icin geldim diye o seni bi kağıt verip yonlendiriyo

Mide yanması önceden mi olan bişeyddi hamilelikle mi başladı
Hamilelikte oldu ve surekli devam ediyo ne yesem midem yaniyo peynir bile mide yakar mi yakiyo salçalı yagli bisey baharatlı yada tatli bisey asla yiyemiyorum ee ne kaldı ki zaten yiyecek mandalina mesela cok canım çekiyo yiyorum o bile midemi yakiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…