2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba benimde oluyor bu aralar günde iki üç kez özellikte sabah
Neden oluyor acaba benim daha cok yürüyüp hareket edince oluyor. Doktorumu aradim kas olabilir dedi ama surekli devam ederse bebek de olabilir gel ultrasondan bakalim dedi. Gecen hafta gittim daha kontrole neden boyle oldu anlamadim

Bu tetanoz aşısı beni mahvetti, sol kol iptal, sabahtan beri halsizlik kırgınlık arada ateş, yatağa mahkum oldum.. Var mı böyle olan? Ne zaman geçer?

Yaaa begendin mi nasil? Benim cocuk kalacak minder ustlerinde ben hala karar veremedim ne alacagima
Canım bende msjları okudukça ben mi çok yavaştan alıyorum diye düşünüyorum . Hani 8. Ay falan gelsin nasipse inşallah o zaman alınır diye düşünüyordum . Bende bakmaya başlayım bari ben çilek mobilyadan almayı düşünüyorum inşallah .başka hiçbir yere bakmayacağım sanırım . Zaten bebek odası yapmayacağım . Normal beşik yatak birde ilk aylar için sallanabilir sepet beşik alırım diye düşünüyorum Sağlıkla zamanında gelsin inşallah yavrularımız

40 gündür gitmedim dr iyi sabrettim zorda olsa:)Yarın ayrıntılı ultrasona gircem dua edin kızlar guzel haberler alalım insallah cok heyecanlıyım
40 gün nasıl dayandın tebrik ederim . Son gittiğimde doktor 1 ay sonra gel dedi . Eşim diyor ‘hocam 2 hafta sonra olsa olmaz mı bu dayanamaz 1 ay’ şaka biryana sağlıklı güzel haberler al inşallah canım

Yaa bizim odamiz yok o sebeple en azindan ilk 6 ay bizim yanimizda yatacak, cok guzel tahta yataklar besikler var ama yatagimin yaninda nasil durur ondan da emin degilim.. benim en zorlandigim sey karar vermek yaa.. 8. Ay da gec canim o zamana birakmam insallah

Bi diyetisyenle devam et istersen ben de düşünüyorum gitmeyi

Canım Çilekten almayı düşünüyorsan 8.aya bırakma istersen biz haftasonu aldık 15 ocakta teslim edilecek dediler o da en erken tarih, tabi aldığın şeye şehre göre değişir ama öncesinde bi sor istersen

Ayy bi elbise begendim bayildim mankenin fizik muhtesem acaba kumasi toplarmi gevsemidir trendyolda alsammı gervi bu kilo bu gobekle nasil olur bilmem
Elbise bu alsammiki ya zayiflsyinca giyerim olmazsa gobusu ne gzl gosterir ya cok gzlmis kumasi sikimidir acaba cok gevssk olursa olmaz
Simdi sole gosteriyim ben 72 kiloyksn buna benzer giydigim.elbiseyi atiyim olurmu olmazmi bi yorum istiyorumm kizlar

Bu benim 72 kilo halimle bu elbiseye benzer giydigim elbise

Buda dunden once yine uzun dar giydigim elbise s beden aldim kalmamisti dardi ama oldu aldim

Bu da 81 82 kiloyla hamis halimle olan

Sizce alayimmi olurmu elbise

Hayırlı olsun canım ,Sağlıkla kullansın inşallah bebişlerimiz .Niye bu kadar uzun ki acaba teslimat süresi hiç düşünmemiştim o kısmını valla .Ben sadece internet sitelerinden baktım hiç mağaza ile görüşmedim . Teşekkür ederim uyarın için canım . Haftasonu gidip hem bakayım hem de görüşeyim bakalım

Canım hamişlerde bu elbiseler çok güzel duruyor beğendiysen al bence . Bende bu tür elbiseler alacağım ama hiç gönlüme göre bişey bulamadım hala bakıyorum

Selamün aleyküm hanımlar ben 20 haftalık hamileyim ben covid 19 yakalandım astım hastasıyım çok sıkıntılı geçiyor dualarınızı bekliyorum ne olur kendinize çok dikkat edin
Çokk geçmiş olsun canım

Cocuga bisi diyemem tabi ama benim esim canim isticek diye yiyemedigim seyleri tuketmiyor.. sadece kocan olsaydi bence yapma derdim
Yok yaa onlar yiyince benim hoşuma gidiyo bide kendi canımda istiyo yapıyorum mesela gecen hashasli revani yaptim kendim icin bi dilim yiyebildim midem almiyo cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…