2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kasıma sakin sakin ama kasirsan çatlar kaşındikca yag sur yada soguk su tut cok.iyi geliyo ilk gebelikte sıfır çatlak bitirdim ki annemin karnı harita gibidir genetik felan değil yani
.

Yaa ne güzel valla darısı başıma deniyorum kaşımamaya ama bakalım hayırlısı artık

Kızlar sling almayı düşünen var mı ? Kullanışlı mıdır ? Alacak olanlar varsa fikirlerini ve marka önerilerini alabilir miyim

Kızlar günlük beslenmeniz nasıl?? Bir ay içinde bebeğim 2 hafta ilerlemiş. Bilmiyorum oğlum erken kalkıyor ben gece iyi uyuyamıyorum. Eşim önceden baya ilgilenirdş oğlumla, iş yükü artınca ben tüm gün ayaktayım ondan mı, Bi 10 gün kadar üşüttüm kış temizliği fln yaptım bu bir ayda ondan mı.. Düşünüp stres yapmak istemiyorum ama beslenme de sıkıntı varsa onu düzelteyim en azından

Sabahları demir ve ocean mummy alıyorum . Mutlaka gün içinde 1 avuç kuruyemiş yiyiyorum. Süt hassasiyet yaptığı için açığı peynir ve yoğurtla kapatmaya çalışıyorum. Bir de protein, baklıyat, sebze 3 lüsünü sıraya aldım her gün 1 inden tüketiyorum yemeklerde. Aşırı dikkat ettiğim söylenemez bakalım haftaya ne diyecek doktor.

Kaç haftalık görünüyor şuan canım doktor beslenme ile mi ilgili dedi

Günlük muz mutlaka tüketiyorum. Kaşar yiyorum. Bunlar bebeğe kilo aldıran gıdalarmış 11 kasımda ayrıntılı var bakalım kaç çıkacak benim ikiz olduğu için ekstra dikkat etmeye çalışıyorum. Baklagillerden tüketiyorum ıspanak yiyorum.

Bende regenesis kullanıyorum kuruyemiş bu aralar başladım yoğurt ayran tüketiyorum. Bi bakliyat sıkıntılı gibi çok aram yok ama yine de bişeyler yiyorum işte. İnşallah randevu iyi geçer

Kaç haftalık görünüyor şuan canım doktor beslenme ile mi ilgili dedi
Şu an haftamla uyumluyum aslında. Bi ay önce gittiğimde 2 hafta öndeydim ona kıyas yaptım belki de yanlış hatırlıyorum aklımda mı öyle kaldı. Bilemeedim

Az çok tükettiklerimiz aynı inşallah ayrıntılı ultrason güzel geçer bebekler çok sağlıklıdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…