2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seninde kandilin mübarek olsun canım hayirli haberlerle gel inşallah benimde cuma günü randevum bakalım ne dicek doktor

Canım banada yakın ama dedim acaba ikili teste öyle uğraşmadılar ayrıntılaydı nasilnyaparlar bilemedim zübeyde de etlik ayvalida oturuyorum anteresin arkasinda
Aslında arabayla gidip geliyorum her yere giderim ama bide benim çocuk var kimseye bırakamıyorum birakcak kimse yok bazen babamla gidiyorum onlar arabada bekliyo bazende eşimle doktordan doktora değişiyo malesef özellikle kadin doktorlar cok gicik oluyo

Bebeğiniz kız mi kız bebekte popo buyuyomus diye duymuştum cunku

Evet ben ayın 5ine randevu aldim erkeğe aldim
Ayy keske yakın olsak valla bakardım çocuğuna adaşım
Şehir hastanesi çok uzak ama çocuk okuldayken gidip gelcem arabayla çok karışık orada

Evet ben ayın 5ine randevu aldim erkeğe aldim
Ayy keske yakın olsak valla bakardım çocuğuna adaşım
Şehir hastanesi çok uzak ama çocuk okuldayken gidip gelcem arabayla çok karışık orada
Aa senin adında mi ilknur :) benim evim aslinda direk sanatoryum hastanesinin orda ama kecioren araştırmaya asla randevu yok kadin doğumu ordan kaldırmışlar galiba orda doğum yapanlar da cok iyi diyo ben zübeyde de yaptim tek sorun refakatçi almamalariydi tanıdık bulduk oyle kabul etmişlerdi ve 5 kışı aynı odadaydık 5 bebek 5 anne :) şimdi özel oda tutcaz ha bide doğumda herseyi hissetmistim çocuk çıkınca bayiltmislardi beni

Evetrrr ilknur ya sanatoryum hastanesinde mi göğüs hastalıklarını cafer bry varmis özel muayeneside varmis adam süpermiş ama randevu yok. Keçiören araştırma zaten dediğin gini ben şehir hastanesinde dogum yapcam galiba lokman hekim 4750 dedi doktorda iyiydi ama çok.
Pandemi varya 5 almazlar. Çocuk cikincami bayiltilar Çok erken olmuş

Ben 27 kg aldim 3440 doğdu yavrum 8 kiloya 3750 maasallahhh

Ben 27 kg aldim 3440 doğdu yavrum 8 kiloya 3750 maasallahhh
Ben de ilk hamileliğimde 35 kilo civarında kilo almıştım ama emzirirken eski kilomdan da daha çok eksilmiştim,şuanda da hızlı kilo alıyorum ama çok takılmıyorum bebeğim sağlıklı olsun yeter kilo nasıl olsa verilir

Yaa ben bi sorun olmadığı sürece özele para vermeyi mantıklı bulmuyorum cafer beyi o kadar çok kişi ovuyo ki bi kere randevu buldum ondada şehir dışında tatildeydik ay evet bayiltmadilar cunku bebeğe gider ilaç dedi dayan dedi oglum un sesini duydum doktorda kucuk değilmiş bebek dedi bi onu hatırlıyorum uyandığımda herkes gitmişti beni odaya goturuyolardi

Cok şükür herşeyimiz iyi cıktı rabbime şükürler olsun bebeğim gayet saglıklı yüzünü çekmek icin cok uğraştı yüz üstü yatıyordu yandan zor zar çekti eliyle kapattı yuzunu yine iyi olsunda göstermesin kız kesin cinsiyeti 530 gr 28 cm boyu rabbim gönlümüze gore verdi insallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız

Ay maşallah ben hiç diyemiyorum boyle kiloya cok takıntılıyım hiç almak istemiyorum peki çatlak oldu mu kilo alımı cok olduğu icin

Ay maşallah allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin genelde yüzlerini göstermiyorlar:)

Mrb kizlar odem oldu biraz bende salatalik limon zencefil 5 6 dal maydonizu 2 litre suya koydum icsem bi sorun olurmu ya

Mesela ben cinsiyeti tam net öğrenemedim sen nerde ogrendin

Kızlar nasılsınz ben biraz fenaym pizza yedgm için akşam ölümlerden döndümm güzel beslenmyorm hep cips vs cnm cekiyor yeni görünce yemeden durmyorm kola işte neden bn böyleym

Gözün aydın canım darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…