Kızlar nasılsınz ben biraz fenaym pizza yedgm için akşam ölümlerden döndümm güzel beslenmyorm hep cips vs cnm cekiyor yeni görünce yemeden durmyorm kola işte neden bn böyleym
Kizlar hamilelikte giyilen cok tatli 2 elbise aldm standart beeden ama baya baya baya aciliyolar normaldede zayuflsyinca giyilir çok seker duruyo tabi bende kalca ve yan simit yine yaglanmis heryerim cikti turuncu olanda ama onuda ceket baglayip giycm hamilelikte bu tarz çok tatli duruyo oneririm sizede atiyim dedim
Ceket baglayip giyerim zayiflayana kdr heryerim cikti cunku turuncuda böyle iste
Kızlar nasılsınz ben biraz fenaym pizza yedgm için akşam ölümlerden döndümm güzel beslenmyorm hep cips vs cnm cekiyor yeni görünce yemeden durmyorm kola işte neden bn böyleym
Benide resmen sağlıklı beslenmeye itti bu hamilelik aylardır cikolata cips sürmüyorum agzima sadece çiğköfte:) onuda en son yedim 1 gün boyunca beni mahvetti eşime dedim sakin istersem alma aldırma engel ol diye
Evet bu gün sonuç geldi herhangi bi anatoli yok dizilim normal diye simdi de moleküler karyotipleme ve torc sifiliz istediler onlar da 2 hafta surucekmis hayırlısı artik