2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb kizlar odem oldu biraz bende salatalik limon zencefil 5 6 dal maydonizu 2 litre suya koydum icsem bi sorun olurmu ya

maydonoz hamilelikte tavsiye edilmiyor canım onu koyma bence

Kızlar nasılsınz ben biraz fenaym pizza yedgm için akşam ölümlerden döndümm güzel beslenmyorm hep cips vs cnm cekiyor yeni görünce yemeden durmyorm kola işte neden bn böyleym

eve almasanız canım ya, insan gördükçe daha çok canı ister hepsi zararlı gerçekten.

Mrb kizlar odem oldu biraz bende salatalik limon zencefil 5 6 dal maydonizu 2 litre suya koydum icsem bi sorun olurmu ya
Maydanoz hamilelikte zararlı ozellikle ilk aylarda dusuge sebep oluyo
Çok şükür çatlak olmadı,fakat bu hamileliğimde hafiften kasinti başladı,öyle olunca soğuk su ile islatiyorum kaşınan yerleri
Bende şuan kaşınma yok ama yag sürmeye başladım banyodan sonra ozellikle

Kizlar hamilelikte giyilen cok tatli 2 elbise aldm standart beeden ama baya baya baya aciliyolar normaldede zayuflsyinca giyilir çok seker duruyo tabi bende kalca ve yan simit yine yaglanmis heryerim cikti turuncu olanda ama onuda ceket baglayip giycm hamilelikte bu tarz çok tatli duruyo oneririm sizede atiyim dedim

Ceket baglayip giyerim zayiflayana kdr heryerim cikti cunku turuncuda böyle iste

Kızlar nasılsınz ben biraz fenaym pizza yedgm için akşam ölümlerden döndümm güzel beslenmyorm hep cips vs cnm cekiyor yeni görünce yemeden durmyorm kola işte neden bn böyleym
Benide resmen sağlıklı beslenmeye itti bu hamilelik aylardır cikolata cips sürmüyorum agzima sadece çiğköfte:) onuda en son yedim 1 gün boyunca beni mahvetti eşime dedim sakin istersem alma aldırma engel ol diye

Yaa çok güzeller nerden aldin canım bende çok.istiyorum suan göbekte çıkmadığı icin acele etmiyorum

buda benim göbusum

Evet bu gün sonuç geldi herhangi bi anatoli yok dizilim normal diye simdi de moleküler karyotipleme ve torc sifiliz istediler onlar da 2 hafta surucekmis hayırlısı artik

Çok güzeller canım çokta yakışmış güle güle giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…