2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benide resmen sağlıklı beslenmeye itti bu hamilelik aylardır cikolata cips sürmüyorum agzima sadece çiğköfte:) onuda en son yedim 1 gün boyunca beni mahvetti eşime dedim sakin istersem alma aldırma engel ol diye
Ya ben de öyle dedim eşime ama ağzımın suyu akıyor çiğ köfte aklıma gelince oysa yedikten sonra kıvrandım resmen

Detayliya gittiğim gün karşılıklı 2 bankta 2 farkli hamile kadın ağlıyordu.
Biri 31 haftalik erken doguma alınacakmış bi sorun varmış.digeri detaylida sanırım iyi gitmeyen biseyler olduğunu söyledi doktor.
Psikolojim bozuk stresli girdim detayliya cok sukur ki iyi haberlerle döndüm.
Oturduğum yerde 8 aylik bi bayan korona oldu sonra iyileşti bi duydum suyu bitmis erken doğum ve bebek vefat etmis cok üzüldüm...

Kendinize cok dikkat edin kontrollerinin aksatmayin kimseyle görüşmeyin...
Allah saglicakla hepimizin yavrusunu kucagina almayi nasip eylesin.

oda siparişini verdik L Şeklinde montessori yatak...yanina rengine modeline uyumlu bir dolap.aslinda aklim.ikea hemmes teydi ama o çekmeceli olduğu için cok uzun sure kullanisli olduğunu düşünmedim. Yavrularım içinde saglicakla uyurlar büyürler insallah... odayi koyu olmayan bi gri tonu boyamayı düşünüyorum
Sırada bebek alışverişi var.

Allahım sen koru.En korktuğum detaylı.Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin.

Ya ben de öyle dedim eşime ama ağzımın suyu akıyor çiğ köfte aklıma gelince oysa yedikten sonra kıvrandım resmen
Bugün reklamlarda gordum nasıl canım istedi ama o acıyı çekemem bi gün boyunca yemek yiyemedim.midem bulandi ishal oldum midem yanıyo agzima bisey süremiyorum oyle bi yanıyo ki bide bol bol acı sos döktüm yedim

83 kiloda benim kilolu başladım bakalım sonu ne olacak

Kizlar bacaklarım facia olduya ust taraf full selulit cok kotu gozuluyo selulit olan varmi dogum sonrssi hormonlar normale donunce duzelirmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…