2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benide resmen sağlıklı beslenmeye itti bu hamilelik aylardır cikolata cips sürmüyorum agzima sadece çiğköfte:) onuda en son yedim 1 gün boyunca beni mahvetti eşime dedim sakin istersem alma aldırma engel ol diye
Malesf bende normalde engel olrmm ama eşim yyince bende yiyorm

maydonoz hamilelikte tavsiye edilmiyor canım onu koyma bence

eve almasanız canım ya, insan gördükçe daha çok canı ister hepsi zararlı gerçekten.
Ewet inanki almaması için uyaryorm amaaa Adamm anlamyor

Kızlar yarın itibariyle ben 19+0 olucam ama cinsiyet öğrenemedim özeldeki doktor göstermiyor dedi.. devlette kız gibi dedi sanırım doğurduktan sonra ogrenicem

Ayrıca bebeğin hareketlerini de hissedemiyorum bağırsak hareketi gibi birşey var ama çok nadiren normal midir

Kizlar bi turlu dosya ekleyemedim resmini atamicam yani ama sanki biriniz civilde 800 liraya inen pieere cardin park yatagi alacagini soylemisti sanki dogru mu hatirliyorum

hatta benden sonra bir arkadaşım daha aldı. kraft alacaktı. kraft 15 kg pierre cardin 22 kg ya kadar taşıyor. fikri değişti pierre cardin aldı o da.

Bebek nerde bende bir göbek var sanki yarın doğuma gidecekmiş gibi
Içinde sakladım iç karnın geniş değildir canım oyle bisey varmis bende kendimde çıkmayınca geniş olduğunu anladım cikmiyo cunku ilk hamileligimde de boyle çıkmamıştı eşim çocuk zayıf mi dogcak diye başımın etini yiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…