2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım artık virüsün olmadığı yer yok. İnsanlar özel hastanelere akın ediyor resmen. Ben devlete muayeneye gittiğim zaman hiç beklemeden giriyorum. Hastanede en fazla 10-15 dakika kalıyorum. Ama özel hastanede muayene için en az 1 saat bekliyorum her gittiğimde ve insanlar içiçe. Artık nefret ettim özel hastaneden.şehirden şehire imkanlara göre değişiyor tabi. Neresi olursa olsun 2-3 maske üstüste takıp git. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aynen cnm doğru Dion. İstanbuldayım ben. İstanbul daha kötü virüs yüzünden.

Alışverişlerde genel olarak kararsız degilim ama söz konusu bebek olunca kafam çok karışıyor ürünlerde çok ucuz olmayınca doğru olanı tercih etmek istiyorum. Biberon ve emzikte avent mi lansinoh mu ? Göğüs pompası almaya gerek var mı varsa hangi marka? Mutlaka al dediginiz herhangi bir ürün var mı?

Hanımlar merhaba, ben kasım annesiyim, sayılı günüm kaldı inşallah erkek bebek bekliyorum, hamile çekimi yaptırdım eğer düşünen varsa elbisemi satmayı düşünüyorum, özelden foto isteyenler olursa gönderirim, 2 saat kadar giydim, hiç bir yerinde defo leke yırtık vs yok, harika bi çekim oldu xl bedeni, trendyoldan aldım hala satışı var isteyen oradan da bakabilir, fiyatı trendyolda 219,99, bende o fiyattan aldım, şimdi 170e vereceğim.

Eklentiler

• 1A7EF8E6-FAFD-4E0D-987C-39D0950BDA14.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 127
  • 5491B563-6408-40AC-A98A-615D9EA37000.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 135
Kizlar ben acile gittim dun gece baya sag kasikda agri olunca bugun .. bugun ağrı yoktu ama neyse sonuc sistamatik bulgulsr bakteriyel vajinozis ile uyumludur diye bsy cikmis ne demek bu enfeksiyonmu varki sonuclari gostermedim bekleyemedim cunku yeni cikti daha

Lansinoh hem mama hem anne sütü alan bebeklerde kesinlikle meme reddi yasatmiyor avent dr Browns mamajo falan hikaye
Daha bu konuda deneyimli değilim ama ben şimdiden medela soft cup olandan birde de brown yeni serisini aldım özellikle hastanedeki hemşirelere medelayı çok önerdi ama biberon şeklinde değil Türkiye fiyatıda oldukça kabarık

Göğüs pompasını bende aldım alırken genel olarak masaj modu göğüs pedlerinin yumuşaklığı ve süt kaplarının kullanım kolaylığına önem verdim. Biberonda chicco, wee, medela softcup, dr brown tercih ettim son iki biberonu gerek ülkemizde gerek yurt dışında çok araştırdım öneri üzerine yöneldiğin bi biberondu daha kötü bi yorumuna kullanıcısına denk gelmedim. Göğüs pompasıda ev hanımı olsan bile al derim.

Pompayı hangi marka aldiniz.? Bne de alsam mı almasam mi bilemedim

Hanımlar vajinal fitil kullanan oldu mu hiç . Doktor verdi rahatsızlık duyduğun zaman kullanırsın diye .2 gündür akıntım var .ismi mix ovül . Kullanayım mı sizce

Ikisi arasinda tercih yapicaksan lansinoh.gogus pompasi cok isimi gordu.hele kolik bir bebrk olursa on sut en cok gaz yapan kisimdi biraz sagiyordum on sutu oyle veriyordum.mastit olmamak icin de alinmali.

Malesef virusun nerde olduğunu bilemiyoruz benim gittiğim hastane kalabalık olmuyo cok sukur bide hasta hariç kimseyi hastaneye almiyolar randevusu olmayanlarida almiyolar yarim saatimi almiyo gidip gelmem hatta dun ayrıntıliya girdim doktora gittim 9da gitmiştim 10 buçukta ciktim

Hanımlar vajinal fitil kullanan oldu mu hiç . Doktor verdi rahatsızlık duyduğun zaman kullanırsın diye .2 gündür akıntım var .ismi mix ovül . Kullanayım mı sizce
Ne için verdi canım hamileyken kullanmadım hiç ama bi kere mantar olmuştum o zaman fitil kullanmıştım ilaç ve kremden cok cok daha etkili

Bence çok cok pahali seyler almaya gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü bazı bebekler emzik biberon almiyo verdiğin para boşa gider benim ilk cocugum 4 ay emzik emdi onuda cok iştahlı degil ve hiç biberonda almadik su minicik suluk ve biberon başlığı olandan vardi onu bile almadı bizde biberon almadık emzirdigim içinde gerek kalmadı şimdilik uygun fiyatlı seyler alabilirsin ben wee aldim emzik ve biberonu göğüs pompasi icin de fiyatları çok uçuk çalışmıyorsan evdeysen manüel bi pompa kullanabilirsin gayet güzelde iş görüyo cok kullandim sadece yorucu malesef

Ne için verdi canım hamileyken kullanmadım hiç ama bi kere mantar olmuştum o zaman fitil kullanmıştım ilaç ve kremden cok cok daha etkili
Canım hafif akıntım vardı 3 hafta önce doktora gittiğimde fitil yazalım rahatsız olduğun zaman kullan dedi . O zaman kullanmadım geçmişti .şimdi 2 gündür yine akıntım var . 1 tane kullanacağım ama cesaret edemedim . Tabi zararlı olacak olsa vermez tabi de . Başkasından duyunca sanki insan daha çok emin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…