2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor vermiş canım sıkıntı olcagini sanmıyorum daha ileri gitcek bi enfeksiyonsa kullan ama düzelir diyosan kullanma icin oyle rahat etcek madem

Ben eksikleri tamamladım sayılır. 2 kargo daha bekliyorum onlarda gelsin bebek için eksiğim kalmayacak inşallah. Sadece küvet filesi alamadım o da benim küvete hangisi olur bilemediğim için. Şoktan küvet alan varsa yardımcı olabilir mi hangi file tam olur acaba ? Bütün kargolarım gelsin fikir olması açısından resim atarım.

Bezde sleepy yenidoğan aldım. Islak mendili en doğalı sleepy di. Diğerlerinin içerik kısmında bir sürü şey yazarken sleepy de saf su pamuk ve birde gıdaların içine konulan koruyucu vardı. Umarım pişik yapmaz.

Şoktan bu indirim zamanında aldıysanız eğer ebebekte olan çoğu file uygun oluyor

Trendyolda geçen gün 56 TL ye düşmüştü kolisi böyle görünce burada paylaşırım indirimli olanları

sanırım aynıyız bende herşeyini aldım şuanda eksiğim kalmadı belki atladığım bi kaç şeyi vardır ama bebek arabasına kadar aldım

Surekli sleepy kullaniyorum memnunum.uni baby de guzel.

Oglumda sütüm ilk 6 ay o kadar coktu ki sut sagma.makinesi almak zorunda kaldım mastıt oldum çünkü zaten sutum varmis bide üstüne emziren anne cayi ictim humana ve lactamil olanlar oldu ...b3n lansinoh aldim ve cok memnundum ...

Cok geçmiş olsun cnm Allahım bidaha yaşatmasın inşallah ben İstanbulda hissedip korktum izmirde daha kötü yani.

Çok geçmiş olsun canım allah bir daha yasatmasin inşallah.

Geçmiş olsun canım Allah bi daha yasatmasin

Ay maşallah erkenden bitirmişsiniz ben hiç bisey almadim bi biberon bi emzik ilkide erkek olunca onun kuculenlerini çıkardım iyice bi bakıp ne eksik var ona gore alcam

Çoook çok geçmiş olsun canım Rabbim korumuş Hepnizi

Kızlar benim ayrıntılımı 22.haftamın içine verdi bi haftam kaldı diye sevinirken 18 kasımda gircem

Bende bir iki bişi almak istiyorum artık.. Ama nedense hala elim varmıyor. Şu ayrıntılıyıda girim çıkım inş bikaç bişi den başlıcam..

Bende bir iki bişi almak istiyorum artık.. Ama nedense hala elim varmıyor. Şu ayrıntılıyıda girim çıkım inş bikaç bişi den başlıcam..
Ben de sizin gibiyim sanırım her randevuda diyorum bu seferki randevu iyi gecsinde bişeyler alayım diye ama bir çift çorap bile alamıyorum şimdi de ayrıntılı güzel geçerse başlarım dedim bakalım. Allah içimizi feraha çıkarsın inşallah bu grupta bezine ıslak mendiline kadar alanları görünce şaşırıyorum valla maşallah Benim tüp bebekle 5. Denemede oldu ondan birazda

O dediğiniz benim galiba
Benim eşim çok tezcanlı. Hergün işten gelip ne kaldı ne kaldı diye sorup duruyor. Onun için ayırdığımız odayıda boşalttırdı. Süpürgemi ütü masamı herşeyi çıkardı valla ortada kaldı herşeyim kızımın odasına birşey koyma diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…