2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bizde 1.5 ay giremedik nasıl korktuysam bizde Dr gittik

2 ya da 3 tane hasta bezi anca kullaniyosn canım sonra normal uzun pedlere geçebilirsin varsa tanıdığında alma
Hiç hasta bezi kullanmadım canım sezeryan da içini temizliyorlarmış ondan az gelmişti ama normal doğumda daha çok kanama oluyormuş içine temizleme olmuyor ya

Aynen bizde 1.5 ay giremedik nasıl korktuysam bizde Dr gittik
O kadar sınır bozucu bi durum ki gerçekten neyse ki atlattık o günleri
Gözün aydın canım darısı bizlere inşallah
Inşallah canım sen ne zaman giriyosun
Hiç hasta bezi kullanmadım canım sezeryan da içini temizliyorlarmış ondan az gelmişti ama normal doğumda daha çok kanama oluyormuş içine temizleme olmuyor ya
Benimde sezeryandi canım ama oldu kanamam bilmiyorum valla kişiden kişiye degisiyo demekki

O kadar sınır bozucu bi durum ki gerçekten neyse ki atlattık o günleri

Inşallah canım sen ne zaman giriyosun

Benimde sezeryandi canım ama oldu kanamam bilmiyorum valla kişiden kişiye degisiyo demekki
Valla canım bugün daha 19+1iz.salı Dr randevumuz var. Devletten sıra alamadım. Bakalım Dr ne dicek ne zamana Yaptırcaz bilmiom. bizlerde inşallah güzel hayırlı haberlerle cıkarız

İzmir deki anneler iyi misiniz?ben aşırı korktum yalnızdım evde. eşyalar üstüme devrildi.bitince dışarı kaçabildim. Bebegime birşey olmuş mudur korkusu yaşıyorum şimdi bu korku zarar verir mi bebeğe?

canım okuduğum kadarıyla bir süre kendini korumaya alıp hareketsiz kalabilir. korkunca stres altında kendilerini kasıyorlarmış. korkma eğer bir süre hareketlerini hissetmezsen. geçmiş olsun çok. sakinleştirici müzikleri dinle konuş sürekli tatlı tatlı

Benim gibi rahminde tekme hisseden var mı? Sanırım ayakları aşağıda çünkü midemde baskı oluyor oturunca kafası orda gibi çünkü hep tekme hissediyorum rahmimde

Dr bana ani korkmalar bşy yapmaz demişti ama sen yine de gidebilirsen yarın falan git cnm Dr.a.. Buarada İstanbulda da oldu bende yalnızdım ama tabi Allah korusun İzmir kadar olmadı. Geçmişler olsun inşallah Allahım can kaybı olmasın inşallah

Cok geçmiş olsun inşallah birsey olmamıştır zor biliyorum ama sakin kalmaya çalışın

Benim gibi rahminde tekme hisseden var mı? Sanırım ayakları aşağıda çünkü midemde baskı oluyor oturunca kafası orda gibi çünkü hep tekme hissediyorum rahmimde
Ben hissediyorum canım baya rahim agzinda. dün kontrol vardı doktora sordum evet ayakları aşağıda dedi hatta o an vurmaya başladı emin oldum ayakları olduğuna canlı olarak

Bende kendisini merak ettim hiç yazmadı. Çok korkunç bir depremdi malesef..
Evet yazmamış bende baktım benim annemde izmirde 1 haftadır telefonla konusuyoduk tam o sırada oldu ciglik attı karsisinda bina yıkılmış agladi korktum anneannemgil teyzemgil dayimgil hepsi orda oturuyo yarin doncekti annem ama surekli aramadan duramıyorum suan halada devam ediyormuş deprem

Allah yardımcıları olsun ya benım annemler Çanakkale de oturuyo onlar bile çok hissetmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…