2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kendisini merak ettim hiç yazmadı. Çok korkunç bir depremdi malesef..
Iyiyiz sukur mustakil evdeyim ben kapiya cok yakindim o sirada bianda firladim ayaktaydim asiri hizlandi bianda dok korkunctu dukkanimiz baya yarilmis kolonlar catlamis camları catlamis esim narlidere tarafindaymis dukkan bayraklida kardesleri o yikilan binanim yanina yakin o siradaki binanin 1.katinda bizim dukkandalarmis kendilerini zor atmışlar esim araba alip satiyor arabalari aciga çekmişler 4 saat ugrssip bikac malzemeyi almislar korka korka araba anahtarlari ruhsat belgeler filan dukkansiz kaldik ama sukur sagligimiz iyi annemler yolda bize geleceklerdi onlarfa geldiler bizde kalicaklar bu gece .. mustakil evdeyim bizim mahalle kayalik ustunde en saglam yerdeyim sukur iyiyz cok sagoun kizlar

Geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun inşallah tekrar etmez dikkat et kendine

Iyiyiz sukur mustakil evdeyim ben kapiya cok yakindim o sirada bianda firladim ayaktaydim asiri hizlandi bianda dok korkunctu dukkanimiz baya yarilmis kolonlar catlamis camları catlamis esim narlidere tarafindaymis dukkan bayraklida kardesleri o yikilan binanim yanina yakin o siradaki binanin 1.katinda bizim dukkandalarmis kendilerini zor atmışlar esim araba alip satiyor arabalari aciga çekmişler 4 saat ugrssip bikac malzemeyi almislar korka korka araba anahtarlari ruhsat belgeler filan dukkansiz kaldik ama sukur sagligimiz iyi annemler yolda bize geleceklerdi onlarfa geldiler bizde kalicaklar bu gece .. mustakil evdeyim bizim mahalle kayalik ustunde en saglam yerdeyim sukur iyiyz cok sagoun kizlar bu kadar siddetli tekrarlanmaz ama artci olur diyolar sakin ol cnm annenlerde tedbirli olsun

Geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun inşallah tekrar etmez dikkat et kendine
Insallah cnmya siren sesleri helikopterler geziyolar hala sesler geliyo bayraklo dibim sesler geliyor esim birebir gezmis sesimi duyan yokmu diyomus afad hep yikilan evleri gezmislsr 2 saat once Allahim.sabir versin ölenlerin ailelerine ve suan hala kurtarilmayi bekleyen gocuk altinda olanlara . Bizde dukkanimizi kaybettik ama sukur sagligimiz yerinde en onemlisi o ALLAH korudu

Allah yardımcınız olsun, izmirde yaşayan herkese gecmiş olsun

Ay kesinlikle en başta anlam verememiştim ne oluyor diye şimdi biliyorum ki minnak ayaklar yer açmaya çalışıyor hoşuma gidiyor
Benim sıpanın dönmeye niyeti yok heralde biraz üstlerde hissetmek istiyorum çünkü uzanmasam kendimi dinlemesem hareket yok haliyle endişeleniyorum

Hepinize iyi günler , iyi geceler dilerim

öncelikle İzmir’de ve çevresinde olan herkese çok geçmiş olsun.
Aranıza yeni katıldım Tekirdağ Çorlu’dan
İlk hamileliğim olduğu için tabi biraz heyecan var. Ufaklığın cinsiyeti kız. İnşallah mart ayında doğumu bekliyoruz. Bu konu içinde alınan kullanılan işe yaran denenmiş ürünler hakkında en çok fikir almak için geldim. Hepinize iyi günler dilerim

O kadar sınır bozucu bi durum ki gerçekten neyse ki atlattık o günleri

Inşallah canım sen ne zaman giriyosun

Benimde sezeryandi canım ama oldu kanamam bilmiyorum valla kişiden kişiye degisiyo demekki

Bende sezeryandım feci kanamam oldu. Hasta bezi kullandım 2 gün

Çok şükür canım size bisey olmamış annem bugun doncekti zaten oglen gelcekmis sabaha kadarda devam etmiş biz telefonda konusurken oldu annemi sakinlestiremedim dışarıdaydı o sırada ama karşısında binalar yıkılmış

Ben buluyorum da onun icin sormuştum ama ben ankaradayım normal randevu bulamiyo musun devletten
Canım araştırmaya gittim geçen gün ayrıntılı için doluymus. Normal devlet hastanesinde de yokmus. Normalde buralar virüs dolu araştırmaya bile boşu boşuna gitmiş oldum geçen gün benden önce virüslü hasta girmiş. Virüs kaynıo valla. Eşim de kızdı özel de yaptıralım ayrıntılı yı bidaha gitme die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…