2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tabiki alınabilir ben arkadaş icin demistim ben hiç bisey almadim daha diyince yani daha cok vaktimiz var son haftalara kadar illaki tamamlanır anlamında bisey olmaz allahın izniyle kötü düşünüp kötüyü cagirmamak en iyisi ☺

giderini açarız ordan akar dedik. kurutunca koku yapacağını sanmıyorum ama deneyeceğiz bakalım. kullanışsız olunca fileye döneriz. file heryerde kolaylıkla bulunuyor nasılsa
Ay evet bide koku olayı var demi inşallah koku yapmaz ben bi file görmüştüm internette cok guzeldi ama o zaman hamile felan da değildim nerde gordugumude hatırlamıyorum suan

Herkesın kendı tercıhi tabiki ama erken demek farklı bır sey oluyor tercih meselesi :) herkes hevesını yasasın hevesler kırılmasın

Birşeyler almak için erken dediniz ya bende genel olarak cevap vermek istedim yanlış anlamayın lütfen.

Birşeyler almak için erken dediniz ya bende genel olarak cevap vermek istedim yanlış anlamayın lütfen.
Yok hayır yanlış anlamadım ama benim erken lafimi yanlış anlamış galiba bi kaç kişi arkadaş bisey almadim daha diyince daha var alinir anlamında erken demistim yoksa kim ne zaman isterse o zaman alsın tabiki bisey olcak mi acaba diye düşünüp almamak olmaz bilemeyiz ne zmaan ne olcagini sağlıkla alalım kucagimiza ❤

Kuzum inan bende birşey olur sebebi ile almadım anlamında yazdığını sanmıştım başta kusura bakma lafım senden dışarı böyle düşünen insanlar var onlardan hiç hoşlanmıyorum yaa. insanın hevesini de kırıyorlar. Bir örnek vereyim bizzat yakınımızda olan bir olay bebek 3 kg altı doğuyor 2800 falan yani.(bence normal) Akraba bebeği görmeye geliyor çok zayıf olduğunu falan söylüyor ölür bence diyor anneye, sonra 40 okumasında da şey diyor "doğduğu zaman altın almadım valla ölür sanmıştım ölmemiş şimdi getirdim altınını." diyor anneye. Kadın bebek ölecek diye altın almamış işte bu erkenden alışveriş yapma diyenlerle aynı kafaya sahip bir kişi

Yürüteçle , kaydırak var şuan evde . Ben onlara bakıyorum onlar bana .eşim bi heves almış. Ama beşiğimiz , bebeğin ihtiyacı olacak hemen hemen çoğu şey yok Eşime şuan bunlara henüz ihtiyacımızın olmadığını, daha önemli şeylerin olduğunu söyledim ama kırmakta istemedim tabi .ama çok tatlılar ya inşallah yavrumu onların üzerinde sağlıkla görmekte nasip olur

Ay hayır ben hiç bi zaman oyle dusunerek değil zaten cinsiyetini 16. Haftalarda öğreniyoruz bide yanlış çıkma ihtimali oluyo bi erkek bi kız diyolar hem o hemde ben hiç bi zaman düşünmedim oyle doğduktan sonra da almayalım o zaman ya bisey olursa diye garantisi yok ki bunun o düşünceyi bende sevmiyorum yoksa dediğin gibi yalniz onu yapan kadin da ne kadar densizmis ben olsam senin takacağın altını istemem diyip yüzüne fırlatırdim

Benim bu 2. Hamileliğim. İlki erkek şimdi ki kız. Ama oğlumda ne yaptım ne aldım hiç bişey hatırlamıyorum ne kadar almak gerekir unuttum Biraz da fırsat kalmıyor düşünmeye gün içindeki tempodan.. Bu akşam dedim kendime bi bakayım hastane çıkışı vs. İlki oğlan ama illa ondan da bişeyler giydirilir herhalde..

Ya aynen öyle canım valla bu anlattığım olay akraba arasında olan bir olay malesef anne olan kişi altını büyüklerin hatrına yüzüne vurmamış ama o bebek şimdi evli bir kadın annesi hâlâ bu olayı anlatır unutamamış. Allah sağlıkla kucağımıza almamizi nasip etsin.

Yazik yaa cahil insan iste allah boylelerinden uzak tutsun hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…