2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet sanırım İlk olunca anlaşılmıyor mesela bugün hiç kıpırdama yok sanırım daha düzene girmediği için ..
Ayrıntılı ultrason 16 Kasım'da canım senin?
Valla kuzum ben yarın gitcem normal randevum yarın daha ne zamana vercek bilmiom ki.bi an önce Hayırlısyla girip cıksak güzel haberlerle inşallah

Ayyy erken hissettimişsin ne güzel işte merak ettiğim de böyle bir iki gün durup sonra tekrar mı hissediliyor acaba, neyse yaşayıp görücez bakalım, Allah bebişşlerinmize ve bize sağlık versin
Evet mesela bi gün hiç durmuyo sürekli vuruyo bi gün hiç ses sade çıkmıyo ben uyandırıyor ozmn vueuyo içim rahatlıyo. Bide yediklerinde etkili bazı günler kendime izin veriyom çay kahve çikolata yiyorum o günler çok hareketli oluyor .

Valla kuzum ben yarın gitcem normal randevum yarın daha ne zamana vercek bilmiom ki.bi an önce Hayırlısyla girip cıksak güzel haberlerle inşallah
Bende yarın normal kontrol için gidicem 2 haftadır görmedim yarın devlete randevu aldım iki hafta sonra ayrıntılı ultrason. Araları böyle daha iyi oluyor 1 ay çok uzun geldi geçen sefer

Ben de anemi taşıyıcıyım 12. Haftadan beri kullanıyorum Demir ilacını doktor bırakacaksın da demedi

Olabilir belkide o tüylerdir sebep mide yanması ekşimesi hep oldu bende de canım ama bulantı aldı basını gitti yine neyse olsun kuzularımız sağlıklı olsun da anneler çeker napalim

Bende yarın normal kontrol için gidicem 2 haftadır görmedim yarın devlete randevu aldım iki hafta sonra ayrıntılı ultrason. Araları böyle daha iyi oluyor 1 ay çok uzun geldi geçen sefer
Ya bizim burda araştırma yakın bize oraya da zaten randevu bulamazsın bulsan da dandik Bi yer oraya gitmek istemem. Diğer devlet hastanesi de iyi aslında ama ultrason monitörler eski Dr kendi bakıo sadece ben göremiom. 22 ekimde araştırmaya gittim Dr kendi baktı ben göremedim bile. En son 1 ay önce gördüm oğluşu. Normalde bnm Dr 3 haftadan 3 haftaya verio randevuyu.

Benim özeldeki doktora 12sinde gittim su az dedi gel demedi riskli aslında ama çağırmamasi ilginç geldi bende devlet hastanesine gittim oylelilkle başladı burası da yarın tekrar bakicak devletteki gel diyor özeldeki çağırmiyor çözemedim devlet daha iyi geldi ama dediğin gibi monitörler eski

Ya öyle Dr lara sinir oluom. Bnm ilk gittiğim özeldeki de memlketlim olmasına rağmen bide kadındı ve ilgisiz gibi geldi. Eşimi almadılar muane de doğum ücretleri artıo devamlı 2 ayda 3 ayda bir. Sonra doğumda Hafta sonu olsa nöbetçi Dr girio mus doğuma bende bıraktım. Şimdiki Dr iyi rahatlatıo insanı konusmalaryla. Kuzum nere iyiyse ora gitmek gerek. Memlekette olsam özele asla gitmem şehir hastanesinde cok iyi Dr lar var ama İstanbul öle deil işte. Hayırlısı olsun hakkımızda

Şehir hastaneleri çok iyi gerçekten en son cihazlar orda ayrıca yenidoğan yoğun bakım ünitesi de çok iyi ebeler masaj bile yapmış arkadaşıma.

Selam kizlar bugün kontrol vardı 17 haftalik olduk cinsiyete önce kiz dedi sonra erkege benziyor emin olamadim dedi.20.haftada ayrintiliya gireceğiz ozaman kesinleşir dedi.oglum 13.haftada göstermişti bu biraz nazli olacak sanirimhayirlisi sagliklisi olsun hepimizin hakkinda

mısır patlatıyormuş gibi mii düşünmemiştim hiç aynen böyle ya fıkır fıkır oynuyor, dışarıdan da baya belli oluyor artık

Kızlar gecen gün burda okumustum bebeginizi Hickirik tutabilir diye dun oldu oyle bisey karnımın içinde 2 3 dakka pıt pit hızlı hızlı cok tatlıydı ama ya

Hıçkırık oğlumda çok tutardı anlardım bunda daha başlamadı, daha sonlarda olurdu onda

Benimde 16 da göstermedi 17.haftada kız gibi ama belli değil dedi yarın 19+4 olucaz inşallah gösterir bizimki de nazlı çıktı

Offf bursadaki hastaneler çok pahalı zamanım da daraldı ayrıntılı için

Offf bursadaki hastaneler çok pahalı zamanım da daraldı ayrıntılı için
Evet Bursa da çok pahalı hastaneler. Bende bu gün ayrıntılı ultrasondan çıktım. Senin hastanede ne kadar bilmiyorum ama benim gittiğimde 550tl. Doktorum bosuna buraya o kadar para verme bi yer onericem oraya git dedi orada 300 tl.

Canım benim bitmişti demir ilacım tekrar yazdırdım ama senin durumun farklı tabi. Kendi Dr.unu arayıp sor bence. Durumunu o daha iyi bilio aile hekimin okadar hakim değildir duruma bence.. Yine sen bilirsin.
Devlet hastanesine gittiğim icin konuşma şansım yok anca obur gittiğimde 1 ay ara verelim dedi kan degerlerine baktir tekrar dedi 100un ustune cikmamasi gerekiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…