2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin inşallah

Günaydın kızlar, ben bebeğin hareketlerini hissedenlere danışmak istıyorum, 19 haftamı yeni doldurdum, sanki ilk defa dün gece yatarken hissettim gibi elime de geldi böyle çok hafif, ama gün boyu veya gece de hissetmedim sonra, ilk defa hissedenler siz nasıl hissettiniz, bi de ilk gebeliğim benim

Ben 17 de hissetmeye başladım içten hissetmedim bildiğin dışa vurdu orası zıpladı böyle eşimde gördü hatta başta değildir falan dedik okdr erken beklemiyorduk çünkü günde bir yada iki kere denk geliyorum şimdilerde hiç uyumayıp gece gündüz sürekli vurdugu için tamm dedik ozmnkide tekmeymişti. Gece yattığımda karnında sürekli mısır patlıyomuş gibi oluyo benim bide ikiz sağdan soldan vurulunca heralde daha net hissediyorum

Bende bir iki bişi almak istiyorum artık.. Ama nedense hala elim varmıyor. Şu ayrıntılıyıda girim çıkım inş bikaç bişi den başlıcam..
Şu an ben de hiç bir şey almadım . Senin gibi detaylı ultrasonu bekliyorum

Benim de 5. Denemede oldu . Hep bende 12. Haftaya gelsin rahatlarım 15. Haftada rahatlarım o hafta bu hafta derken şimdi detaylıda rahatlarım diyorum inşallah

Geçmiş olsun .Ihlamur , kuşburnu . zencefil - bal . Bende boğazım ağrıyarak uyandım bu sabah .hatta gece üşüme tuttu uyuyamadım. Kalkar kalkmaz kuşburnu olsaydı içseydim diye geçirdim içimden
Tesekkur ederim sanada gecmis olsun canım ben ihlamur içmiştim aksam yatmadan cok iyi gelmis bide her sabah limonlu su içiyorum kalkar kalkmaz yoksa ben çoktan hasta olmuştum

Kızlar bide bisey sorcam size benim şimdi demir ilacım bitti tekrar kullancam mi diye sağlık ocagindaki doktoru aradim bende bide soyle bi sorun var akdeniz anemisi taşıyıcısıyim normalde demir ilacı kullanmamam gerekiyo benim ama düşük ciktigi icin doktor başlayalım ara ara kontrol edelim dedi şimdi 1 ay sonra hastaneye gitcem dedim o zaman 1 ay ara verelim orda bi baktırin ona gore tekrar başlayalım ilaca dedi boyle bi durum yaşayan var mi

Canım benim bitmişti demir ilacım tekrar yazdırdım ama senin durumun farklı tabi. Kendi Dr.unu arayıp sor bence. Durumunu o daha iyi bilio aile hekimin okadar hakim değildir duruma bence.. Yine sen bilirsin.

Ayyy erken hissettimişsin ne güzel işte merak ettiğim de böyle bir iki gün durup sonra tekrar mı hissediliyor acaba, neyse yaşayıp görücez bakalım, Allah bebişşlerinmize ve bize sağlık versin

Ama mide bulantılarım tekrar başladı kızlar böyle birşey yaşayan varmı 15. haftadan itibaren rahatlamıştım 3 gündür yine çıkarmaya başladım

Ama mide bulantılarım tekrar başladı kızlar böyle birşey yaşayan varmı 15. haftadan itibaren rahatlamıştım 3 gündür yine çıkarmaya başladım
Gözünaydın canım darısı bizlere inşallah Bnm de başladı cnm. Acaba dedim üşütüyor muyum ama alakası yok. Hele sabah kahvaltıdan sonra çayı mı cok içiom dedim bilemedim. Komsum da normal dedi bilemedim.

Inşallah darısı sizlere canim❤ ben geçti kurtuldum artık diyordum normal miymiş demek yediğim herşey bulantı yapıyor resmen

Inşallah darısı sizlere canim❤ ben geçti kurtuldum artık diyordum normal miymiş demek yediğim herşey bulantı yapıyor resmen
Amin canım inşallah bnm bulantı dan ziyade ekşime oluo.afedersin Acı su gelio ağzıma. Aralarda acıkıp bşy yesem ooo tmm artık öldürüo beni. Komsum da dedi bebekte beyaz tüylenmeler oluo onlar dökülüo muhtemelen o senin bu haftalara denk geldi dedi..Tam geçti derken yine başladı. 2 3 gündür bende cıkartmak zorunda kalıom yoksa asla duramıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…