• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doktoru zaten söyledi 1 aylık olunca kalça ultrasonu çektireceksiniz dedi, ama nasıl yaptıracağız, direkt mi gideceğiz yoksa randevu filan mı alacağız?
Siz once cocuk doktorundan randevu alicaksiniz hastaneye gidip cock doktoruna kalca ult. Cektirmek istedginizi soyluceksiniz bi form doldrup veriyor onu verip sira aliyorsunuz okdr

Geceleri her ağladığında meme veriyor musunuz. Biz saat başı uyanıyoruz her uyandığında meme veriyorum. Böyle olunca da ben uykuya tekrar dönemiyorum uykum kaçıyor gündüz de uyuyamıyorum ne yapacağım şaşırdım
Her agladiginda veriyrosan sen perişan olursun canim birde bebek gaz olmuyor mu ? Ben 3 saati buldurmaya çalışıyorum gazdan zaten çekiyoruz.

Canım doktoru zaten söyledi 1 aylık olunca kalça ultrasonu çektireceksiniz dedi, ama nasıl yaptıracağız, direkt mi gideceğiz yoksa randevu filan mı alacağız?
1 aylık cok erken sonra tekrar sokuyorlar ultrasona ama doktor istiyorsa yaotiacaksiniz

Kizlar bugun doktor ust bingildagi dar dedi baya kapanmaya yakin bu durumla karsilasan varmi kafa buyumesini takip edicez kafa buyuyosa sıkınti yok dedi eger buyumuyosa dusunmek soylemek bile istemiyorm 😔😔😔
Kotu düşünme canim Allaha emanet yavrularımız Allah korur . Insallah sıkıntı olmaz. Takip edin bakalim insallah normaldir herşey.
Kızım 10 günlük kontrolunde kafasının ultrasonunu istedi cocuk doktoru korktuk görür dur ultrasondaki çalışan ne işi var el kadar bebgin burada demişti yaşadığımız korkuyla kalıyoruz sirf para için bunu yaşayan doktora helal etmiyorum.hakkimi.

Annemle babam ayakta sallamaya alistirdilar cocugu smdi sallanmadan uyumuyor en istemedigim sey basima geldi. Sallamayin dedikce de uyumuyor sende oyle buyudub diyorlar. Yapmam dediklerimin hepsi yapildi cocuguma😃
Malesef Bizimki de ayakta sallanmaya alıştı bütün gun gece salliyoruz sabahları ayağından indirdiğim de basliyor ıkınmaya bu gazın gözü kor olsun 😁

Ben 10 günlükken arabasına bindirip tek başıma bebekle dışarı çıktım kendi annemlere geldim. 😂2 hafta kv kaldı. Kv kalmasaydı annem kalacaktı ama illa ısrar etmiş bakacam ben diye kv kaldı. Annemde arada geldi gitti. Şimdş toparlandığım içşn ve ramazan olduğu için yanımda kalmıyor ama istediğim an yanıma geliyor bebeği filan yıkıyoruz.
10 günlükken anca kendim yataktan kalkabilmeye başlamıştım ben 🤣🤣🤣 ama ben hala cesaret edemem yokuşta bebek arabasıyla hiç çıkmam heralde ben artık diyorum 🤣😫 annesi yanında olanlar çok şanslısınız

10 günlükken anca kendim yataktan kalkabilmeye başlamıştım ben 🤣🤣🤣 ama ben hala cesaret edemem yokuşta bebek arabasıyla hiç çıkmam heralde ben artık diyorum 🤣😫 annesi yanında olanlar çok şanslısınız
Hava guzel olsa ben çıkarım bebek uyr ben yürümüş olurum . 2 çocukla ilk deneyimim olacak çıktığımda 😁.bir de bebek arabamız köyde babaannemizde babası getirsin hava isindiginda çıkarım.

Her agladiginda veriyrosan sen perişan olursun canim birde bebek gaz olmuyor mu ? Ben 3 saati buldurmaya çalışıyorum gazdan zaten çekiyoruz.
Benim ki mümkün değil mene vermeden susmuyor her ağlamada direniyorum beslenme arasını açayım gaz birikmesin diye ama sonunda pes edip veriyorum. Amaç doymak değil memede olmayı seviyor 1 saat içinde 3 kez verdiğimi biliyorum gece uykusu dışında 2 saati bile bulmuyor. Bide memede uyumak istiyor uyuyunca gazını da çıkaramıyorum eger çıkartmaya çalışırsam uyanıyor yine başa dönüyoruz meme istiyor Ay valla içim şişti ne yapcam bilmiyorum 😢😢

Benim ki mümkün değil mene vermeden susmuyor her ağlamada direniyorum beslenme arasını açayım gaz birikmesin diye ama sonunda pes edip veriyorum. Amaç doymak değil memede olmayı seviyor 1 saat içinde 3 kez verdiğimi biliyorum gece uykusu dışında 2 saati bile bulmuyor. Bide memede uyumak istiyor uyuyunca gazını da çıkaramıyorum eger çıkartmaya çalışırsam uyanıyor yine başa dönüyoruz meme istiyor Ay valla içim şişti ne yapcam bilmiyorum 😢😢
Biz de öyleyiz 🙈 yarım saatte bir emmek istiyor. Düzgün emmiyor da iki fırt çekip bırakıyor :)))
Dediğin gibi gazını da çıkaramıyorum uyanacak diye.
Ben de gazı için biogaia damla kullanıyorum. O biraz rahatlatıyor. Daha rahat kaka yapıyor. Damladan önce çok daha fazla zorlanıyordu, epey ıkınıyordu kakasını yapabilmek için.

Gögsümn yaraları bitmedn hemoroit Beni öldürdü iki gündr kızlar zaten vardı bende şimdi bi anda Agrı başladı ne yapablrm bayılacak gbi olyorm yürüyemiyorum bile krem vs ne süreblrm zeytinyağı ve kantoron yağı sürdüm bugün dahada maf oldm yada geç kaldm nolcak bilmyorm

Ben sormadım, sünnet esnasında da emzirdiğim için pek bakmadım ama eşimin anlattığına göre klips gibi bişey takıp üstte kalan deriyi kesmiş ama dikiş de var derinin etrafında, bu hangi yöntem oluyor acaba, klipsli de olsa dikiş atılmıyor mu ki 🤔
Klipste dikiş olmuyo ama amacı o zaten Allah Allah şaşırdım şimdi
Kızlar bu mastite hangi bölüm bakar kadın doğum doktoru mu bakar
Genel cerrah bakiyo canim geçmedi mi daha

Çok kötü durumdayım zaten ne yapacağımı şaşırdım. Yarın psikiyatri den randevu aldım. Uykularım iyice kaçtı geceleri uyuyamıyorum

Biz de öyleyiz 🙈 yarım saatte bir emmek istiyor. Düzgün emmiyor da iki fırt çekip bırakıyor :)))
Dediğin gibi gazını da çıkaramıyorum uyanacak diye.
Ben de gazı için biogaia damla kullanıyorum. O biraz rahatlatıyor. Daha rahat kaka yapıyor. Damladan önce çok daha fazla zorlanıyordu, epey ıkınıyordu kakasını yapabilmek için.
Biogaia yi bende kullanıyorum nurse harveys şurupla birlikte maalesef fayda gördüğümüz halimiz bu. İnşallah 3 aydan uzun sürmesin bu durum 😔

Ne zormus anne olmak ahhh annem benim kızda aşırı gazlı uyku haram bana 2 aylık olcaz çarşamba günü denemediğim damla kalmadı yine en iyi relectaz geldi bize Emzirmeyide beceremedik bunuda stres yapıyorum kendime her mama verdiğimde suçlu gibi hissediyorum kendimi biberona alistigındanmi süt az ondan mı bilmiyorum ilk aliyor memeye sonra çığlık çığlığa ağlıyor bir dahada istemiyor ne yapacagımi sasırdm aksama kadar istiyor ayakta durayım kucagımda hep bi yatarken besige koyuyorum belim kopuyor artık ne yemek yapabiliyorum ne is cok zor bi bebek cok şancı giriyor ondan yapıyor sanırım cok yorgun bitkinim:(

Kizlar bizde gazdan anca uyutabildik valla kaka da sorun yok karnindan grul gurul sesler geliyor ya ovaladikca dha cok agliyor yavrum 10 dk uyuyor uyaniyor acaba mama mi gaz yapiyor degistrsem ne kullanicam oyle ha deyincede mama degistirilmiyor butun sistemi etkileniyor bebelac gold en iyi mama anne sutunede cok yakin doktorumuz onerdi baska doktorda ayni seyi soyledi oglumda hep kullandim her cocuk farkli ama kilo almamiz masallah gayet guzel yaramasa kilo almaz ay ne yapcam sasirdm valla rezene veriyorum gaz damlalari var donusumlu veriyorum bazen gazi cikariyor ama sanki icerde bi makina var durmadan gaz uretiyor gibi anlik rahatlamalar oluyor sadece 🙄

Ne zormus anne olmak ahhh annem benim kızda aşırı gazlı uyku haram bana 2 aylık olcaz çarşamba günü denemediğim damla kalmadı yine en iyi relectaz geldi bize Emzirmeyide beceremedik bunuda stres yapıyorum kendime her mama verdiğimde suçlu gibi hissediyorum kendimi biberona alistigındanmi süt az ondan mı bilmiyorum ilk aliyor memeye sonra çığlık çığlığa ağlıyor bir dahada istemiyor ne yapacagımi sasırdm aksama kadar istiyor ayakta durayım kucagımda hep bi yatarken besige koyuyorum belim kopuyor artık ne yemek yapabiliyorum ne is cok zor bi bebek cok şancı giriyor ondan yapıyor sanırım cok yorgun bitkinim:(
Sendeki gaz bebege gecer sutunden bol bol rezene ic kendini sicak tut emziriyosan gaz yapan seyler yeme hepimizin bebekleri gazli ben emzirmedigm halde tüp gibi valla benimkide bu aralar cok fena uykusu kuş gbi şu donemden sonra rahatlariz insallah

All is well All is well canim sendemiydi bu normal dogum sonrasi deri parcasi kalan? Aldirabildin mi naptin? Benimki kanama yapmaya ve aci vermeye basladi 😔 doktor kendiliginden gidebilir demisti ama hic oyle bir goruntu yok sanki daha cok buyudu. Sende bu tarz komplikasyonlar varmi?

Kizlar bugun doktor ust bingildagi dar dedi baya kapanmaya yakin bu durumla karsilasan varmi kafa buyumesini takip edicez kafa buyuyosa sıkınti yok dedi eger buyumuyosa dusunmek soylemek bile istemiyorm 😔😔😔
Endişelenme sakin ol önce kötü düşünme.. oğlumun 4 aylıkken kapandı her ay kafa ölçümü yaptırdık önemli olan dıştaki değil içteki bıngıldak 1 yaşına kadar takip edildi şükür problem çıkmadı her ay sağlık ocağında kafa ölçümü yaptırın inşallah birşey çıkmaz

Back
X