2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Haha insallah o gunler gelecek her doktora gittigimde bu sefer de bir sey olmadiysa daha bir sey olmaz dimi diye esimin teyit etmesini bekleyerek gidiyorum bu konuda onaylanmaya rahatlatilmaya cok ihtiyacim var ya

Kesinlikle aynı düşünceler içindeyim hatta ultrasona giriyorum gözlerimi kapatıp doktoru dinliyorum bakamıyorum bile dr konuşunca rahatlıyorum
ben neden bu kadar rahatım acaba ya, hiç bi endişem yok bebekle ilgili kötü bi anne miyim
sadece büyüdü mü, kaç gr aldı, boyu kaç oldu falan diye merak ediyorum.
umarım dünyaya geldiğinde de endişesiz olurum.

Haha insallah o gunler gelecek her doktora gittigimde bu sefer de bir sey olmadiysa daha bir sey olmaz dimi diye esimin teyit etmesini bekleyerek gidiyorum bu konuda onaylanmaya rahatlatilmaya cok ihtiyacim var ya
Benim de heyecandan tansiyonum 13 oluyor nabzım da kesin yüksek çıkıyordur

Kesinlikle aynı düşünceler içindeyim hatta ultrasona giriyorum gözlerimi kapatıp doktoru dinliyorum bakamıyorum bile dr konuşunca rahatlıyorum

Insallah gecicek bunlar da en azindan ilk aylara gore daha rahatiz ben 10 gunu gecince doktora gidelim bir sey olmus olabilir filan diye agliyordum ilk zamanlar evde simdi 21 gun olacak cuma gunu buyuk basari

Ben cinsiyet için gittiğimde 15+3 te çok belliydi bence senin de belli olmuş oluuuur
Ayyy hadi insallahhh güzel haberlerle ne hissediyorsun pekiiii

valla ben erkek kesin erkek bunca sene kız bebek çok güzel diye gezdim ama kesin erkek diyordum, doktor %60 kız deyince biraz şaşırdım. erkek de olsa kız da olsa aynı benim içiiiiin, hepimizinki sağlıkla gelsin

Ne guzel dogrusu o aslinda ben hamile oldugumu ogrendigimde teyzem amniyosentez yaptiriyordu o beni cok etkiledi sonra bebegini dogum yaptirarak aldilar zaten. Onun disinda da tanidigimiz birinin bebeginin kalbi durmustu, hepsi ayni zamana geldigi icin ister istemez bu konuda kaygilarim artti

erkek çıkarsa "baaaak demedim mi" diye aşırı süksem olur, ondan eminim
valla ben balonu patlatana kadar mavi çıkacağını sanıyordum, eşim de o kadar emindi ki pembe çıkacağından, mavi çıksaydı kendimi camdan aşağı atardım diyor sonra pembe çıktı ve şoktan şoka giren ben oldum. bizde "baaaak demedim mi" diye süksesi olan eşim oldu.

Marifetname yi okuyaniniz oldu mu orda cinsiyetlere ilgili bir kısım var

Yaaaa bende ultrasonda bebeği görüyoruz doktor kalp atışına bakıyor direkt zaten o sesi duyana kadar far görmüş tavşan gibiyim benim de yakın zamanlarda tanıdığım bi kaç gebe arkadaşım bebeğini kaybetti sanırım o yüzden endişeleniyorum ve bişe alamıyorum diye düşünüyorum ama kötü düşünmemek gerekir desem de içimde bir kurt

Ben de aynı şekilde balon patlayana kadar mavi çıkacak dedim. Avuçlarımın arasından pembe bişeyler geçince ben şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…