2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Banada ilk basta erkek demislerdi sonradan kiz oldugu ortaya cikti daha komik :)
Ay oluyo öle şeyler , bende erkek deyip sonradan kız olanları çok duydum.
Bana en başından beri iki doktorda erkek dio ama değişir miki :)
Gerçi bana farketmez kız annesi olmaya alışkınım yabancılık çekmem :)
Gerçi dün şüphesiz erkek dedi ama neyse doğunca yüzde yüz emin oluruz artık :)

Bu haftada artik ben degiscegini sanmiyorum canim bizde ztn cok cok erken tahminde bulundu ama gerçektende pipisi gozukuyodu cocugun yani hayret ettik doktor kesin emindi sonra nifty teste girince gercekler ortaya cikti ilk cocugum oldugu icin ne olsa kabulumdu ztn:)

Kızlar aralık annelerine bi baktım doğurmaya başlamışlar darısı sağlıkla bize de olsun
Darisi basimiza ins doktorla bugun dogum konudiyim biraz dedim daha cok erken dedi hala riskli bakiyolar ama sanirim haksizda sayilmazlar ins kazasiz belasiz dogururuz cnm ya soyle artik mayis anneleri gurubu cocuklari konusur :)

İkincidede öle oluyo kuzum , hele şu zamanda sağlığın önemi iyice arttığından , insan gönlünden ne geçerse geçsin ,sağ salim doğurayımda diyor önce...

İkincidede öle oluyo kuzum , hele şu zamanda sağlığın önemi iyice arttığından , insan gönlünden ne geçerse geçsin ,sağ salim doğurayımda diyor önce...
Aynen öyle ya valla yeterki Dünyaya saglicakla gozlerini acsin en buyuk duamiz her aksam butun hamişlere dua ediyorum

Bu saatte ne doktoru kızz :)
Valla helal olsun nediyim..
Benim gittiğim doktorum haftada 1 gün nöbetçi kalıyo baktım iddiaya giriyolar hemen aradım hastaneyi sordum doktorum nöbetçiymiş dedim hadi gidelim. Bakalım hanginiz kazanıcak falan gazladım iyice. Her halukarda kazanan ben oldum merakım geçti öğrendim çok şükür

Ah kuzum ah malesf derdimi anlatamıyorum kimsenin umurunda değil alabildiğm kadr 5 er günlük rapor alcam inslh o arada toparlanirim

Amin çok teşekkür ederim. En en sevindiğim şey artık nasıl hitap edicemi biliyorum ve artık rahat rahat alışveriş yapabilicem yaşasınn ..
Hahahah gozunaydin arkadsim insan merakediyor tabi :) ben once ogkum diye seviyodum kiz oldgunu ogrenince kizimdan ozurdiledim simdi simartiyorum onu biraz:) ilk zmnkar cok alisveris yapmayi dusunmuyorum ama bi ikibisey aldim ozenip Allah aldiklarimizi ustlerinde gormeyi nasip etsin ins

Benim anlamadığım şey şu normal rapor veriyor da heyet raporu mu vermiyor yoksa hiç rapor mu vermiyor? İkisi farklı şeyler.
Yok kuzum normal rapor veriyolar ama heyet raporu vermiyorlar tek hekimden en fazla 40 gün ben ztn 20 güne yakın almıştım riskim vardı diye 20 günluk kaldı onu kullanınca napcm hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…