- 16 Aralık 2016
- 1.792
- 1.575
- 83
- 29
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.441
sen normalde 36 giyiyorsan 40olr dedilerse bnada 42 olur ozamanBizim iş yerinde kızlar var hamile kıyafetleri grup içinde dolaşıyor. Kapitalizm karşıtıyız (ya da donanım haber ölücüleri )Bu sefer de bana gelecek pantolonlar üstler 40 bedenmiş kıyafetler. Ben normalde çoğunlukla 36 giyerim arkadaşlar 40 iyi olur diyolar da hadi bakalım. Yani boyuna göre eğer 10 kilo fln aldığında iki beden artıyosan ona göre bakarsın cnm.
Ya bende öyle. Hiç ekstra birşey yemiyorum. İştahım da öyle aman aman açılmadı ama kilo alıyorum garip bir şekilde. Neyse artık daha kontrollü olalım mademGözün aydınsağlıkla kucağına alırsın inşallah
kilo konusunda ben de 3 kg kadar almışım. üstelik ilk aylarda hep kustum ama kan hacmi falan artıyor belki ondandır ya da fazla su tükettiğim için o da yansıyor olabilir tartıya. çünkü eskisi gibi fazla fazla yemeden alıyorum kiloyu. Doktor bana 25 hafta kilo almak yok dedi ama mümkün değil yani. Bakalım bundan sonra nasıl ilerleyecek
Sağol canım. İnşallah. Darısı hepimize. Bebişlerimiz sağlıkla gelsinGözün aydın canım maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah
Canım ucuz atlatmışsınız çok geçmiş olsun. Bende her zaman otokoltuğunda oturturum emzirmek için bile seyir halinde asla kucağıma almadım.İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Arada 20 sayfa falan birikmiş, henüz okuyamadım, herkes iyidir inşallah.
Bugün benim özelde kontrolüm vardı, güzel geçti çok şükür.
Ama ben size başka bir şey söyleyeceğim.
Bugün il merkezine giderken çok büyük bir kaza atlattık, allah korudu resmen.
Biz 110la kendi şeridimizde giderken tır bir anda önümüze kırdı, eşim frene asıldı, kemerlerimiz bağlı olmasa arabada savrulurduk. Tırın altına girecektik nerdeyse, elim ayağım titredi karnım kasıldı bir anda.
Kızlar ne olursa olsun, çocuk ağlasa da patlasa da oto koltuğuna mutlaka oturtun, bugün kızım koltuğunda değil de kucağımda olsaydı çok fena olabilirdi.
Ben de arkada oturuyorum kızımın yanında, kesinlikle kemerimi bağlamadan oturmam.
Bugün bir kez daha kemerin ve çocuk koltuğunun önemini gördük.
Allah korusun kötü bir olay yaşayıp biz ağlayacağımıza o çocuk ağlaya ağlaya koltuğa otursun daha iyi.
Kızım da ilk oturunca bi ağladı ama yüz vermedik, babası da biraz sert konuşunca sustu, çok gitmeden de bu kazayı atlattık
Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten kemer hayat kurtariyo verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz oto koltuk şart demekkiİyi akşamlar kızlar nasılsınız
Arada 20 sayfa falan birikmiş, henüz okuyamadım, herkes iyidir inşallah.
Bugün benim özelde kontrolüm vardı, güzel geçti çok şükür.
Ama ben size başka bir şey söyleyeceğim.
Bugün il merkezine giderken çok büyük bir kaza atlattık, allah korudu resmen.
Biz 110la kendi şeridimizde giderken tır bir anda önümüze kırdı, eşim frene asıldı, kemerlerimiz bağlı olmasa arabada savrulurduk. Tırın altına girecektik nerdeyse, elim ayağım titredi karnım kasıldı bir anda.
Kızlar ne olursa olsun, çocuk ağlasa da patlasa da oto koltuğuna mutlaka oturtun, bugün kızım koltuğunda değil de kucağımda olsaydı çok fena olabilirdi.
Ben de arkada oturuyorum kızımın yanında, kesinlikle kemerimi bağlamadan oturmam.
Bugün bir kez daha kemerin ve çocuk koltuğunun önemini gördük.
Allah korusun kötü bir olay yaşayıp biz ağlayacağımıza o çocuk ağlaya ağlaya koltuğa otursun daha iyi.
Kızım da ilk oturunca bi ağladı ama yüz vermedik, babası da biraz sert konuşunca sustu, çok gitmeden de bu kazayı atlattık
Ya kilo iyi bişey değil evet ama bulantı zamanında kendime iştahım açılırsa ve yersem asla kızmayacam diye söz verdim. O bulantı zamanlarını yaşamaktansa iştahım açılsım 12 kilo alacağıma 18 kilo alırım daha iyi diyorum. Kiloya çare var ama bulantıya kusmaya yok. Ben böyle rahatlatıyorum kendimi. Bu ara her akşam bi şeye taktım onu yiyorum ama kızmıyorum kendimeGözün aydınsağlıkla kucağına alırsın inşallah
kilo konusunda ben de 3 kg kadar almışım. üstelik ilk aylarda hep kustum ama kan hacmi falan artıyor belki ondandır ya da fazla su tükettiğim için o da yansıyor olabilir tartıya. çünkü eskisi gibi fazla fazla yemeden alıyorum kiloyu. Doktor bana 25 hafta kilo almak yok dedi ama mümkün değil yani. Bakalım bundan sonra nasıl ilerleyecek
Ben popodan kalçadan kilo alıyorum ama, yine de mi kendi bedenin diyosun.Kızlar gebe kıyafetlerini sakın büyük almayın kendi bedeniniz neysr onu alın ben ilk gebeliğimde 38 beden aldım pantolonlar yine aynı bedenim ama kalıpları genişlemiş heralde bu gebeliğimde bol geliyo gibi. 18 kilo almıştım ilk gebeliğimde bide ayarlanıyor ya zaten kendi bedeninizi alın mutlaka
Ya ben de aldım bundanKizlar bende hastane cikisi bunu aldim, indirime girmis haberiniz olsunchakrada 299 a dusmus aslinda o da alinabilirdi
Ya ben de aldım bundanyumuşacık. Sadece etiketlerine iple dikilmediği için biraz sinir oldum ama olsun çok tatlılar. Güle güle giysin minnoşkolarımız
O kadar minik ki kıyafetler ağız bezi bile atlet kadarOlsun keseriz artik napaliminsallah gule gule giysinler ❣
Bence bi cok guzel zmnda hamile kaldik hava sicak olsa bunalirdik ama elbise konusunda cok avantajli olurdu orasi kesin. Ama simdide mayista tak havalar isiniyoken bebislerin dogmasi cok guzel ne cok sicak ne cok soguk guzel mevsimEvet o da var tabi. Ama hep hoşuma gitmiştir yazlık hamile elbiseleri tulumlarolsun bebeğimiz güzel mevsimde doğacak ay evet onlar çok tatlı oluyor.jile var benim hatta cinsiyet öğrenirken onu giymiştim ama ince benimki. Kadifeler çok güzel oluyor
Tek zıbınla dolaştıracağız o kadar rahat olacak ki...Bence bi cok guzel zmnda hamile kaldik hava sicak olsa bunalirdik ama elbise konusunda cok avantajli olurdu orasi kesin. Ama simdide mayista tak havalar isiniyoken bebislerin dogmasi cok guzel ne cok sicak ne cok soguk guzel mevsimusumez bebisler banyo yaptirirken falab:)
Ben de öyle düşünüyorum arkadaşım benden bir hafta önde.Hiç kilo almamış ben üç kilo aldım dediğimde sen doğuma 30 kilodan aşağı almadan gitmezsin dedi hatta dün ben eşimle şakalaşıyordum 30 kilo alırsam falan diye ama bugün başkasından duymak beni biraz sinir etti ya da hormonlardan fazla alıngan oldumYa kilo iyi bişey değil evet ama bulantı zamanında kendime iştahım açılırsa ve yersem asla kızmayacam diye söz verdim. O bulantı zamanlarını yaşamaktansa iştahım açılsım 12 kilo alacağıma 18 kilo alırım daha iyi diyorum. Kiloya çare var ama bulantıya kusmaya yok. Ben böyle rahatlatıyorum kendimi. Bu ara her akşam bi şeye taktım onu yiyorum ama kızmıyorum kendimene yediğimi söylemiyorum ama yanlış anlaşılmasın her markette olan ucuz bişey. Şimdi birinin canı çeker evde yoktur diye söylemeyim dedim
Bende chakra alacağım şu ikisi arasında kaldım. Kızın en büyük masrafı bu olacak sanırım o yüzden fiyata bakmayacağım
Emzirirken lohusa terlemesi diye birşey var ki eminim sende daha önce böyle birşey gormemissindir. İlk günler her emzirmede atlet tshirt komple islaniyordu bir anda ter basıyordu. O zamanlar durumu anlamadım ama sonradan anladım o odemlerin o şekilde kendiliğinden gittiğini. O bence elimizde olan bişey değil ya hormonlardan dolayı su tutuyoruz dediğin gibi tuz tüketimi dışında başka bişey bilmiyorum bende ama kendiliğinden gidiyor çoğu.Sonra nasıl gitmişti ödem ? Neler yapmamız gerekir ki ödem hiç olmasın, tek bildiğim tuz az tüketmek bide bol su içmek başka yapabileceğimiz bir şey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?