2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
sen normalde 36 giyiyorsan 40olr dedilerse bnada 42 olur ozaman ben smdi 38 40 gibi bseym bkalm paNtolon gelnce deneymleyecegm.olmasa degisim :)

Ya bende öyle. Hiç ekstra birşey yemiyorum. İştahım da öyle aman aman açılmadı ama kilo alıyorum garip bir şekilde. Neyse artık daha kontrollü olalım madem

Canım ucuz atlatmışsınız çok geçmiş olsun. Bende her zaman otokoltuğunda oturturum emzirmek için bile seyir halinde asla kucağıma almadım.

Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten kemer hayat kurtariyo verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz oto koltuk şart demekki

Ya kilo iyi bişey değil evet ama bulantı zamanında kendime iştahım açılırsa ve yersem asla kızmayacam diye söz verdim. O bulantı zamanlarını yaşamaktansa iştahım açılsım 12 kilo alacağıma 18 kilo alırım daha iyi diyorum. Kiloya çare var ama bulantıya kusmaya yok. Ben böyle rahatlatıyorum kendimi. Bu ara her akşam bi şeye taktım onu yiyorum ama kızmıyorum kendime ne yediğimi söylemiyorum ama yanlış anlaşılmasın her markette olan ucuz bişey. Şimdi birinin canı çeker evde yoktur diye söylemeyim dedim

Kızlar gebe kıyafetlerini sakın büyük almayın kendi bedeniniz neysr onu alın ben ilk gebeliğimde 38 beden aldım pantolonlar yine aynı bedenim ama kalıpları genişlemiş heralde bu gebeliğimde bol geliyo gibi. 18 kilo almıştım ilk gebeliğimde bide ayarlanıyor ya zaten kendi bedeninizi alın mutlaka

Ben popodan kalçadan kilo alıyorum ama, yine de mi kendi bedenin diyosun.

Bence bi cok guzel zmnda hamile kaldik hava sicak olsa bunalirdik ama elbise konusunda cok avantajli olurdu orasi kesin. Ama simdide mayista tak havalar isiniyoken bebislerin dogmasi cok guzel ne cok sicak ne cok soguk guzel mevsim usumez bebisler banyo yaptirirken falab:)

Tek zıbınla dolaştıracağız o kadar rahat olacak ki...

Bende chakra alacağım şu ikisi arasında kaldım. Kızın en büyük masrafı bu olacak sanırım o yüzden fiyata bakmayacağım

Eklentiler

• 52297F2B-6730-454E-9D86-4966BE16A672.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 62
  • 0CF5773E-A42C-468B-A033-8C8BEFD231CE.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 69
Ben de öyle düşünüyorum arkadaşım benden bir hafta önde.Hiç kilo almamış ben üç kilo aldım dediğimde sen doğuma 30 kilodan aşağı almadan gitmezsin dedi hatta dün ben eşimle şakalaşıyordum 30 kilo alırsam falan diye ama bugün başkasından duymak beni biraz sinir etti ya da hormonlardan fazla alıngan oldum

Bende chakra alacağım şu ikisi arasında kaldım. Kızın en büyük masrafı bu olacak sanırım o yüzden fiyata bakmayacağım

Yaa bende bunlari cok begendim aslinda esim bir kere giyicek aman ne gerek var ayni sey dedi annemler hediye aldi bana az once ben su kuzuluyu cok begenmistimm ama kugulu da cok guzel

Sonra nasıl gitmişti ödem ? Neler yapmamız gerekir ki ödem hiç olmasın, tek bildiğim tuz az tüketmek bide bol su içmek başka yapabileceğimiz bir şey var mı
Emzirirken lohusa terlemesi diye birşey var ki eminim sende daha önce böyle birşey gormemissindir. İlk günler her emzirmede atlet tshirt komple islaniyordu bir anda ter basıyordu. O zamanlar durumu anlamadım ama sonradan anladım o odemlerin o şekilde kendiliğinden gittiğini. O bence elimizde olan bişey değil ya hormonlardan dolayı su tutuyoruz dediğin gibi tuz tüketimi dışında başka bişey bilmiyorum bende ama kendiliğinden gidiyor çoğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…