2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gözün aydın canım maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah

geçmiş olsuun, nasıl oluyor süreç, en son bir daha mı test verdi? :)
bence ne olur ne olmaz, firmaları arayıp en güven vereniyle evi temizletin, içiniz rahat eder...
Yarın test verecek canım tekrar teşekkür ederim

Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
kilo konusunda ben de 3 kg kadar almışım. üstelik ilk aylarda hep kustum ama kan hacmi falan artıyor belki ondandır ya da fazla su tükettiğim için o da yansıyor olabilir tartıya. çünkü eskisi gibi fazla fazla yemeden alıyorum kiloyu. Doktor bana 25 hafta kilo almak yok dedi ama mümkün değil yani. Bakalım bundan sonra nasıl ilerleyecek

Ben de 210 aldım

Geceden sabaha uykuda iki kg aldığımı biliyorum önceki gebelikte. Meğer aşırı ödem tutmusum. 10 günde 10 kg gitmişti.

Kızlar pentide indirim var ben hamile külotlu çorap ve külot sipariş ettim. Özellikle göbekler çıkınca bu külotlar çok işe yarıyor. Bir de defacto da indirim var hamile kıyafeti bir iki parça oradan almayı düşünüyorum.

Ben hala eski pantolonları giyiyordum ama bu hafta itibariyle rahatsızlık başladı. Çıkardım hamile taytlarını. Göbek kısmından ayarı var oradan daraltıyorum.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Arada 20 sayfa falan birikmiş, henüz okuyamadım, herkes iyidir inşallah.

Bugün benim özelde kontrolüm vardı, güzel geçti çok şükür.
Ama ben size başka bir şey söyleyeceğim.

Bugün il merkezine giderken çok büyük bir kaza atlattık, allah korudu resmen.
Biz 110la kendi şeridimizde giderken tır bir anda önümüze kırdı, eşim frene asıldı, kemerlerimiz bağlı olmasa arabada savrulurduk. Tırın altına girecektik nerdeyse, elim ayağım titredi karnım kasıldı bir anda.

Kızlar ne olursa olsun, çocuk ağlasa da patlasa da oto koltuğuna mutlaka oturtun, bugün kızım koltuğunda değil de kucağımda olsaydı çok fena olabilirdi.
Ben de arkada oturuyorum kızımın yanında, kesinlikle kemerimi bağlamadan oturmam.
Bugün bir kez daha kemerin ve çocuk koltuğunun önemini gördük.

Allah korusun kötü bir olay yaşayıp biz ağlayacağımıza o çocuk ağlaya ağlaya koltuğa otursun daha iyi.
Kızım da ilk oturunca bi ağladı ama yüz vermedik, babası da biraz sert konuşunca sustu, çok gitmeden de bu kazayı atlattık

Çok çok geçmiş olsun.. insana korkusu bile yetiyor trafik kazası en korktugum şeylerden biri, ilkokula giderken çok büyük bi kaza yapmıştık hala unutamıyorum. annem arabada sıkışıp kalmıştı saatlerce çıkaramamışlardı ama mucize gibi 5 kişi olduğumuz arabada sadece abimle ben daha ilk takla attığımız anda kendimizi dışarda sapasağlam bulmuştuk ve arabanın attığı taklaları izlemiştik. Ama asıl mucize olan kıştı ve hiç bi cam açık değildi. biz nerden nasıl en ufak bi çizik bile olmadan çıktık kimse anlayamadı. Kaç sene geçti, arabayı kendim de kullansam başkası da kullansa kalbimde hep bi çarpıntı olur.

Tövbe estağfurullah kilo almak yok ne demek nasıl demoralize ediyorlar insanı ya alıyorsak veririz de

Canım Allah korusun beterinden çok geçmiş olsun. Şükür kemerleriniz bagliymis. Bebeginde iyidir inşallah

Canım çok geçmiş olsun,Allah büyüğünden korusun

Ay çok geçmiş olsun allah korumuş, TIR neden böyle bir şey yaptı ama belli olmaz işte trafik

Çok geçmiş olsun Allah korumuş kemerlerin takılı olmasına eşimde bende çok dikkat ederiz eniştem ve teyzemi kemerleri takılı olsa burunları kanamayacak bir trafik kazasında kaybettik malesef kızimda hep kendi koltuğunda bağlı oturur ilk zaman her bebek pek oturmak istemiyor ama anne baba kararlı olursa bir şekilde alisiyorlar tedbir bizden takdir Allah'tan

Çok geçmiş olsun Allah beterinden esirgesin. Tırların yanından geçerken hep korkarım zaten. Arkayı görmüyorlar bence.

kizlar hamile pantolonu alan varmi kac beden alcaz bir buyuk bedenizimi nasl.olacak
Bizim iş yerinde kızlar var hamile kıyafetleri grup içinde dolaşıyor. Kapitalizm karşıtıyız (ya da donanım haber ölücüleri ) Bu sefer de bana gelecek pantolonlar üstler 40 bedenmiş kıyafetler. Ben normalde çoğunlukla 36 giyerim arkadaşlar 40 iyi olur diyolar da hadi bakalım. Yani boyuna göre eğer 10 kilo fln aldığında iki beden artıyosan ona göre bakarsın cnm.

Aaaaa çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış.

Bizde de eşim normal istemedi Sena lütfen bak çok riskli senin içinde bebek içinde doktora normal falan deme ben istemiyorum diyordu son zamanlar kontrollerde

Haha benim ki hic karismaz ama riskte almaz doktor sezeryan oneriyorum gibi bir sey dese normal dogumdan vazgecmem icin elinden geleni yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…