- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.941
Çok şükür canim gozunaydin herkes guzel haberler alsin insallahKızlar 4 lü testim temiz geldi şükürler olsun.
Rabbim herkesin evladına sağlıkla kavuşmasını nasip etsin...
Gozunuzaydin canim zor bi sureci sagsalim geride biraktiniz cok gecmis olsun Allah bi daha gostermesinCanım eşimin karantinası dün bitti benim salı günü bitecek çok şükür her şey yolunda eşim de ben de gayet iyiyiz eşim bugün test verdi yarın sonucu çıkacak
Gözün aydın canım.Kız olduğu kesinleşmiştir o zaman artık Diğer kontrole 1 ay sonra mı çağırdı
Oy masallah ya canim benim saglikla gelsin insallah bebis ultrasona signayacak desene:))))
Yok canım yaş riski o, bende de 863te 1 çıktı. Yaştan dolayı ona yapacak bir şey yokAy oylemi cok sagol canim benim doktor yazana kdr orda 777 de 1 yazan kisim sanirim baz alinanmis benimki degil degil mi bende bisey anlamadim buraya yazdim fln sevindim cok
Oy maşallah bebişeEveet kesin kizbir ay sonra detayliya cagirdi ama ben detaylidan sonra muhtemelen doktorumu degistiricem kizlar, fazla ciddi bir de bugun ekstra morali bozuktu sanirim ben soru sormadan cevap vermiyor filan bugun anladim ki iyice normal dogum boyle bir doktorla cok zor. Bu arada koronayi sordum yogun bakimi olan hastaneler anne pozitifse de kabul ediyorlar dedi. Acibadem kabul ediyormus yani pozitif olsak da bu da bebisin ultrasonu
Minnos cok tatli cikmisEveet kesin kizbir ay sonra detayliya cagirdi ama ben detaylidan sonra muhtemelen doktorumu degistiricem kizlar, fazla ciddi bir de bugun ekstra morali bozuktu sanirim ben soru sormadan cevap vermiyor filan bugun anladim ki iyice normal dogum boyle bir doktorla cok zor. Bu arada koronayi sordum yogun bakimi olan hastaneler anne pozitifse de kabul ediyorlar dedi. Acibadem kabul ediyormus yani pozitif olsak da bu da bebisin ultrasonu
Çok haklısın canım en azından mesajla da olsa geri dönüş yapabilirdi. Durduk yere aramıyoruz ya doktorlarımızı... iyiki sen iyisin daha da çok yükselmemişMinnos cok tatli cikmis
Ben de dun doktorumu degistirmeyi dusundum tansiyonum yukselmis dun aksam 13/11 14/10 ve 14/11 gordum mesaj yazdim donmedi baktik hala tansiyonum ayni aradik mesgule atti aa herhalde musait degildir doner dedik donmedi. Iki uc saat sonrasinda tansiyonum normalime geldi ama kafami kaldiramadim hic. Ben de bu sabah sekreterini aradim sorun mu var ulasamadim diye. Gormemistir dedi aradim mesgule atti dedim sonra da donmedi dedim tansiyon oldugu icin endiselendim ama acil miydi degil miydi ayirt edemedim dedim.
Neyse doktorum aradi konustuk 14 yuksek bi tansiyon direk servise gecmeni soylerdim kongredeydim dedi. Iyi de soyleyemedi cunku gorusemedik kiYani ben bu doktora bu gebeligimden once basladim kotu obstetrik oykum oldugunu riskli bir gebe oldugumu biliyor.
Çok kibar bir kıza benziyorEveet kesin kizbir ay sonra detayliya cagirdi ama ben detaylidan sonra muhtemelen doktorumu degistiricem kizlar, fazla ciddi bir de bugun ekstra morali bozuktu sanirim ben soru sormadan cevap vermiyor filan bugun anladim ki iyice normal dogum boyle bir doktorla cok zor. Bu arada koronayi sordum yogun bakimi olan hastaneler anne pozitifse de kabul ediyorlar dedi. Acibadem kabul ediyormus yani pozitif olsak da bu da bebisin ultrasonu
Evet ne olursa olsun geri dönüş yapması lazımdı ki seninki ekstra riskli bir durumMinnos cok tatli cikmis
Ben de dun doktorumu degistirmeyi dusundum tansiyonum yukselmis dun aksam 13/11 14/10 ve 14/11 gordum mesaj yazdim donmedi baktik hala tansiyonum ayni aradik mesgule atti aa herhalde musait degildir doner dedik donmedi. Iki uc saat sonrasinda tansiyonum normalime geldi ama kafami kaldiramadim hic. Ben de bu sabah sekreterini aradim sorun mu var ulasamadim diye. Gormemistir dedi aradim mesgule atti dedim sonra da donmedi dedim tansiyon oldugu icin endiselendim ama acil miydi degil miydi ayirt edemedim dedim.
Neyse doktorum aradi konustuk 14 yuksek bi tansiyon direk servise gecmeni soylerdim kongredeydim dedi. Iyi de soyleyemedi cunku gorusemedik kiYani ben bu doktora bu gebeligimden once basladim kotu obstetrik oykum oldugunu riskli bir gebe oldugumu biliyor.
Minnos cok tatli cikmis
Canım çok teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasınÇok şükür canim gozunaydin herkes guzel haberler alsin insallah
Canım maşallah çok sevindim güzel haberlerle gelmeneEveet kesin kizbir ay sonra detayliya cagirdi ama ben detaylidan sonra muhtemelen doktorumu degistiricem kizlar, fazla ciddi bir de bugun ekstra morali bozuktu sanirim ben soru sormadan cevap vermiyor filan bugun anladim ki iyice normal dogum boyle bir doktorla cok zor. Bu arada koronayi sordum yogun bakimi olan hastaneler anne pozitifse de kabul ediyorlar dedi. Acibadem kabul ediyormus yani pozitif olsak da bu da bebisin ultrasonu
Çok kibar bir kıza benziyorbende yarın hastaneye gideceğim fiyat vs konuşmaya belki bütçeye uymazsa doktor hastane arayışına geçebilirim bu saatten sonra çok zor geliyor doktor değiştirme işi üstelik doktorumu çok severken...
Oy maşallah bebişeseni çok iyi anlıyorum canım. Bence de değiştirmelisin. Öyle güzel instagramda videolar paylaşıyor bazı doktorlar. Normal doğuma hazırlık yaparken hastaları yatıştıranı mı dersin oyun oynatanı mı dersin. Bence öyle olmalı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?