2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Ayy evet kiz oldugu o durusundan belli gibi sanki dimi ben daha sormadim ya hasta yatis birimi mi oyle bir seyle konusmak gerekir sanirim. Telefondan bilgi almistim bir kere sadece insallah uygundur da fiyatlar degistirmek zorunda kalmazsin canim ya

Şu dönemde sosyal medyanın ciddi anlamda önemi var

Bende yağıştan fiyat aldım bugün telefonda 16bin bebek parası içinde dedi. Benim personel indirimim var bakayım onunla ne olacak. Normal doğumcu istiyorsan benim doktorumu öneririm. Çok iyidir birde kozyatağında yine cem hoca var o da normal doğum çok yaptırıyor

Bunu telsiz olarak kullanmak için telefonda uygulamanın açık olması gerekmiyor mu peki?

Çok geçmiş olsun. Benim de ilk doktorumu değiştirmemin bir sebebi de lekelenmem var diye mesaj atmama rağmen cevap vermemesiydi. Ki gündüz vaktiydi öyle absürt bir vakit de değil ki ne zaman isterseniz ulaşın diye numara veriyorlar. Hiç güven vermiyor

Canım görün bence, kalp damara yönlendirir muhtemelen. Geçmiş olsun.

Çok haklısın canım en azından mesajla da olsa geri dönüş yapabilirdi. Durduk yere aramıyoruz ya doktorlarımızı... iyiki sen iyisin daha da çok yükselmemiş
Bir de oncesinde de bi kere iletisim sorunumuz olmustu ve ben kaygimi soylemistim. Duzelir diye beklemistiim. Hadi dun ekstrem bi durum oldu kongre gorevi ama bitince bi bak mesajlara degil mi bakmamis bile gec oldu diye de telefona donmemis bu adam benim gunduz sordugum bir soruya gece ucte watsapp uzerinden mesajla donen biri. Benim amacim bagciyi dovmek degil uzum yemek sifalanmak. Ben ciddi bir sey
Olmadikca zaten telefonda sormak yerine randevularimda yuzyuze soruyorum telefonda sordugum seyleri de makul saatlerde ve en yalin oz bicimde ifade ediyorum. Sekreterin savunmasi cok komikti diyor ki bana onemsiz gordugu icin donmemistir. Kaldi ki onemsiz gordu, sosyokulturel duzeyi ne olursa olsun bir hastanin durumu ile ilgili bilgi almak yasal hakki. Mesajla onemli bi sey servise gec direk demeliydi ya da takip et ya da onemsiz diyebilmeliydi. Ben klinikten arayip sekreter araciligyla gorusunce mesaji henuz okumadiginj soyledi buyurun nerden yakarsaniz yakin. Guya bulundugum yerdeki titri en duzgun gidebilecegim en iyi isimlerden birisi bunu yapan. Bi muddet tansiyonumu takip etmem gerektigini eger devam ederse bir nefrologla gorusmemi onerdi. Haaa bi de ozur dilerim kusura bakma dedi. Cok sey mi bekliyorum

Ya kızlar benim ilk doğumuma 2017 de normal olarak 1000 lira vermiştik esenler avicenna hastanesinde şimdi çekmeköy çamlık tıp merkezine gidiyorum tıp merkezi olduğu için doğum yapılmıyormuş orada değiştirmeyi düşünüyordum sonra doktorun yaptığı bi jestten dolayı değiştirmekten vazgeçtim en son gittiğimde sordum doğum vakti gelince ne yapıyorsunuz diye çamlıca erdem hastanesiyle anlaşmam var dedi istersen 2500 tl civarı bi rakam söyledi normal doğum için. Bana ideal geldi sancaktepe özel bölge hastanesine sordum doğum fiyatı orası da 2000 dedi. Burda bahsedilen fiyatlar çok yüksek geliyor bana herkesin kendi bütçesi ama iyi araştırın derim hemen hemen bütün doktorlar aynı şeyleri yapıyor zaten

Bana birkac doktor (buna onceki gebeligimdeki doktorum da dahil) zor stresli bir hasta oldugumu her doktorun beni kolay kolay takip edemeyecegini soylemisti. Acik acik sordum sekreterine tam tanimiyorum doktorumu acaba sirkencubin beni biraksin diye mi yaptigi bir sey bu eger oyleyse bileyim ona gore basimin caresine bakayim dedim. Doktorum da soyledi karsilikli guven cok onemli diye e onemli oldugunu biliyorsun ne demeye dikkat etmiyorsun? Bunu soylemem biraz sacma olabilir ama az para da vermiyorum ben nerdeyse iki doktor muayene ucreti oduyorum her ziyaretimde. Esktra ilgi degil bekledigim sadece asgariyi duzgun goreyim

Yok kesinlikle haklısın bence. Gebelik psikolojisi zaten bambaşka, kaygı illa oluyor. Kadın doğum uzmanları da bunu pek ala biliyor. Stres seviyesi önemli, gerektiğinde bizleri rahatlatabilmeleri lazım. Bir kadının hayatında sayılı yaşayabileceği bir durum. İlgi alaka da ona göre olmalı diye düşünüyorum. Hele ki senin kayıp geçmişin varken ekstra özen istemen çok çok normal.

Bunu telsiz olarak kullanmak için telefonda uygulamanın açık olması gerekmiyor mu peki?
Evet telefondan takip ediliyor. Ben aynı odada yatırmayı düşündüğüm için çok yalnız kalma durumu olmayacak diye yeteceğini düşündüm ama tabii düşünce bunlar sadece tecrübe sıfır

Evet telefondan takip ediliyor. Ben aynı odada yatırmayı düşündüğüm için çok yalnız kalma durumu olmayacak diye yeteceğini düşündüm ama tabii düşünce bunlar sadece tecrübe sıfır
Açıkçası ben de bir süre yanımızda yatıracağım için almasam mı diye düşünüyorum. Ev zaten kocaman değil, illa sesini duyarım gündüz diyorum ama benimki de sıfır tecrübe veya basit bir telsiz alabilirim yine de. Eşim kameralı olsun gece yaptığı abuk hareketleri kaydedip izleriz diyor

Bu konuda tecrübeli annelerin fikirlerini dikkate alırız o halde ne yapalım gerçekten eşinin söyledikleri cok mantikli, ben hiç kayıt aşamasını düşünmemiştim. Internette izledigimiz komik bebek videolarinin benzerlerine belki biz şahit oluruz ve ileride de bol bol izleyip güler eğleniriz ailecek

Ca ım nifty testini verdin mi sonucu 7 8 güne çıkıyor metak ettim güzel sonuç lar alırsın inşallah rahatlıyor valla insan

Canım kan sulandırıcı kullanıyor musun benim ilk gebeligimde enküçük şeyde morariyordu bacaklarim igneden supheleniyordum doktorda yapabilir demisti zaten doğumdan sonra kayboldu ama oncesinde de var diyorsun ona birşey diyemem kalp damara yönlendirebilir doktorun

Biraz okuyabildim yazılanları kızlar doktorundan memnun olmayanlar var tesadüf şu ki ben de yeni bir doktor arayisindayim pıhtılaşma sorunum olduğu halde bnm israrimla ilk gebelikte kullandım diye istediğim için aspirin yazdı iğnenin yanında kiloma hiç bakmadı ve agzindan kerpetenle laf aliyorum resmen hic bilgi vermiyor bunlar yüzünden gıcık oldum yeni doktor arıyorum varsa bursa da iyi doktor tanıyan tavsiyelere ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…