- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.961
Çok kibar bir kıza benziyorbende yarın hastaneye gideceğim fiyat vs konuşmaya belki bütçeye uymazsa doktor hastane arayışına geçebilirim bu saatten sonra çok zor geliyor doktor değiştirme işi üstelik doktorumu çok severken...
Şu dönemde sosyal medyanın ciddi anlamda önemi varEveet kiz oldugu belli gibi her halinden
Kesinlikle oyle videolarda paylasmiyor zaten hic youtube a bilgilendirme videolari cekiyor. Hangi tarz daha cok dogum yaptirdigini da bilmiyorum hic paylasmiyor cunkubakalim su detayliyi da yapsin da sonra degistirircem
Bende yağıştan fiyat aldım bugün telefonda 16bin bebek parası içinde dedi. Benim personel indirimim var bakayım onunla ne olacak. Normal doğumcu istiyorsan benim doktorumu öneririm. Çok iyidir birde kozyatağında yine cem hoca var o da normal doğum çok yaptırıyorAyy evet kiz oldugu o durusundan belli gibi sanki dimiben daha sormadim ya hasta yatis birimi mi oyle bir seyle konusmak gerekir sanirim. Telefondan bilgi almistim bir kere sadece insallah uygundur da fiyatlar degistirmek zorunda kalmazsin canim ya
Bunu telsiz olarak kullanmak için telefonda uygulamanın açık olması gerekmiyor mu peki?Kızlar iyi akşamlar hepinizebiz bu kameradan almıştık tavsiyeler üzerine ve nihayet kargomuz bugün geldi. Anında deneme yaptık ve gerçekten hem görüntü kalitesine hem de ses hassasiyetine hayran kaldık. Gece görüşü de gerçekten çok iyi. Bu fiyata açıkçası böyle bir performans beklemiyorduk ve ekstradan telsiz almayı falan düşünmüştük. Ama şimdi iyi ki almamışız diyoruz. Daha önce konuşulmuştu bu konu, o yüzden ben de bilgi vereyim dedim❤
Çok geçmiş olsun. Benim de ilk doktorumu değiştirmemin bir sebebi de lekelenmem var diye mesaj atmama rağmen cevap vermemesiydi. Ki gündüz vaktiydi öyle absürt bir vakit de değil ki ne zaman isterseniz ulaşın diye numara veriyorlar. Hiç güven vermiyorMinnos cok tatli cikmis
Ben de dun doktorumu degistirmeyi dusundum tansiyonum yukselmis dun aksam 13/11 14/10 ve 14/11 gordum mesaj yazdim donmedi baktik hala tansiyonum ayni aradik mesgule atti aa herhalde musait degildir doner dedik donmedi. Iki uc saat sonrasinda tansiyonum normalime geldi ama kafami kaldiramadim hic. Ben de bu sabah sekreterini aradim sorun mu var ulasamadim diye. Gormemistir dedi aradim mesgule atti dedim sonra da donmedi dedim tansiyon oldugu icin endiselendim ama acil miydi degil miydi ayirt edemedim dedim.
Neyse doktorum aradi konustuk 14 yuksek bi tansiyon direk servise gecmeni soylerdim kongredeydim dedi. Iyi de soyleyemedi cunku gorusemedik kiYani ben bu doktora bu gebeligimden once basladim kotu obstetrik oykum oldugunu riskli bir gebe oldugumu biliyor.
Canım görün bence, kalp damara yönlendirir muhtemelen. Geçmiş olsun.Kızlar benim bacaklarımda varisler oldu nu durumu zaten bekliyordum gebelikte oluyormuş ama iki bacağımın birkaç yerinde morarma da var gebeliğe bağlı değil sanırım çünkü daha önce de sıkıntılı bir dönemimde yaşadım bacaklarım morarıyordu sizce doktora görünmeli miyim?
Bir de oncesinde de bi kere iletisim sorunumuz olmustu ve ben kaygimi soylemistim. Duzelir diye beklemistiim. Hadi dun ekstrem bi durum oldu kongre gorevi ama bitince bi bak mesajlara degil mi bakmamis bile gec oldu diye de telefona donmemis bu adam benim gunduz sordugum bir soruya gece ucte watsapp uzerinden mesajla donen biri. Benim amacim bagciyi dovmek degil uzum yemek sifalanmak. Ben ciddi bir seyÇok haklısın canım en azından mesajla da olsa geri dönüş yapabilirdi. Durduk yere aramıyoruz ya doktorlarımızı... iyiki sen iyisin daha da çok yükselmemiş
Teşekkür ederim canımCanım görün bence, kalp damara yönlendirir muhtemelen. Geçmiş olsun.
Bana birkac doktor (buna onceki gebeligimdeki doktorum da dahil) zor stresli bir hasta oldugumu her doktorun beni kolay kolay takip edemeyecegini soylemisti. Acik acik sordum sekreterine tam tanimiyorum doktorumu acaba sirkencubin beni biraksin diye mi yaptigi bir sey bu eger oyleyse bileyim ona gore basimin caresine bakayim dedim. Doktorum da soyledi karsilikli guven cok onemli diye e onemli oldugunu biliyorsun ne demeye dikkat etmiyorsun? Bunu soylemem biraz sacma olabilir ama az para da vermiyorum ben nerdeyse iki doktor muayene ucreti oduyorum her ziyaretimde. Esktra ilgi degil bekledigim sadece asgariyi duzgun goreyimÇok geçmiş olsun. Benim de ilk doktorumu değiştirmemin bir sebebi de lekelenmem var diye mesaj atmama rağmen cevap vermemesiydi. Ki gündüz vaktiydi öyle absürt bir vakit de değil ki ne zaman isterseniz ulaşın diye numara veriyorlar. Hiç güven vermiyor
Yok kesinlikle haklısın bence. Gebelik psikolojisi zaten bambaşka, kaygı illa oluyor. Kadın doğum uzmanları da bunu pek ala biliyor. Stres seviyesi önemli, gerektiğinde bizleri rahatlatabilmeleri lazım. Bir kadının hayatında sayılı yaşayabileceği bir durum. İlgi alaka da ona göre olmalı diye düşünüyorum. Hele ki senin kayıp geçmişin varken ekstra özen istemen çok çok normal.Bana birkac doktor (buna onceki gebeligimdeki doktorum da dahil) zor stresli bir hasta oldugumu her doktorun beni kolay kolay takip edemeyecegini soylemisti. Acik acik sordum sekreterine tam tanimiyorum doktorumu acaba sirkencubin beni biraksin diye mi yaptigi bir sey bu eger oyleyse bileyim ona gore basimin caresine bakayim dedim. Doktorum da soyledi karsilikli guven cok onemli diye e onemli oldugunu biliyorsun ne demeye dikkat etmiyorsun? Bunu soylemem biraz sacma olabilir ama az para da vermiyorum ben nerdeyse iki doktor muayene ucreti oduyorum her ziyaretimde. Esktra ilgi degil bekledigim sadece asgariyi duzgun goreyim
Evet telefondan takip ediliyor. Ben aynı odada yatırmayı düşündüğüm için çok yalnız kalma durumu olmayacak diye yeteceğini düşündüm ama tabii düşünce bunlar sadece tecrübe sıfırBunu telsiz olarak kullanmak için telefonda uygulamanın açık olması gerekmiyor mu peki?
Açıkçası ben de bir süre yanımızda yatıracağım için almasam mı diye düşünüyorum. Ev zaten kocaman değil, illa sesini duyarım gündüz diyorum ama benimki de sıfır tecrübeEvet telefondan takip ediliyor. Ben aynı odada yatırmayı düşündüğüm için çok yalnız kalma durumu olmayacak diye yeteceğini düşündüm ama tabii düşünce bunlar sadece tecrübe sıfır
Mevsimsel grip olduguna emin misin? Korona ihtimali var mi? Grip ise dinlenmeyle ve bol su ile gecirirsin.Kizlar grip oldum ne yapsam geçer çabucak bas agrim da hafif var
Bu konuda tecrübeli annelerin fikirlerini dikkate alırız o halde ne yapalımAçıkçası ben de bir süre yanımızda yatıracağım için almasam mı diye düşünüyorum. Ev zaten kocaman değil, illa sesini duyarım gündüz diyorum ama benimki de sıfır tecrübeveya basit bir telsiz alabilirim yine de. Eşim kameralı olsun gece yaptığı abuk hareketleri kaydedip izleriz diyor
Ca ım nifty testini verdin mi sonucu 7 8 güne çıkıyor metak ettim güzel sonuç lar alırsın inşallah rahatlıyor valla insanEvet telefondan takip ediliyor. Ben aynı odada yatırmayı düşündüğüm için çok yalnız kalma durumu olmayacak diye yeteceğini düşündüm ama tabii düşünce bunlar sadece tecrübe sıfır
Canım kan sulandırıcı kullanıyor musun benim ilk gebeligimde enküçük şeyde morariyordu bacaklarim igneden supheleniyordum doktorda yapabilir demisti zaten doğumdan sonra kayboldu ama oncesinde de var diyorsun ona birşey diyemem kalp damara yönlendirebilir doktorunKızlar benim bacaklarımda varisler oldu nu durumu zaten bekliyordum gebelikte oluyormuş ama iki bacağımın birkaç yerinde morarma da var gebeliğe bağlı değil sanırım çünkü daha önce de sıkıntılı bir dönemimde yaşadım bacaklarım morarıyordu sizce doktora görünmeli miyim?
Bol ıhlamur çayı iç ve sogan suyu tavsiye ederim soğanı rendele suyundan bir kaşık ic boğazında ağrı varsa hemen kesiyorKizlar grip oldum ne yapsam geçer çabucak bas agrim da hafif var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?