2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Güle güle kullanın hep birlikte :) bu kamerada ses hassasiyeti derken sensör gibi bir şeyden mi bahsettin? Yani ses olduğunda bildirim geliyor mu telefona yoksa sadece bir hareket algıladığında mı geliyor ? Eğer seste de uyarı veriyorsa telsize hiç gerek kalmaz gerçekten de o zaman çok avantajlı olur .

Bende Bursa'dayim Hayat Hastanesi'nde Naile Gokce Akagündüz'e gidiyorum sakin güler yüzlü bir doktor yakın arkadaşımın tavsiyesiyle gittim arkadaşım çok memnun kalmıştı

Hayır canım kan sulandırıcı kullanmıyorum genelde stresli olduğum dönemler ortaya çıkıyor

Çok kullanınca bir önceki yıl arttırıyolar baya

Ya ben de o abuk hareketler için almayı düşünüyorum ama telsiz gibi odayı ayırınca sesini de duysam iyi olur gece falan. Uygulamayı açık bırakmak gerekirse telefonun şarjını çabuk bitirmezmi ki

Cem oncuoglu dimi bende ona gitmek istiyorum detaylidan sonra insallah indirim olur canim ya gercekten pahali

Kizlar bende yemege kayinvalideme gitmistim cok yazamadim, doktor bir de 3.5 kilo almama dikkat et vs hizli gidiyorsun dedi moraller bozuk yarin sabahtan yurucem Bebisin babannesi neler almis onlari verdi bize bugun bu hastane cikisi da cok guzel 10 lu

Eklentiler

• 20201127_221841.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 97
  • 20201127_221649.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 107
  • 20201127_221403.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 111
Bazen çok değişebiliyor bu kilo olayı.. mesela su içip gittiysen 1 kilo bile fazla çıkabiliyor. sabahları da geceye oranla 2 kilo eksik bile çıkabiliyor. bence en doğru ölçüm sabah kahvaltı öncesi ve kıyafetsiz olan. Kıyafete göre de çok değişiyor çünkü o yüzden hastanedeki kilo ölçümleri doğru sonuç değil bence. Geçen gün üzerimde hafif birşeyler var diye düşünerek tartılmıştım 62.7 yi görünce küçük bi şok geçirdim sonra üzerimdekileri çıkardım 61.5 tim Ayrıca daaa bebişin cicileri çok şirin güle güle kullansın

Bende bebeğimi hissettim galiba ilk once sol kasigimda böyle hafif tekmeledi gibi sonra balık yüzmesi gibi hissettim bebekti heralde çok mutlu oldum
Ben artık baya sık hissediyorum sanırım, bu kadar bağırsak hareketim yoktu heralde aşağı doğru tekmikliyor diye düşünüyorum zilloş kızım

Daha kazak giyip gitmeyi dusunmuyorum bende, resmen moral bozuklugu ayy bende cok begendim sagolsun, insallah canim benim

Ben hep hafif bir elbise giyip gidiyorum kaç gr kurtarsam kardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…