- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.981
Güle güle kullanın hep birlikte :) bu kamerada ses hassasiyeti derken sensör gibi bir şeyden mi bahsettin? Yani ses olduğunda bildirim geliyor mu telefona yoksa sadece bir hareket algıladığında mı geliyor ? Eğer seste de uyarı veriyorsa telsize hiç gerek kalmaz gerçekten de o zaman çok avantajlı olur .Kızlar iyi akşamlar hepinizebiz bu kameradan almıştık tavsiyeler üzerine ve nihayet kargomuz bugün geldi. Anında deneme yaptık ve gerçekten hem görüntü kalitesine hem de ses hassasiyetine hayran kaldık. Gece görüşü de gerçekten çok iyi. Bu fiyata açıkçası böyle bir performans beklemiyorduk ve ekstradan telsiz almayı falan düşünmüştük. Ama şimdi iyi ki almamışız diyoruz. Daha önce konuşulmuştu bu konu, o yüzden ben de bilgi vereyim dedim❤
Geçmiş olsun canımKizlar grip oldum ne yapsam geçer çabucak bas agrim da hafif var
Bende Bursa'dayim Hayat Hastanesi'nde Naile Gokce Akagündüz'e gidiyorum sakin güler yüzlü bir doktor yakın arkadaşımın tavsiyesiyle gittim arkadaşım çok memnun kalmıştıBiraz okuyabildim yazılanları kızlar doktorundan memnun olmayanlar var tesadüf şu ki ben de yeni bir doktor arayisindayim pıhtılaşma sorunum olduğu halde bnm israrimla ilk gebelikte kullandım diye istediğim için aspirin yazdı iğnenin yanında kiloma hiç bakmadı ve agzindan kerpetenle laf aliyorum resmen hic bilgi vermiyor bunlar yüzünden gıcık oldum yeni doktor arıyorum varsa bursa da iyi doktor tanıyan tavsiyelere ihtiyacım var
Hayır canım kan sulandırıcı kullanmıyorum genelde stresli olduğum dönemler ortaya çıkıyorCanım kan sulandırıcı kullanıyor musun benim ilk gebeligimde enküçük şeyde morariyordu bacaklarim igneden supheleniyordum doktorda yapabilir demisti zaten doğumdan sonra kayboldu ama oncesinde de var diyorsun ona birşey diyemem kalp damara yönlendirebilir doktorun
Çok kullanınca bir önceki yıl arttırıyolar bayaKızlar günaydınyarın bende gideceğim kontrol günüm geçmeden akıntım var onu sorayım. Sonra da detaylıya giderim 1 ay sonra direkt. Dünden beri çok sinirliyim sigortam ikinci pakete yüzde 70 zam yapmış. Arayıp kavga edeceğim ama önce sakinleşeyim de pisleşmeyeyim diyorum. Devam ettirmeyeceğim sigortayı cepten devam edeceğim.
Teşekkür ederim canım medicabilde ki Nihat Gök hakkında bilgim var mı acabaBende Bursa'dayim Hayat Hastanesi'nde Naile Gokce Akagündüz'e gidiyorum sakin güler yüzlü bir doktor yakın arkadaşımın tavsiyesiyle gittim arkadaşım çok memnun kalmıştı
Gözün aydınKirazHanim totem yapmıştım cinsiyet belli olunca tabloya girerim diye, olduuuu
Kilo: 53
Sat: 21 Ağustos
İlk çocuk
Cinsiyet: Kıııııız @Birvarbiryokum , buradan anlıyoruz kiiiii benden müneccim olmaaaaz
Yaaa maşallahBende bebeğimi hissettim galiba ilk once sol kasigimda böyle hafif tekmeledi gibi sonra balık yüzmesi gibi hissettim bebekti heralde çok mutlu oldum
Bende yaş riski 1:542 cnm nipt de temiz çıktı, 1:777 gayet iyi gibiKizlar rica etsem bi bakabilir misiniz?
Ya ben de o abuk hareketler için almayı düşünüyorumAçıkçası ben de bir süre yanımızda yatıracağım için almasam mı diye düşünüyorum. Ev zaten kocaman değil, illa sesini duyarım gündüz diyorum ama benimki de sıfır tecrübeveya basit bir telsiz alabilirim yine de. Eşim kameralı olsun gece yaptığı abuk hareketleri kaydedip izleriz diyor
Bende yağıştan fiyat aldım bugün telefonda 16bin bebek parası içinde dedi. Benim personel indirimim var bakayım onunla ne olacak. Normal doğumcu istiyorsan benim doktorumu öneririm. Çok iyidir birde kozyatağında yine cem hoca var o da normal doğum çok yaptırıyor
Bazen çok değişebiliyor bu kilo olayı.. mesela su içip gittiysen 1 kilo bile fazla çıkabiliyor. sabahları da geceye oranla 2 kilo eksik bile çıkabiliyor. bence en doğru ölçüm sabah kahvaltı öncesi ve kıyafetsiz olan. Kıyafete göre de çok değişiyor çünkü o yüzden hastanedeki kilo ölçümleri doğru sonuç değil bence. Geçen gün üzerimde hafif birşeyler var diye düşünerek tartılmıştım 62.7 yi görünce küçük bi şok geçirdim sonra üzerimdekileri çıkardım 61.5 timKizlar bende yemege kayinvalideme gitmistim cok yazamadim, doktor bir de 3.5 kilo almama dikkat et vs hizli gidiyorsun dedi moraller bozuk yarin sabahtan yurucemBebisin babannesi neler almis onlari verdi bize bugun bu hastane cikisi da cok guzel 10 lu
Ben artık baya sık hissediyorum sanırım, bu kadar bağırsak hareketim yoktu heraldeBende bebeğimi hissettim galiba ilk once sol kasigimda böyle hafif tekmeledi gibi sonra balık yüzmesi gibi hissettim bebekti heralde çok mutlu oldum
Bende hasta olmaktan korkuyorum, dün ıhlamur içtim rahatlatıyor insanı canm deneyebilirisin, doktoruma da sordum içebilirsin dedi, biraz pimpirikliyim diye ber şeyi soruyorum doktoraKizlar grip oldum ne yapsam geçer çabucak bas agrim da hafif var
Bazen çok değişebiliyor bu kilo olayı.. mesela su içip gittiysen 1 kilo bile fazla çıkabiliyor. sabahları da geceye oranla 2 kilo eksik bile çıkabiliyor. bence en doğru ölçüm sabah kahvaltı öncesi ve kıyafetsiz olan. Kıyafete göre de çok değişiyor çünkü o yüzden hastanedeki kilo ölçümleri doğru sonuç değil bence. Geçen gün üzerimde hafif birşeyler var diye düşünerek tartılmıştım 62.7 yi görünce küçük bi şok geçirdim sonra üzerimdekileri çıkardım 61.5 timAyrıca daaa bebişin cicileri çok şirin güle güle kullansın
Evet canım alt komşumuzun kızı onda doğum yapmıştı. İyi mi kötü mü bilmiyorum ama normal doğumcu olduğunu biliyorumCem oncuoglu dimi bende ona gitmek istiyorum detaylidan sonrainsallah indirim olur canim ya gercekten pahali
Ben hep hafif bir elbise giyip gidiyorumBazen çok değişebiliyor bu kilo olayı.. mesela su içip gittiysen 1 kilo bile fazla çıkabiliyor. sabahları da geceye oranla 2 kilo eksik bile çıkabiliyor. bence en doğru ölçüm sabah kahvaltı öncesi ve kıyafetsiz olan. Kıyafete göre de çok değişiyor çünkü o yüzden hastanedeki kilo ölçümleri doğru sonuç değil bence. Geçen gün üzerimde hafif birşeyler var diye düşünerek tartılmıştım 62.7 yi görünce küçük bi şok geçirdim sonra üzerimdekileri çıkardım 61.5 timAyrıca daaa bebişin cicileri çok şirin güle güle kullansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?