2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aynen koca yatakta o yastık üstüne tüneme bizdede var evim kışın çok soğuk olduğu için tulumda buldum ben çareyi bu sene araya araya 8-9 yaş büyük çocuk tulumu buldum iki sene anca idare eder arkadaşım o paraya oğluna uzun yıllar kullanacağı yorgan aldı biraz daha büyüyünce üstlerini ortmeyi öğrenirler İnşallah yoksa çok zor sürekli kalkıp üst örtmek

Maşallah herkes beşikler yataklar kıyafetler almış. Ben daha hiç bir şey almadım. Hele bi 7. Aya vs geleyim öyle bakacağım. Genelde her konuda isimi bir günde halletmeyi seviyorum. Evlndigimizde bir günde mobilya aynı gün perde hali züccaciye alışverişi bir günde de beyaz eşyalarımi almıştım. Bebek eşyasını da bir gün gidip yaptığım listeye gore alıriz diye düşünüyorum. Zten kabaca
1 beşik
bebek arabası puset
bebek eşyası kiyafet
banyo malzemesi
Bakım malzemesi
vs bunlar yeterli bence.

Yok kuzum eğer gün içinde 2-3kere olup normale dönüyorsa 5-10dk içinde normal.nabızda,normal nabzının 15-20üstüne kadar normal..ben ilk gebeliğimde 125nabızla ölüyorım sandım doktor normal dedi:) zaten normaldede nabzım 90-95 çıkar hep..

Çok güzel güzel günlerde kullan canım

Cnm bana son iki haftadir surekli oluyor kalbimiz su sira fazla kan pompoladigi icin oluyor sikinti etme

7 aralıkta randevum var o zamana kadar tekrarlamazsa beklemek istiyorum çünkü hastaneler virüs yuvası haline gelmiş size de geçmiş olsun. Bebişler bünyemizi alt üst ediyor sanırım buna alışmak gerekecek

Size de cok geçmiş olsun. Kullandigim bir ilac yok ama tansiyonum genelde hep düşüktür belki de ondandır diye düşündüm. Tansiyon aleti almak şart oldu sizin neden 32. Haftaya kadar ilacı kullanım zorunluluğunuz var onu anlayamadım

Cok teşekkür ederim insallah bir sorun yoktur❤

Yanliz hamile oldugumu cevremde kimse bilmiyor kovitten dolayi da disari cikmiyorum yakinda koca gobusu gorunce millet sok gecirecek
Benim de okuldaki bir kaç arkadaştan başka kimse bilmiyor. Yaşadığımız şehirde ne benim ne eşimin ailesinden kimse yok. daha hiç birine söylemedik. Artık seneye iki çocukla birlikte gidince öğrenirler

Teşekkür ederim inşallah sıkıntısız atlatırız şu süreci

Ben akilli bilekliklerden kullanmaya basladim surekli nabiz olcuyor, adim sayiyor cok sevdim gece taktigimda hangi saatlerde derin uyudugumu vs de gosteriyor. Mesela dinlenme nabzin, en yuksek nabzin gibi degerleri gosteriyor. Ben sevdim istersen oyle bir sey de deneyebilirsin

Benim de tansiyonum genelde düşüktür belki onun da etkisi olabilir haklısınız. Ben de eve tansiyon aleti aldım, sabah akşam ölçüyorum. Vücudum ecopirine alıştığı için bırakırsam sorun olabilirmiş. zaten başlatması hataydı çünkü kan pıhtılaşma sorunum vs yoktu tamamen kafasına göre başlattı, benim de biraz acemiliğime denk geldi. Sonra gittiğim başka doktorlar hep çok gereksiz olduğunu söyledi.

Bencede değiştir canım, tamam onlarda insan zor kolay değil onlarında bir hayatı var. Ama bizim içinde bu dönem çok önemli yani heleki normal doğum istiyorsan doktor çok önemli ebe önemli, gelsin bir minnoş kız daha

Sakıncası yoksa hangi markayı kullanıyorsunuz? Benim teknoloji ile aram pek iyi olamadığı için hiç merak uyandırmamıştı bu bileklikler bende ama araştırmakta fayda var

Bana da ecopirin verdi doktorum ya, tansiyonum genellikle düşüktür benimde şimdi okuyunca şok oldum , kesenin etrafındaki kanlanmayı arttırmak için demişti ne yapayım şimdi ben. E nasıl bırakmak gerekiyormuş kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…