- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #21.061
Bu uyku süresini göstermesi çok güzelmiş derin uykuyu bile hesaplıyorben iwatch kullanıyorum ama uyku süresini göstermiyor ya hatta şimdi biraz kurcaladım ben mi görememiştim diye ama yok olmaması çok saçma bi çok saatte var sanırım şu an bu özellik.
Hhaha kusura bakma ama ruh hastasıymış yaKızlar şimdi size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım bakalım sizin yorumunuz ne olacak bu duruma
Kuzenim var, benden dört yaş büyük evli ve iki tane oğlu var. Bu ve diğer kuzenlerimiz bizi hep kıskandılar, sürekli eleştiri odaklı yaklaştılar bize yıllarca. Ama eleştirdikleri şeyler de aşırı komik. Mesela ikizim hukuk fakültesini kazandığında ikinci öğretim diye hepsi burun kıvırdı hıı paralı okul kazanmış dediler tebrik bile etmediler, oysa o zamana kadar ailede üniversiteye ilk giden kız kardeşimdi. Biz hep dershanelerin indirip sınavlarında ücretsiz hak kazanırdık bunlar ona bile b.k atardı
Ben biraz nazlıydım, anneme abla kızların zeka özürlü gibi derlerdizeka özürlü olduğumuz için il-ilçe sınavlarında hep derece yapardık
En son da doğumdan sonra bu kuzenim bana g.tün büyümüş dedi, kendisi de 90-100 kilo falan, ben de o zaman 57 kiloydum
Bu kuzen Çarşamba günü mesaj attı kızımı sordu büyümüştür falan dedi ben de fotoğraf atayım bari dedim kızımın fotoğrafını attım.
Fotoğrafa yazdığı tek yoruma bakın allah aşkına, siz bir çocuk fotoğrafına bakınca ilk bunu mu görürsünüz gülüşünü güzelliğini falan mi görürsünüz
Dimi ya sanki diyecek başka bir şey bulamamış da saçına laf atmış gibiHhaha kusura bakma ama ruh hastasıymış yasaçları zayıf ne demek başka diyecek şey bulamamış mı tövbe ya insanlar çok garip
Benim görümcem de sürekli zayıf olduğunu söyler aşırı zayıf olduğunu aşırı zayıf hamile kaldığını ve aşırı zayıf doğurduğunu vs. Benden kısa doğal olarak benden zayıf olması gerekir. Ki ben zaten zayıf bi insanım havayı attığı kişiyr bakarmısın. Senden uzun zayıf bir insanKızlar şimdi size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım bakalım sizin yorumunuz ne olacak bu duruma
Kuzenim var, benden dört yaş büyük evli ve iki tane oğlu var. Bu ve diğer kuzenlerimiz bizi hep kıskandılar, sürekli eleştiri odaklı yaklaştılar bize yıllarca. Ama eleştirdikleri şeyler de aşırı komik. Mesela ikizim hukuk fakültesini kazandığında ikinci öğretim diye hepsi burun kıvırdı hıı paralı okul kazanmış dediler tebrik bile etmediler, oysa o zamana kadar ailede üniversiteye ilk giden kız kardeşimdi. Biz hep dershanelerin indirip sınavlarında ücretsiz hak kazanırdık bunlar ona bile b.k atardı
Ben biraz nazlıydım, anneme abla kızların zeka özürlü gibi derlerdizeka özürlü olduğumuz için il-ilçe sınavlarında hep derece yapardık
En son da doğumdan sonra bu kuzenim bana g.tün büyümüş dedi, kendisi de 90-100 kilo falan, ben de o zaman 57 kiloydum
Bu kuzen Çarşamba günü mesaj attı kızımı sordu büyümüştür falan dedi ben de fotoğraf atayım bari dedim kızımın fotoğrafını attım.
Fotoğrafa yazdığı tek yoruma bakın allah aşkına, siz bir çocuk fotoğrafına bakınca ilk bunu mu görürsünüz gülüşünü güzelliğini falan mi görürsünüz
Hasbinaallah ya, ben fena kavga ederdim. Benim kuzenlerimde ben evlendim 25 imde diye anneni bıraktın gittin hayırsız ilan ettler kocamın benim arkamdan dedikomuzu yaptılar, düğün konvoyuna gelmediler aramdılar sormadılar, sonrasında evliliğim iyi gidiyor diye üstüne tekrar dedikodu yaptılar şimdi hamileyim ve ayrı bir moda girdiler bir kez aramadılar yani aa tebrik ederim diye. Kıskançlık başka birşey değil. Hayır sen de git evlen milletin parasını yiyip bırakacağına sev adammakıllı evlen çocuk da yap zor bir şey değil kiDimi ya sanki diyecek başka bir şey bulamamış da saçına laf atmış gibi
Yıllarca bizi eleştirip hep aşağı gördüler ama şimdi aynısını çocuğuma yapmalarına izin vermicem
Mesela durum paylaşıyorum kızımın fotoğrafı, yine bu kuzen tipsiz yazıyor köpek yazıyor
Bence de doğumun heyecanından dolayı zaaflardan faydalanıyorlar bildiğin. Anne her türlü zahmeti çekiyor ve doğum yapmak çok olağanüstü gibi bi algı oluşuyor. Doktor işi ücretiyle değil tamamen şans işi zaten. Ben bilerek tanınmış doktora gitmek istemedim hem kalabalık oluyor hem ilgi daha az oluyor bana göre.Haklısın canım sanki kendileri doğuruyor bebeği bütün acıyı zahmeti çeken biziz, normal belki biraz daha öncesinde zahmetlidir hani beklemek açılma olması vs. Ama yani bende abartılı buluyorum çoğu hastanenin fiyatını. Ben şehir hastanesinde doğum yaptım kendi isteğimle eşim özele gidebiliriz demesine rağmen. Yani güven vermedi bana, ki buradaki şehir hast. Den çok memnun kaldım ebeler hemşireler, doktorum. Sonrasında bakım, temizlik, konfor 5 yıldızdı yani. Allah razı olsun hepsinden. Çoook büyük paralar vermeye gerek yok.
Ayytam bir gerizekalı bence. Haksız eleştiri gizli kiskancliktir derler ya cuk oturmuş bu duruma. Yazsaana sende kurban ol diye.Kızlar şimdi size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım bakalım sizin yorumunuz ne olacak bu duruma
Gerçekten insanlar ne kadarı garip ya herkes her aklına geleni istediği gibi konuşuyor, sonra biz laf söyleyince de suçlu oluyoruz.Benim görümcem de sürekli zayıf olduğunu söyler aşırı zayıf olduğunu aşırı zayıf hamile kaldığını ve aşırı zayıf doğurduğunu vs. Benden kısa doğal olarak benden zayıf olması gerekir. Ki ben zaten zayıf bi insanım havayı attığı kişiyr bakarmısın. Senden uzun zayıf bir insangerçekten oda ayrı bir dengesiz. Çocuk doğurdu aradım tebrik diye bana kendi ebesinin ne kadar iyi olduğunu benim doktorumun da aşırı boş olduğunu kötü bi doktor olduğunu anlatıyor, ve bu benim tebrik için aramamda gerçekleşen bi olay yani güler misin ağlarmısın öyle bi olay. Seni tebrik için aramış bir insana bir de ilk çocuğunu doğuracak bir insana böyke birşey söylenir mi ya gerçekten çok enteresan
Bacım sen onu engelle ne seni ne de cocugunu görsün paranoyak mıdır nedir insan küçücük çocuğa öyle şey der mi kıskançlıktan ölecekler Allah akıl fikir versinDimi ya sanki diyecek başka bir şey bulamamış da saçına laf atmış gibi
Yıllarca bizi eleştirip hep aşağı gördüler ama şimdi aynısını çocuğuma yapmalarına izin vermicem
Mesela durum paylaşıyorum kızımın fotoğrafı, yine bu kuzen tipsiz yazıyor köpek yazıyor
Ayyyyyy inanmıyorum ne biçim kuzen yahuuu saçları çok zayıfmış bak çiçek gibi kız gözleri gülüşü ağzı burnu maşallah ne kadar da güzel. Hiç aldırış etme hatta mümkünse sohbeti bile kes iyiliğine istememiş bu fotoyu benim kuzenim kıxını oğlunu atıyor canımız gidiyor sevecez diye deli oluyoruz haset insanlar nefret ediyorumKızlar şimdi size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım bakalım sizin yorumunuz ne olacak bu duruma
Tam bizim kuzenleri anlatmışsın.Hasbinaallah ya, ben fena kavga ederdim. Benim kuzenlerimde ben evlendim 25 imde diye anneni bıraktın gittin hayırsız ilan ettler kocamın benim arkamdan dedikomuzu yaptılar, düğün konvoyuna gelmediler aramdılar sormadılar, sonrasında evliliğim iyi gidiyor diye üstüne tekrar dedikodu yaptılar şimdi hamileyim ve ayrı bir moda girdiler bir kez aramadılar yani aa tebrik ederim diye. Kıskançlık başka birşey değil. Hayır sen de git evlen milletin parasını yiyip bırakacağına sev adammakıllı evlen çocuk da yap zor bir şey değil kibende hiç takmıyorum düğünümde bile kalkıp oynamadılar düşün öyle bir kıskançlık seninki de foto istiyor merak ediyor dediğine bak , sadece kıskançlık iştr başka birşey değil
Maşallah kızın ne tatlı. Rabbim sağlıklı ömür versin. Benim öyle kuzenim olsa once kızardım sinra da engellerdim her yerden. Uğraşamam kimsenin sacma kiskancliklariylaGerçekten insanlar ne kadarı garip ya herkes her aklına geleni istediği gibi konuşuyor, sonra biz laf söyleyince de suçlu oluyoruz.
Çok sevdiğim bir söz vardır “her istediğini söyleyen istemediği sözü işitir”
Böyle boş ve yersiz konuşan insanlara sinir oluyorum
Cok teşekkür ederimGeçmiş olsun kuzu, kafein falan tüketiyorsan bırak, uzak dur biraz, çikolata kahve gibi şeyler tüketme Bi müddet. Bir daha olursa da Bi git ya da danış bence seni çok şiddetli rahatsız ettiyse.
Kuzenlerim gelecek yazmıştın canım geldiler miGünaydınnnnn Kızlar bürün eşim akşam gidiyor işe öyle olunca biraz geç uyandık kahvaltı çay kahve derken bu saat oldu herkes iyidir umarım dünden bugüneevi toplamak bana zulüm geliyor yemek yapasım bile yok paso yatasım var
Fiyatı çok uygunmuş gerçekten. Tabii piyasayı da bilmiyorum ama hersey o kadar pahalı ki, belki de ondan uygun gelmiştir banaBenimkinin gorselini atiyorum baya da uyguntelefon aplikasyonu da var oradan da takip edebiliyorsunuz onu da paylasiyorum, anlik saatten de bakabiliryosunuz
32 de hadi olmadi en gec 34 te kesilir sebebi de bebegin kalbinde olusan pfo dur.Gerekli durumlarda tabi ki verilebilir ama benim kullanmam için hiç bir sebep yoktu 3 ay dolunca da bıraktırır diyordum ama artık yapacak bir şey yok. 32. Haftada bıraktırmasının sebebi de her hangi bir erken doğum vs olursa kanamayı durduramıyorlarmış o yüzden 32 de bırakıcam. Sen ne kadar süredir kullanıyorsun ben başından beri kullandığım için bırakamıyormuşum.
Hiç duymadığım bir rahatsızlıkKesinlikle, geçen hamileliğimde ne kadar saçma sapan rahatsızlık varsa çıkmıştı bende, binde bir görülen gebelik kolestazı bile çıktısanki vücudum isyan ediyordu ama bi doğurdum ertesi gün herşey normale döndü bi anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?