- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #21.081
Valla tam da uydu gerçektenAyytam bir gerizekalı bence. Haksız eleştiri gizli kiskancliktir derler ya cuk oturmuş bu duruma. Yazsaana sende kurban ol diye.
Bundan sonra zaten asla paylaşmam hiçbir şeyini.Bacım sen onu engelle ne seni ne de cocugunu görsün paranoyak mıdır nedir insan küçücük çocuğa öyle şey der mi kıskançlıktan ölecekler Allah akıl fikir versin
Ben daha kıyafetleri çıkarmadım , kızım ocakta doğdu bu yaz bebesi olacak nasipse, ilk aylar için yazlık kıyafetler gerekebilir belki.Bende birinciden telsiz almadığıma çok pişman olmuştum, bulunca 2. De aldım hemen gerçekten büyük kolaylık. 15 aylık kızıma oda yapmayı düşünüyorum bende, inşallah fikirlerini dikkate alayım ve bazalı bişey alayım, benimde cinsiyet aynı olunca geçen ayırdım baktım inan hiçbirşey almaya gerek yokmuş arada zamanda çok olmayınca tertemiz duruyor doğuma yakın yıkar hazırlarım inşallah park yatağı vardı kızımın onun üst bölmesini kızımda kullanmamıştım şimdi kurup kullansam mı diyorum. Sen ne yapacaksın var mı anne yanı. Yoksa alacak mısın, ne gibi bir çözüm düşündün
Kediler üç ayda mi doguruyirHiç duymadığım bir rahatsızlıksimdiki gebeliginiz nasil peki umarim bunda da benzer sıkıntılarınız yoktur gerçekten bu 9 ay çok zor geçiyor hem fiziksel olarak hem ruhsal olarak.. keşke kediler gibi 3 ayda doğurabilseydik
Tamam herkesin yavrusu kendine güzel görünür de insan böyle de yazmaz dimi ama.Ayyyyyy inanmıyorum ne biçim kuzen yahuuu saçları çok zayıfmış bak çiçek gibi kız gözleri gülüşü ağzı burnu maşallah ne kadar da güzel. Hiç aldırış etme hatta mümkünse sohbeti bile kes iyiliğine istememiş bu fotoyu benim kuzenim kıxını oğlunu atıyor canımız gidiyor sevecez diye deli oluyoruz haset insanlar nefret ediyorum
Sağol canım allah razı olsunMaşallah kızın ne tatlı. Rabbim sağlıklı ömür versin. Benim öyle kuzenim olsa once kızardım sinra da engellerdim her yerden. Uğraşamam kimsenin sacma kiskancliklariyla
Cidden sabirliymissin. Sac yine bakim makim duzelir de vardir bi hal caresi karakterin ruhun zayifligi sikinti yazardim ben dm den. Gercekten normal degil.Kızlar şimdi size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım bakalım sizin yorumunuz ne olacak bu duruma
Kuzenim var, benden dört yaş büyük evli ve iki tane oğlu var. Bu ve diğer kuzenlerimiz bizi hep kıskandılar, sürekli eleştiri odaklı yaklaştılar bize yıllarca. Ama eleştirdikleri şeyler de aşırı komik. Mesela ikizim hukuk fakültesini kazandığında ikinci öğretim diye hepsi burun kıvırdı hıı paralı okul kazanmış dediler tebrik bile etmediler, oysa o zamana kadar ailede üniversiteye ilk giden kız kardeşimdi. Biz hep dershanelerin indirip sınavlarında ücretsiz hak kazanırdık bunlar ona bile b.k atardı
Ben biraz nazlıydım, anneme abla kızların zeka özürlü gibi derlerdizeka özürlü olduğumuz için il-ilçe sınavlarında hep derece yapardık
En son da doğumdan sonra bu kuzenim bana g.tün büyümüş dedi, kendisi de 90-100 kilo falan, ben de o zaman 57 kiloydum
Bu kuzen Çarşamba günü mesaj attı kızımı sordu büyümüştür falan dedi ben de fotoğraf atayım bari dedim kızımın fotoğrafını attım.
Fotoğrafa yazdığı tek yoruma bakın allah aşkına, siz bir çocuk fotoğrafına bakınca ilk bunu mu görürsünüz gülüşünü güzelliğini falan mi görürsünüz
Bence bu tür kişilere ve mesajlara takılıp kendinizi üzmeyin. Geçmişten bu yana içlerinde belli ki birçok şey biriktirmisler ve akıllarına geldikçe içlerindeki zehiri size saçmak istiyorlar. Buna izin verip onlarla laf yarışına girmeyin sakın çünkü istedikleri zaten bu... ben olsam gülen yüzler gönderirdim ve tek kelime laf etmezdim böyle kişilere. Inanın hepimizin hayatında var böyleleri. Kimine kuzen diyoruz kimine kaynana kimine gorumce, elti, vs vs... sadece adları farklıKızlar şimdi size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım bakalım sizin yorumunuz ne olacak bu duruma
Kuzenim var, benden dört yaş büyük evli ve iki tane oğlu var. Bu ve diğer kuzenlerimiz bizi hep kıskandılar, sürekli eleştiri odaklı yaklaştılar bize yıllarca. Ama eleştirdikleri şeyler de aşırı komik. Mesela ikizim hukuk fakültesini kazandığında ikinci öğretim diye hepsi burun kıvırdı hıı paralı okul kazanmış dediler tebrik bile etmediler, oysa o zamana kadar ailede üniversiteye ilk giden kız kardeşimdi. Biz hep dershanelerin indirip sınavlarında ücretsiz hak kazanırdık bunlar ona bile b.k atardı
Ben biraz nazlıydım, anneme abla kızların zeka özürlü gibi derlerdizeka özürlü olduğumuz için il-ilçe sınavlarında hep derece yapardık
En son da doğumdan sonra bu kuzenim bana g.tün büyümüş dedi, kendisi de 90-100 kilo falan, ben de o zaman 57 kiloydum
Bu kuzen Çarşamba günü mesaj attı kızımı sordu büyümüştür falan dedi ben de fotoğraf atayım bari dedim kızımın fotoğrafını attım.
Fotoğrafa yazdığı tek yoruma bakın allah aşkına, siz bir çocuk fotoğrafına bakınca ilk bunu mu görürsünüz gülüşünü güzelliğini falan mi görürsünüz
Evet50 sayfa okudum ama bu mesajı alıntılamadan geçemedim
Niye kız biz çıldırdık mı
Biz tamamen kendi isteğimizle yaptık ama kimse inanmıyor kaza mı oldu diyorlar
Tam anlayamadım yani kan sulandırıcı mı sebep oluyor yoksa önlüyor mu ? Bu konuda hiç bi fikrim yok. bende hiç bir sorun yokmuş kan sulandırıcı kullanmamı gerektirecek, gittiğim iki farklı doktor öyle söyledi ama başladığım için mecbur devam edecekmişim32 de hadi olmadi en gec 34 te kesilir sebebi de bebegin kalbinde olusan pfo dur.
Kız sorma normalde bugün burda olacaklardı Amcam doktor onu kovid testi alınan yere vermişler öyle olunca Amcam da beni riske atmak istemedi başka zaman gelsinler dedi ama annemler koliyi göndercek mutluyumKuzenlerim gelecek yazmıştın canım geldiler mi
Ben de bugünü tembellik günü ilan ettim, sadece yemek yapıcam
Dışarı çıkalım dedik kızım uyudu, o uyanana kadar da hava daha fena soğur
Hayatımdan öyle bir çıkartırım ki onu neye uğradığını şaşırır. Bunca kıskançlık, hakarete rağmen ailece nasıl görüşüyorsunuz hala bu insanlarla?Kızlar şimdi size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım bakalım sizin yorumunuz ne olacak bu duruma
Ya yazılır mı o Nası söz bi kere biz kuzenlerimizin çocuklarını oğlum kızım diye seviyoruz canımızın parçası onlar da çok kıskançlarmıs ciddenTamam herkesin yavrusu kendine güzel görünür de insan böyle de yazmaz dimi ama.
Tamamen kıskançlık işte
Evet bize göre şanslılar bu yöndenKediler üç ayda mi doguruyir
Oh oh maşallahGunaydinnnn diyecem olmayacak şimdi ama yine de günaydın
İstediğim kadar uyudum hazır kahvaltıya uyandım midem bulanmadan yemek yedim güne puanım 10
Bu arada ilk kilomu da almışım
Evetsizi çılgınlar Çok zor yahu iyi cesaret vallahi. Genelde kaza oluyor yaşlar bu kadar yakın olunca, isteyerek yapan çok nadir Ben gün geçtikçe tek çocuk fikrine ısınıyorum mesela
Ağzını yırtarım senin sensin köpek diye cevap veriyorum de nolur?Dimi ya sanki diyecek başka bir şey bulamamış da saçına laf atmış gibi
Yıllarca bizi eleştirip hep aşağı gördüler ama şimdi aynısını çocuğuma yapmalarına izin vermicem
Mesela durum paylaşıyorum kızımın fotoğrafı, yine bu kuzen tipsiz yazıyor köpek yazıyor
Uzaktan uzağa hiç laf anlatamam dedim bir şey yazmadım. Ama memlekete gidince de aynı şeyleri yaparsa tabiki sessiz kalmam.Cidden sabirliymissin. Sac yine bakim makim duzelir de vardir bi hal caresi karakterin ruhun zayifligi sikinti yazardim ben dm den. Gercekten normal degil.
Kan sulandrici sebep oluyor pfo ya o yuzden en gec 34 te keserler. Bu kan sulandirici igneler haplar masum degil kullanilirken kar/zarar hesabi dikkate alinarak veriliyor.Tam anlayamadım yani kan sulandırıcı mı sebep oluyor yoksa önlüyor mu ? Bu konuda hiç bi fikrim yok. bende hiç bir sorun yokmuş kan sulandırıcı kullanmamı gerektirecek, gittiğim iki farklı doktor öyle söyledi ama başladığım için mecbur devam edecekmişim
Hayırlı olsun canım ilk kilonGunaydinnnn diyecem olmayacak şimdi ama yine de günaydın
İstediğim kadar uyudum hazır kahvaltıya uyandım midem bulanmadan yemek yedim güne puanım 10
Bu arada ilk kilomu da almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?