2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ayytam bir gerizekalı bence. Haksız eleştiri gizli kiskancliktir derler ya cuk oturmuş bu duruma. Yazsaana sende kurban ol diye.
Valla tam da uydu gerçekten
Hiçbir şey yazmadım ya onla mı uğraşacam
Yüz yüze geldiğimizde söylerse cevabını veririm

Bacım sen onu engelle ne seni ne de cocugunu görsün paranoyak mıdır nedir insan küçücük çocuğa öyle şey der mi kıskançlıktan ölecekler Allah akıl fikir versin
Bundan sonra zaten asla paylaşmam hiçbir şeyini.
Böyle bir kesim var maalesef, çocuğu görmeden direkt eleştirecek bir durum arayanlar
Bunu yapanların da anne olması daha ilginç geliyor bana

Ben daha kıyafetleri çıkarmadım , kızım ocakta doğdu bu yaz bebesi olacak nasipse, ilk aylar için yazlık kıyafetler gerekebilir belki.
Beşik olarak 60*120 mobilya beşik var . Asansörlü korkuluklu . kızım 8, 9 ay yattı . Yine onu kullanmayı düşünüyorum. Bi de küçük portatif beşikten var. Bunlar yeterli olur sanırım. Bunda bi de güzel bi anadizi almak ıstiyorum.
Park yataklar da güzel oluyor, uzun süre kullananlar var. Tutunup kalkacağı zamana kadar üst kısmını kullanabilirsin . Bizim beşikte kademe olayı yoktu, kızım 8 aylıkken tutunup ayağa kalkıyordu , düşecek diye korkup yer yatağında yatırmaya başladım. yürümesi sağlamlaşınca da odasındaki yatağına geçtik.

Kediler üç ayda mi doguruyir

Tamam herkesin yavrusu kendine güzel görünür de insan böyle de yazmaz dimi ama.

Tamamen kıskançlık işte

Maşallah kızın ne tatlı. Rabbim sağlıklı ömür versin. Benim öyle kuzenim olsa once kızardım sinra da engellerdim her yerden. Uğraşamam kimsenin sacma kiskancliklariyla
Sağol canım allah razı olsun
Engellemedim ama mecbur kalmadıkça da görüşmem artık

Cidden sabirliymissin. Sac yine bakim makim duzelir de vardir bi hal caresi karakterin ruhun zayifligi sikinti yazardim ben dm den. Gercekten normal degil.

Bence bu tür kişilere ve mesajlara takılıp kendinizi üzmeyin. Geçmişten bu yana içlerinde belli ki birçok şey biriktirmisler ve akıllarına geldikçe içlerindeki zehiri size saçmak istiyorlar. Buna izin verip onlarla laf yarışına girmeyin sakın çünkü istedikleri zaten bu... ben olsam gülen yüzler gönderirdim ve tek kelime laf etmezdim böyle kişilere. Inanın hepimizin hayatında var böyleleri. Kimine kuzen diyoruz kimine kaynana kimine gorumce, elti, vs vs... sadece adları farklı sizin kızınızın nasıl tatlı ve güzel olduğunu zaten söylememize gerek yok , aksini iddia edecek kisinin zaten kalbinden şüphe duyarım...

50 sayfa okudum ama bu mesajı alıntılamadan geçemedim
Niye kız biz çıldırdık mı

Biz tamamen kendi isteğimizle yaptık ama kimse inanmıyor kaza mı oldu diyorlar
Evet sizi çılgınlar Çok zor yahu iyi cesaret vallahi. Genelde kaza oluyor yaşlar bu kadar yakın olunca, isteyerek yapan çok nadir Ben gün geçtikçe tek çocuk fikrine ısınıyorum mesela

32 de hadi olmadi en gec 34 te kesilir sebebi de bebegin kalbinde olusan pfo dur.
Tam anlayamadım yani kan sulandırıcı mı sebep oluyor yoksa önlüyor mu ? Bu konuda hiç bi fikrim yok. bende hiç bir sorun yokmuş kan sulandırıcı kullanmamı gerektirecek, gittiğim iki farklı doktor öyle söyledi ama başladığım için mecbur devam edecekmişim

Kuzenlerim gelecek yazmıştın canım geldiler mi
Ben de bugünü tembellik günü ilan ettim, sadece yemek yapıcam
Dışarı çıkalım dedik kızım uyudu, o uyanana kadar da hava daha fena soğur
Kız sorma normalde bugün burda olacaklardı Amcam doktor onu kovid testi alınan yere vermişler öyle olunca Amcam da beni riske atmak istemedi başka zaman gelsinler dedi ama annemler koliyi göndercek mutluyum
Bitlis’e kar yağıyor hava buzzzz buzzzz

Hayatımdan öyle bir çıkartırım ki onu neye uğradığını şaşırır. Bunca kıskançlık, hakarete rağmen ailece nasıl görüşüyorsunuz hala bu insanlarla?
Kızın da çok tatlı maşallah canım benim, yerim onun o saçlarını. Kurban olsun pis kuzen

Tamam herkesin yavrusu kendine güzel görünür de insan böyle de yazmaz dimi ama.

Tamamen kıskançlık işte
Ya yazılır mı o Nası söz bi kere biz kuzenlerimizin çocuklarını oğlum kızım diye seviyoruz canımızın parçası onlar da çok kıskançlarmıs cidden

Gunaydinnnn diyecem olmayacak şimdi ama yine de günaydın
İstediğim kadar uyudum hazır kahvaltıya uyandım midem bulanmadan yemek yedim güne puanım 10
Bu arada ilk kilomu da almışım
Oh oh maşallah
Ben de iki gündür geceleri uyanıp kitap okuyorum, sabah da eşime gece uykum kaçtı sen çocuğa bak biraz yatıcam diyorum 10a kadar yatıyorum

Evet sizi çılgınlar Çok zor yahu iyi cesaret vallahi. Genelde kaza oluyor yaşlar bu kadar yakın olunca, isteyerek yapan çok nadir Ben gün geçtikçe tek çocuk fikrine ısınıyorum mesela
valla ben oğlumu sağlıcakla dünyaya getireyim yaş aralığını çok uzun tutmayı düşünmüyorum ikincisiyle kısmet olursa zaten tatvandayız burda çocuktan başka yapcak pek bişe yok

Ağzını yırtarım senin sensin köpek diye cevap veriyorum de nolur?

Cidden sabirliymissin. Sac yine bakim makim duzelir de vardir bi hal caresi karakterin ruhun zayifligi sikinti yazardim ben dm den. Gercekten normal degil.
Uzaktan uzağa hiç laf anlatamam dedim bir şey yazmadım. Ama memlekete gidince de aynı şeyleri yaparsa tabiki sessiz kalmam.
Yıllarca bizi ezmeye çalıyorlar ama çocuğuma yapamazlar

Kan sulandrici sebep oluyor pfo ya o yuzden en gec 34 te keserler. Bu kan sulandirici igneler haplar masum degil kullanilirken kar/zarar hesabi dikkate alinarak veriliyor.

Gunaydinnnn diyecem olmayacak şimdi ama yine de günaydın
İstediğim kadar uyudum hazır kahvaltıya uyandım midem bulanmadan yemek yedim güne puanım 10
Bu arada ilk kilomu da almışım
Hayırlı olsun canım ilk kilon ay hazır kahvaltı bayılırım bizim kahvaltılar çok uzun sürüyor eşim evde olunca bi kaç saat duruyoruz hoşuma gidiyor vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…