2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım senin kuzenler kıskanç olduğu gibi belli etmekten de hiç çekinmiyorlar maşallah, Kıskançlıklarını bu kadar yüzsüzce yaşayanına da pes doğrusu. Böyle tiplerle pek görüşüp muhattap olmamak lazım.Bizde de var böyle şeyler. Kötü söze kötü sözle karşılık vermek her ne kadar hak etseler de içime sinmez ama tavırlarımla, mimiklerimle , bakışlarımla belli eder, mümkün oldukça muhattap olmuyorum. Böyle tipler ne kadar azsa, O kadar huzurlu oluyorsun

Aslında pek takılmadım, onların tarzı bu hayata hep eleştiri gözlükleriyle bakmak, kendilerini mükemmel görmek falan.
Bir de mesajda ne uğraşacam dedim hiç cevap yazmadım ama memlekete gittiğimizde benzer şeyler söylerse ben de cevap veririm.
Kızıma da illa tatlı desin sevsin demiyorum ama bu kadar da olumsuz yaklaşılmaz diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım

Uzaktan uzağa hiç laf anlatamam dedim bir şey yazmadım. Ama memlekete gidince de aynı şeyleri yaparsa tabiki sessiz kalmam.
Yıllarca bizi ezmeye çalıyorlar ama çocuğuma yapamazlar
Ağzına sı....dım.net.
Ne çocuguma ne bana ,kimsenin haddine değil.
Hele senin gibi birine...

Evet sizi çılgınlar Çok zor yahu iyi cesaret vallahi. Genelde kaza oluyor yaşlar bu kadar yakın olunca, isteyerek yapan çok nadir Ben gün geçtikçe tek çocuk fikrine ısınıyorum mesela

Ben de hep çok zor derdim ama evdeki o bebek kokusunu, minnoş hallerini çabuk özledik
Bir de birbirlerini oyalarlar bize sarmazlar dedik bakalım bizi neler bekliyor
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah canım

valla ben oğlumu sağlıcakla dünyaya getireyim yaş aralığını çok uzun tutmayı düşünmüyorum ikincisiyle kısmet olursa zaten tatvandayız burda çocuktan başka yapcak pek bişe yok
Maşallah canım ben ikinciye bakabileceğimi düşünmüyorum. Bunda bile şimdiden boğulacak gibi oluyorum masrafları düşündükçe 1 tane yeter işte biz de tatmış oluruz. Sağ salim doğsun varım yoğum onundur. Kardeş güzel şey ama bende o kadar para yok

Memleketten gelen koli candır
Oranın soğuğu çok fena
Biz Çarşamba günü il merkezine gittik orda da kar yağıyordu çocuğu arabadan indirmedik ben tek gittim doktorun yanına.
Şu an yaşadığımız şehir de iç Anadolu’da soğuğu ayazı meşhur bir yer.
Haziran Temmuz ayında bile camları kapıları kapatıp yün yorganla yatardık kaynanamda

Kız yoksa Sivas’ta mısın eşim oralı gittik biz de Sivas’a aman allahım buz buz buzzzz donmuştum

Küçük yerde yaşıyoruz herhalde ondan bu cesaret

Kan sulandrici sebep oluyor pfo ya o yuzden en gec 34 te keserler. Bu kan sulandirici igneler haplar masum degil kullanilirken kar/zarar hesabi dikkate alinarak veriliyor.
Benim doktorum hiç dikkate almamış anlaşılan sırf kendi kafasına göre vermiş ilacı. Şu an daha da kızgınım doktora.

Denicem canım teşekkür ederim

Susmuyorr ikinci çocuklar beleşe gelir ayrıca her şey tüm zorluk ilkinde hem maddi hem manevi
Okul masrafları da beleşe geliyor mu? Ben çok korkuyorum bu ülkeden her geçen gün alım gücümüz düşüyor. O yüzden önümü göremiyorum. Bakalım lotodan piyangodan falan çıkarsa ben de düşünebilirim ikinciyi

Günaydın kızlar bende son günlerde hep uyku hali var sürekli uyuyorum normalde gebeliğin ilk haftalarında yaşanan durumu ben şimdi yaşıyorum daha önce hiç uyuyamıyordum birde kızlar vajinada batma,zonklama tarzı ağrılar yaşıyorum normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…