2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yaşlandık mı yahu? 31e az kaldı benim de. Gençken mi diyoruz artık Vay arkadaş ya her şeye geç kalmışız.
Şimdi şöyle yerine göre Ajda Pekkan da olabiliyoruz ama çocuktan önce ve çocuktan sonra diye bir gerçek her zaman olacak 30 yıl özgürce yaşamış olmak bunun için yeterli bence bende 30 da anne oldum

Bu Bu konuda bende çok kararsiz kaliyorum kardes harika bisey bennevlat edinme surecinde oldugum icin iki olsunlar istiyodum ama cok cocuk yapmak mesele devil bakmak mesele kimi egitimini vesaire cok onemsemeden doguruyo dogruyo bakiyo bi sekilde buyutuyo ama ben egitin saglik ve sosyal hayati konusunda elimdeb gelen en iyisini vermeyi isterim iki tane olunca bu is bu devirde zorlasiyor hakikateb yani yiksa herkes ister kardesiyle buyusun ama meseka nasil bi egitim alacagi cocugu nasil gekistirecegin sosyal cevresi vesaire vesaire eb azindan benim iicn oyke ama bir tane olursa elinden gelenin en iyisini yapmak cok daha kolay

Sen özel okulda mi okudun hep
Bu kadar kasacak bişey yok her şey para değil ya anne babaya düşen koşulsuz sevmek çocuk nerde okursa okusun basarir Allah'ın izniyle yanında seven bir ailesi varsa

Benim doktorum hiç dikkate almamış anlaşılan sırf kendi kafasına göre vermiş ilacı. Şu an daha da kizginim o doktora.
Benim gordugum kadariyla cogu doktor hic test yapmadan leblebi seker gibi veriyor kan sulandirici igneleri. Test yapip bi sey cikmasa da veriyorlar TEDBIR adi altinda.

Paylaşmayı öğrenmesi açısından kardeş düşünebilirim ama şimdiden çok hassas oldum ben acaba çocuğuma yetebilecek miyim,onu iyi yetiştirebilecek miyim diye düşünüyorum ikinci çocuk çok büyük sorumluluk

Genelde çocuk söz konusu olduğunda kalbi temiz olan kişilerin aklına hep güzel seyler gelir. Cirkin denilen çocuğu bile güzel bulacak milyon sebep bulunur hal böyle olunca...Kuzenleriniz için maalesef durum böyle değilmiş.. yoksa tabi ki sevgi sözcükleri sarfetmeleri gerekmiyordu ama eleştirmek çok trajikomik bir durum yaratmış...

Durumu olan çok çocuk yapsın bence canım, kardeş gerçekten çoook güzel bir şey. Bizim de kardeşimiz var ama zaman değişti. O zamanki gibi değil hiçbir şey. Daha kolaymış. Devlet okulunda okudum mesela ama harika eğitim aldım. Okulum öğretmenlerim çok kaliteliydi. Anadolu lisesinde okudum, yabancı dil eğitimini çok iyi aldım, kursa asla ihtiyacım olmadı şakır şakır konuştum yurtdışına çıktığımda. Şimdi öyle değil ki, görümcem çocuğun okuluna senelik 50 bin veriyor sırf iyi eğitim alsın diye. Ben bunu yapabilir miyim? Hadi birine yaptım diyelim ikincisine yapabilir miyim? Sanmıyorum. Rekabet edilebilir seviyeyi geçtik artık. Eskidendi o çobanın öss birincisi olması. Zaten bir işe de yaramıyor artık üniversiteyi kazanmak. Ekstra özellikler, eğitimler gerekiyor. Hayat gittikçe zorlaşıyor.

Tövbe yaaa vallaa benim kuzenlerimde teyzelerimde böyle işte seninkiler gibi. Ben bir atansam hepten intihar edecekler inşallah atanırım da şu çeneleri de kapanır ne diyim yani

Maşallah kızının güzelliğini görmekten yazılan mesaja tepki dahi vermiyorum,Allah kuzenine hidayet etsin diyebileceğim tek şey bu.

Sen özel okulda mi okudun hep
Bu kadar kasacak bişey yok her şey para değil ya anne babaya düşen koşulsuz sevmek çocuk nerde okursa okusun basarir Allah'ın izniyle yanında seven bir ailesi varsa
Bir alttaki mesajda açıkladım

İşte ailesine göre o öyle bi insan kötü bi niyeti yokmuş onları derken , iyi diyorum o zaman bende herşeyi söyleyeyim benim için de aynı şeyi söyleyin. Vallahi bıktım ya

Büyütürken görürüm seni çocuk dediğin şey aynı gonca gül gibi. Bir an bakmasan soluyor. Sürekli enerji dolu hazır bir asker gibi bekliyorum benn o yüzden çok geç kalmamak iyi ben 25 uygun diyorum
Artık çok geç şu an bunun için yapabileceğim bir şey yok

Ben ne zaman yemwk yesem üç saat boyunca gözlerimden uyku akıyor aynısı bana da oluyor arada çarpıntı da oluyor

Fiyatı çok uygunmuş gerçekten. Tabii piyasayı da bilmiyorum ama hersey o kadar pahalı ki, belki de ondan uygun gelmiştir bana ozellikleri çok iyi görünüyor cok teşekkür ederim paylaşımınız için

Banada uygun geldi bu kadar hayat pahaliliginin arasinda rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…