- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #21.121
Aynıyız seninle hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alınca 31 olacamYaşlandık mı yahu? 31e az kaldı benim de. Gençken mi diyoruz artıkVay arkadaş ya her şeye geç kalmışız.
Şimdi şöyle yerine göre Ajda Pekkan da olabiliyoruzYaşlandık mı yahu? 31e az kaldı benim de. Gençken mi diyoruz artıkVay arkadaş ya her şeye geç kalmışız.
Bu konuda bende çok kararsiz kaliyorum kardes harika bisey bennevlat edinme surecinde oldugum icin iki olsunlar istiyodum ama cok cocuk yapmak mesele devil bakmak mesele kimi egitimini vesaire cok onemsemeden doguruyo dogruyo bakiyo bi sekilde buyutuyo ama ben egitin saglik ve sosyal hayati konusunda elimdeb gelen en iyisini vermeyi isterim iki tane olunca bu is bu devirde zorlasiyor hakikateb yani yiksa herkes ister kardesiyle buyusun ama meseka nasil bi egitim alacagi cocugu nasil gekistirecegin sosyal cevresi vesaire vesaire eb azindan benim iicn oyke ama bir tane olursa elinden gelenin en iyisini yapmak cok daha kolayMaşallah canımben ikinciye bakabileceğimi düşünmüyorum. Bunda bile şimdiden boğulacak gibi oluyorum masrafları düşündükçe 1 tane yeter işte biz de tatmış oluruz. Sağ salim doğsun varım yoğum onundur. Kardeş güzel şey ama bende o kadar para yok
35 de fena değilmiş haniŞimdi şöyle yerine göre Ajda Pekkan da olabiliyoruzama çocuktan önce ve çocuktan sonra diye bir gerçek her zaman olacak 30 yıl özgürce yaşamış olmak bunun için yeterli bence bende 30 da anne oldum
Sen özel okulda mi okudun hepOkul masrafları da beleşe geliyor mu?Ben çok korkuyorum bu ülkeden her geçen gün alım gücümüz düşüyor. O yüzden önümü göremiyorum. Bakalım lotodan piyangodan falan çıkarsa ben de düşünebilirim ikinciyi
Normal bebeğim bende de oluyor.Günaydın kızlar bende son günlerde hep uyku hali var sürekli uyuyorum normalde gebeliğin ilk haftalarında yaşanan durumu ben şimdi yaşıyorum daha önce hiç uyuyamıyordumbirde kızlar vajinada batma,zonklama tarzı ağrılar yaşıyorum normal mi?
Benim gordugum kadariyla cogu doktor hic test yapmadan leblebi seker gibi veriyor kan sulandirici igneleri. Test yapip bi sey cikmasa da veriyorlar TEDBIR adi altinda.Benim doktorum hiç dikkate almamış anlaşılan sırf kendi kafasına göre vermiş ilacı. Şu an daha da kizginim o doktora.
Paylaşmayı öğrenmesi açısından kardeş düşünebilirim ama şimdiden çok hassas oldum ben acaba çocuğuma yetebilecek miyim,onu iyi yetiştirebilecek miyim diye düşünüyorum ikinci çocuk çok büyük sorumlulukBu
Bu konuda bende çok kararsiz kaliyorum kardes harika bisey bennevlat edinme surecinde oldugum icin iki olsunlar istiyodum ama cok cocuk yapmak mesele devil bakmak mesele kimi egitimini vesaire cok onemsemeden doguruyo dogruyo bakiyo bi sekilde buyutuyo ama ben egitin saglik ve sosyal hayati konusunda elimdeb gelen en iyisini vermeyi isterim iki tane olunca bu is bu devirde zorlasiyor hakikateb yani yiksa herkes ister kardesiyle buyusun ama meseka nasil bi egitim alacagi cocugu nasil gekistirecegin sosyal cevresi vesaire vesaire eb azindan benim iicn oyke ama bir tane olursa elinden gelenin en iyisini yapmak cok daha kolay
Genelde çocuk söz konusu olduğunda kalbi temiz olan kişilerin aklına hep güzel seyler gelir. Cirkin denilen çocuğu bile güzel bulacak milyon sebep bulunur hal böyle olunca...Kuzenleriniz için maalesef durum böyle değilmiş.. yoksa tabi ki sevgi sözcükleri sarfetmeleri gerekmiyordu ama eleştirmek çok trajikomik bir durum yaratmış...Aslında pek takılmadım, onların tarzı bu hayata hep eleştiri gözlükleriyle bakmak, kendilerini mükemmel görmek falan.
Bir de mesajda ne uğraşacam dedim hiç cevap yazmadım ama memlekete gittiğimizde benzer şeyler söylerse ben de cevap veririm.
Kızıma da illa tatlı desin sevsin demiyorum ama bu kadar da olumsuz yaklaşılmaz diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım
Büyütürken görürüm seni35 de fena değilmiş hani
Durumu olan çok çocuk yapsın bence canım, kardeş gerçekten çoook güzel bir şey. Bizim de kardeşimiz var ama zaman değişti. O zamanki gibi değil hiçbir şey. Daha kolaymış. Devlet okulunda okudum mesela ama harika eğitim aldım. Okulum öğretmenlerim çok kaliteliydi. Anadolu lisesinde okudum, yabancı dil eğitimini çok iyi aldım, kursa asla ihtiyacım olmadı şakır şakır konuştum yurtdışına çıktığımda. Şimdi öyle değil ki, görümcem çocuğun okuluna senelik 50 bin veriyor sırf iyi eğitim alsın diye. Ben bunu yapabilir miyim? Hadi birine yaptım diyelim ikincisine yapabilir miyim? Sanmıyorum. Rekabet edilebilir seviyeyi geçtik artık. Eskidendi o çobanın öss birincisi olması. Zaten bir işe de yaramıyor artık üniversiteyi kazanmak. Ekstra özellikler, eğitimler gerekiyor. Hayat gittikçe zorlaşıyor.Bu
Bu konuda bende çok kararsiz kaliyorum kardes harika bisey bennevlat edinme surecinde oldugum icin iki olsunlar istiyodum ama cok cocuk yapmak mesele devil bakmak mesele kimi egitimini vesaire cok onemsemeden doguruyo dogruyo bakiyo bi sekilde buyutuyo ama ben egitin saglik ve sosyal hayati konusunda elimdeb gelen en iyisini vermeyi isterim iki tane olunca bu is bu devirde zorlasiyor hakikateb yani yiksa herkes ister kardesiyle buyusun ama meseka nasil bi egitim alacagi cocugu nasil gekistirecegin sosyal cevresi vesaire vesaire eb azindan benim iicn oyke ama bir tane olursa elinden gelenin en iyisini yapmak cok daha kolay
Tövbe yaaa vallaa benim kuzenlerimde teyzelerimde böyle işte seninkiler gibi. Ben bir atansam hepten intihar edeceklerTam bizim kuzenleri anlatmışsın.
Kız kardeşim de 24 yaşında evlendi diye koca meraklısı dediler, eşi de allah var yakışıklı adam, onu bile kıskandılar, sen çıtayı arşa çıkardın biz kimi getirsek beğenmezler artık dediler.
Düğünlerimize türlü şeyleri bahane edip gelmediler
Kardeşim okulu bitirince aç avukat diye dalga geçtiler salaklar, biri de dedi hukuk okuyup kıçı b.oklu avukat olacaksan hiç okuma, ee sen onu da okuyamamışsın diyemiyor insan
Kardeşim şimdi İstanbul’da bir senede harcadıkları hariç en az 100 bin lira para biriktirdi hepsi ağzı açık bakıyor. Bu kez de diyorlar aferin biz senden böyle performans beklemiyorduk
Maşallah kızının güzelliğini görmekten yazılan mesaja tepki dahi vermiyorum,Allah kuzenine hidayet etsin diyebileceğim tek şey bu.Kızlar şimdi size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım bakalım sizin yorumunuz ne olacak bu duruma
Kuzenim var, benden dört yaş büyük evli ve iki tane oğlu var. Bu ve diğer kuzenlerimiz bizi hep kıskandılar, sürekli eleştiri odaklı yaklaştılar bize yıllarca. Ama eleştirdikleri şeyler de aşırı komik. Mesela ikizim hukuk fakültesini kazandığında ikinci öğretim diye hepsi burun kıvırdı hıı paralı okul kazanmış dediler tebrik bile etmediler, oysa o zamana kadar ailede üniversiteye ilk giden kız kardeşimdi. Biz hep dershanelerin indirip sınavlarında ücretsiz hak kazanırdık bunlar ona bile b.k atardı
Ben biraz nazlıydım, anneme abla kızların zeka özürlü gibi derlerdizeka özürlü olduğumuz için il-ilçe sınavlarında hep derece yapardık
En son da doğumdan sonra bu kuzenim bana g.tün büyümüş dedi, kendisi de 90-100 kilo falan, ben de o zaman 57 kiloydum
Bu kuzen Çarşamba günü mesaj attı kızımı sordu büyümüştür falan dedi ben de fotoğraf atayım bari dedim kızımın fotoğrafını attım.
Fotoğrafa yazdığı tek yoruma bakın allah aşkına, siz bir çocuk fotoğrafına bakınca ilk bunu mu görürsünüz gülüşünü güzelliğini falan mi görürsünüz
Bir alttaki mesajda açıkladımSen özel okulda mi okudun hep
Bu kadar kasacak bişey yok her şey para değil yaanne babaya düşen koşulsuz sevmek çocuk nerde okursa okusun basarir Allah'ın izniyle yanında seven bir ailesi varsa
İşte ailesine göre o öyle bi insan kötü bi niyeti yokmuş onları derken , iyi diyorum o zaman bende herşeyi söyleyeyim benim için de aynı şeyi söyleyin. Vallahi bıktım yaGerçekten insanlar ne kadarı garip ya herkes her aklına geleni istediği gibi konuşuyor, sonra biz laf söyleyince de suçlu oluyoruz.
Çok sevdiğim bir söz vardır “her istediğini söyleyen istemediği sözü işitir”
Böyle boş ve yersiz konuşan insanlara sinir oluyorum
Artık çok geçBüyütürken görürüm seniçocuk dediğin şey aynı gonca gül gibi. Bir an bakmasan soluyor. Sürekli enerji dolu hazır bir asker gibi bekliyorum benn o yüzden çok geç kalmamak iyi ben 25 uygun diyorum
Ben ne zaman yemwk yesem üç saat boyunca gözlerimden uyku akıyor aynısı bana da oluyor arada çarpıntı da oluyorGünaydın kızlar bende son günlerde hep uyku hali var sürekli uyuyorum normalde gebeliğin ilk haftalarında yaşanan durumu ben şimdi yaşıyorum daha önce hiç uyuyamıyordumbirde kızlar vajinada batma,zonklama tarzı ağrılar yaşıyorum normal mi?
Fiyatı çok uygunmuş gerçekten. Tabii piyasayı da bilmiyorum ama hersey o kadar pahalı ki, belki de ondan uygun gelmiştir banaozellikleri çok iyi görünüyor cok teşekkür ederim paylaşımınız için
Evet benim içindeArtık çok geçşu an bunun için yapabileceğim bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?