2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
6 çocuğu hiç ayırmadan maddi manevi en iyi şekilde büyütmek için çok büyük çaba gerekiyor
Aynen öyle ben bir taneye bile raziyken o 6 diyor deli oluyorum. Artık eskisi gibi çocuğu dogurup bi köşeye bırakıp büyütmek yok. En sonunda bunu bir dogurayim da bakariz dedim de anlaştık

Aynen öyle ben bir taneye bile raziyken o 6 diyor deli oluyorum. Artık eskisi gibi çocuğu dogurup bi köşeye bırakıp büyütmek yok. En sonunda bunu bir dogurayim da bakariz dedim de anlaştık
Sakin ol şampiyon deseydin. Kolay mı ya, gebelik bile başlı başlına ne kadar zor. Şurda ölüp ölüp diriliyoruz beta yükseldi mi, kese göründü mü, gelişimi iyi mi, ikili sonucu iyi çıktı mı, sağ salim doğacak mı? Çocuk oyuncağı geliyor galiba erkeklere Allah verecek mi bakalım 6 tane bir de o var

Valla diyorum doguracak sen degilsin benim once bunu bi dogurayim

Benim gordugum kadariyla cogu doktor hic test yapmadan leblebi seker gibi veriyor kan sulandirici igneleri. Test yapip bi sey cikmasa da veriyorlar TEDBIR adi altinda.
Benim de hiç test yapılmadı. Panik anıma denk gelip her dediğini yaptım doktorun. Genetik testte de bende sorun çıkmadığını söylemiştim üstelik doktora. Bebekte triploidi çıkmıştı sadece.. şimdi düşünüyorum progestanı da gereksiz yere kullandım 2 ay boyunca.. ne kanamam vardı ne de bir riskim. Umarım sorun olmaz ilerleyen zamanlarda

Kızlar bende çıktım muayeneden akıntımdan şüphelenmiştim mantar çıktı. Kaşıntı fln da yok anlamadım hiç. Siyatik için de magnezyum verdi geçmezse ortopediye. Ay benim ilk hamileliğim ne rahatmış. Her gün sokaklardaydım eve girmezdim şimdi zor yürüyorum siyatik ağrıları dizlerime kadar indi...

Canım progestan bana da kullandırttı dr o da hamilelik döneminde ağrılarının azalması için kullanmış hiç bir riski yok demişti bana güvenip kullandım ben de iki ay kanamam olmadığı halde.

Büyütürken görürüm seni çocuk dediğin şey aynı gonca gül gibi. Bir an bakmasan soluyor. Sürekli enerji dolu hazır bir asker gibi bekliyorum benn o yüzden çok geç kalmamak iyi ben 25 uygun diyorum
Bir çılgınlık yaptım 25 imde doğuracam ben de şöyle ama üniversiteyi bitirdim mesleğimi elime aldım evlendim yeterince gezdim. Daha gezmediğim yerleri de çocuğumla gezmek isterim. Hayattan daha fazla bir isteğim kalmadığına göre çocuk yapabiliriz diye düşündük

Canım progestan bana da kullandırttı dr o da hamilelik döneminde ağrılarının azalması için kullanmış hiç bir riski yok demişti bana güvenip kullandım ben de iki ay kanamam olmadığı halde.
Evet ama progesteron seviyesine bakılıp verilmesi gerekmez mi normalde, sonuçta sentetik. Ben de güvenip kullandım hep ama doktoruma güvenim tamamen bitti. Artık gitmeyeceğim ona.

Evet ama progesteron seviyesine bakılıp verilmesi gerekmez mi normalde, sonuçta sentetik. Ben de güvenip kullandım hep ama doktoruma güvenim tamamen bitti. Artık gitmeyeceğim ona.
Bence endişe etme ben iyice araştırdım hatta kuzenim kendi doktoruna falan sordu progestanın hiç bir zararı yok dedi.Güvenin yoksa elbette değiştir sadece bu konu yüzünden mi değişiklik kararı aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…