2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kesinlikle yazdiklarinin altina imzami atiyorum canim artik ozellerde bile egitim cok kotu ne egitim sistemi kaldi ne bisey konu esya su bu degil ki onlar bile 1 e 5 artti gersy herdakika zam enflasyon kolay degil eskiden okuyan adam olurdu simdi cok iyi okuyanda olamiyor

30 yaşında. Hatta dedim kırk yaşıma kadar çocuk doguracam o zaman onu bile hesapladi üç yas olmadan hemen yenisini yaparız diyo
Maddi acidan bayag zenginsiniz herhalde kuzum yokss bu devirde inanilir bisey degil:) tabi bi de bir taneyi gormeden konusuyo bi gorsun bakalim bakmak zor mu kolay mi sonra degisir fikri manevi olarakta cok yipratici bence

Bence endişe etme ben iyice araştırdım hatta kuzenim kendi doktoruna falan sordu progestanın hiç bir zararı yok dedi.Güvenin yoksa elbette değiştir sadece bu konu yüzünden mi değişiklik kararı aldın?
Hayır canım şu kan sulandırıcı meselesi çok canımı sıkıyor. Bir kaç gündür sürekli burun kanaması yaşıyorum. eşim doktoru aradı ecopirin sebep olabilir mi diye neden başlatmıştık biz onu diye eşime sormuş. daha takibi bile yapamıyor. Zaten başlatması tam bi saçmalık ama onu bile unutmuş.. doktor çok önemli ya, hamileliğin ortasında değiştirmek zorunda kalmak da çok can sıkıcı.

Haklısın canım,umarım gönlünce bir doktor çıkar karşına

Bırakılamayacagını ilk kez duydum ya. Tüp bebek gruplarınında da üye oldugum için sorgusuz herkese başlıyolar zaten ama bazısı 12. Haftada bazısı 16da falan bıraktı. Bir dahaki gittigimde sorucam bunu da hem perinatologa hem dr a. Ya ben de çok ilaç seven biri degilim zaten tedavi sürecinde az doz kullandım Allah tan ama kullandım yani. Şimdi öyle bi hal aldıki ben de bırakmaya korkar oldum. Sizinkiyle benimkinin farkı ne bilmiyorum ismi değişik bi sanırım. Ama mesela benim 9.haftalarda kanamam oldu o zaman kesildi kesilse kesilebiliyodur belki sonra yine başladım

Benim de burnum öyle aktif kanama degil ama silince arada lekelenme gibi geliyo
Ve burnumda çok tıkanıyo onla alakası varmı bilmiyorum ama ben grip olunca bile kolay kolay bunrnum tıkanmazdı. Ben başka bi dr a da danıştım tüp bebek oldugu için devam edebilirsiniz dedi o da . Siz de danışın isterseniz

geçmiş olsuun

Kızlar bişey sorcam bu lierac jel çatlak önleyici Krem çok kötü kokuyo ya yanlış mi aldım ben

Ben hala gündüz trençkotla çıkıyorum işim olduğunda.. sanırım cennette yaşıyorum

Kuzum ben aknetrent kullandm sivilce için normalde cildim yagliydi ama şimdi çok kuru bebe yağı lierac bio oil aldm ama lierac çok kötü kokuyo bugün ilk defa sürdüm. Catlamadan önlem almak gerek bnce
Haklısın canım,ne zaman bitti sivilce tedavin?

Evet o jel berbat kokuyor Cidden bı de bulantım olduğu zamanlar hindistan cevizi yağından da tiksindim şimdi onu da suremiyorum tatlı badem yağı ve bebe yağı sürüyorum :) ama atletlerden de çıkmıyor kokusu ya eğer ben takıntı yapmadiysam yani :)

Bence genç anne olmak çok güzel olur...

Küçük tansiyon düşünce ne yapıyorduk ?
Öğleden beri baş ağrım vardı geçer diye bekledim geçmedi az önce aklıma geldi bı olceyim dedim 4 e düşmüş. Tuzlu ayran yaptım ama inşallah fayda eder. Bir de cehaletimi mazur görün küçük tansiyon ya da büyük tansiyon düşmesi herhangi birşeyi değiştirir mi ? Yoksa düşük düşüktür yüksek yüksektir büyük küçük farketmez mi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…