2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Önemli bişey olmadı tatlım ya şimdilik yani. Siyatik ağrısı başladı çok canım yanıyor. Ayakta kalamıyorum hiç bide mantar olmuşum akıntımdan şüphelenmiştim bugün doktora gittim
Ana geçmiş olsun. E ne olacakmış bu siyatik mevzuu. Hadi mantar geçer de.

Markası modeli ne? Bende bakıyorum ama fiyat aralıkları çok değişiyor

Kuzum bebe yağı çok güzel kokuyo ama bu jel bı felaket inslah kokusu gider güya duş aldım sanki kirlendim gibi

Önemli bişey olmadı tatlım ya şimdilik yani. Siyatik ağrısı başladı çok canım yanıyor. Ayakta kalamıyorum hiç bide mantar olmuşum akıntımdan şüphelenmiştim bugün doktora gittim
Çok geçmiş olsun kuzum ya daha başımıza neler gelicek bakalm mantar için fitil verdi mi doktor çok iyi geliyo bide travazol

Kuzum benim de bazen çok düşüyo tuzlu ayran içmekle iyi yapmışsın geçer inşallah bide ayaklarını yastığın üzerine koy uzan biraz

Canım tuz yükseltir biraz iyi yapmışsın. Geçmiş olsun

Ana geçmiş olsun. E ne olacakmış bu siyatik mevzuu. Hadi mantar geçer de.

Çok geçmiş olsun kuzum ya daha başımıza neler gelicek bakalm mantar için fitil verdi mi doktor çok iyi geliyo bide travazol
Mantar için fitil verdi. Siyatik canımı sıktı biraz magnezyum verdi fayda etmezse günde ikiye çıkar dedi. O da fayda etmezse ortopediye yönlendiririm dedi

Mantar için fitil verdi. Siyatik canımı sıktı biraz magnezyum verdi fayda etmezse günde ikiye çıkar dedi. O da fayda etmezse ortopediye yönlendiririm dedi
İnşallah fayda eder de hiç gerek kalmaz öyle bişeye canım ya dinlen çok ani harkeet etme çok geçmiş olsun hepimiz de bisy var işte insallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi

Canimm cok gecmis olsun magnezyum da hem migreni hem kramplari onledi bende cok rahat ettim insallah sende faydasini gorursun

Sağol canım. Bende kaşıntı yoktu şimdi mantar olduğunu öğrenince psikolojik olarak başladı sanırım

Sevme şekli bu mu? Çok terbiyesiz kuzeniniz. Bir daha resim yollamayın hatta ben olsam direkt küserim konuşmam. Kendi saçına bak sana saç mı sordun diyip engeli basarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…