2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aslında problem şu, benim ne kadar biriktirdiğimi kuzenim bilmez siz her şeyi anlatıyorsunuz sanırım onlar da boş konuşuyor

Bende coraspin kullanıyorum. 20. Haftaya kadsr kullan dedi. Şimdi yazışmaları okuyunca korktum
Bilemiyorum ki doktorlar da farklı yol izliyor sanırım ama sorduğum iki doktor da bu şekilde söyledi. Eğer ciddi olumsuz bir etkisi gözlemlenmezse devam ettiriyorlarmış.

Kızlar ya size bir şey soracağım, bu müslin bezin bi tarafında resimler canlı, diğer tarafı düz renk mi oluyor? Nasıl oluyor?Ağız bezlerinin, müslin örtülerinin falan önü, arkası var mı yani?

Canım ya geçmiş olsun, ben pek giremiyorum, şimdi gördüm, tez zamanda geçsin dilerim, akıntı bende de var ama sallamıyorum, doktor da normal demişti, sende de bak sadece akıntı varmış aslında, çok da önemsememek doğru değil sanırsam

Gerçekten bazı insanlara diyecek söz bulunamıyor
Kızına da maşallah çok cimcime ayrıca yaşına göre de epey iyi saçları

Ay evet canım ya gittiğinde bir sor rahatsızlık veriyorsa. Benim de akıntı 2-3 haftadır var söylemeyi unuttum hep önceki gün hafif koku başladı ama çok değil. Öyle olunca biraz şüphelendim ama mantar hiç beklemiyordum. Erken farketmek çok iyi böyle şeyleri hamilelikte. Çözümü kolay allahtan

Mantar için fitil verdi. Siyatik canımı sıktı biraz magnezyum verdi fayda etmezse günde ikiye çıkar dedi. O da fayda etmezse ortopediye yönlendiririm dedi
Geçmiş olsun canım. Sigorta, fiyat işini konuşacaktın bugün. Konuştun mu halledebildin mi

Eşim eczaneden aldı canım tarihine bakmadım bı kontrol ediyim o zmn

Benim ki bundan hic kokmuyor, belki bende hissetmiyor olabilirim ama hic rahatsiz etmedi beni

Eklentiler

• SmartSelect_20201128-210036_Trendyol.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…