- 20 Temmuz 2016
- 677
- 864
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #21.801
Zaman hiç geçmiyor bence de , bana kalsa şimdiye 9 aylık falan olmalıydım. Erkek kıyafetleri kıza da olur bence, kız kıyafetleri çok kızsı oluyor ama erkekler daha unisex. günlük giydirebilirsinValla kızlar sanki zaman geçmiyor ya bı an önce doğurasim var :) oğlum vardı aimdi kızım olacak inşallah onun küçüklük kıyafetleri ile dolu bazanin altı onları ne yapicam hiç bilmiyorum. Alınması gereken şeyleri alsam mı almasam mi kararsızım ya siz neler yapıyorsunuz? Neler aldınız neler alacaksınız
Emzirme yastığı benim olmazsa olmazim bence asrın icadıGünaydın herkesebu takımlar gerekli oluyor mu almayı düşünen var mı? sürekli karşıma çıkmaya başladı
Aynen öyle, daha hamur işini kesmem lazımben tuzsuz yemiyorum, normalde nasılsa o şekilde devam ediyorum.. hamur işi yediğim zaman şişiyorum sadece, onu dışında şişmiyorum.
ileri aylarımız için şimdiden dikkat etmemiz lazım bence.
Maşallah canım iyi haberler almana sevindim,ben maalesef pek iyi haberler alamadım kardiyak anomaliden şüphelendi normalde 3 hafta sonra detaylıya girecektim bugün göndereyim içimiz rahat olsun dedi saat üçte randevum.Kimse bana niye kilo alıyosun demesin daha, bizim dana 210 gr olmuş19 cm de boyu var maşallah. Cinsiyetinde bir değişiklik yok hala %99 kız parmaklarını, gözlerini, burnunu gördük. Ayağını emmeye çalışıyor kaldırıp şapşal
Doktor D vitamini yazdı, ona başlayacağım. Coraspirini sordum, gereksiz kullanımı bebeğin eşini yaşlandırıyor. Kayıp geçmişin, pıhtılaşma sorunun vs yoksa kullanma dedi. Akıntımdan bahsettim, idrar tahlili istedi. Sonucuna göre fitil ve bebeğe hiçbir zararı olmayan ve antibiyotik olmayan bir toz vereceğini söyledi.
Corona pozitif olma durumunda doğumu söyledim. Doğurtucam napıcam dediSabah haberlerde gördüm pozitif bir kadın hastane hastane gezmiş, kimse kabul etmemiş. Vicdansızlık dedi. Sonuçta ben yemin ettim, gerekli tedbirleri alır doğuma gireriz dedi. Pandemi hastanesi ayrımı kalmadı artık bütün hastaneler pandemi hastanesi, kabul etmeyen vicdansızdır dedi. Burda öyle bir şey olmaz dedi. İnşallah gerek kalmaz tabi.
3 hafta sonra bir perinatologdan ayrıntılı organ taraması randevusu almamı istedi. Kendisi bakmıyormuş. Benim de daha önceki araştırmalarımdan beğendiğim ve gitmek istediğim bir perinatolog vardı, ona gideceğim inşallah. Şimdilik bu kadar.bireylulmasali den de güzel haberler alırız umarım.
Aynen ben de senin gibiydim. Şimdi ne yesem yarıyor resmen. Canım da istiyor aksi gibi. Paketli gıda eve sokmazdım, rafine şekerli şeyler tüketmezdim. Şimdi zararlı ne varsa yiyorum resmenben önceden yemiyordum pilav makarna, işte şimdi yersem hemen artı olarak dönüyor maalesef. senin bünyen alışıksa ekstra bi kilo yapmaz bence. benim eskiden günlük kalori alımım çok azdı, bide spor yapıyordum, şimdi tam tersi oldu, yürüyüşle falan dengelemeye çalışıyorum, bide pilav makarnadan hala uzak duruyorum, ekmeği sadece kahvaltıda yemeye çalışıyorum. yoğurt, süt bunları her gün tüketmeye özen gösteriyorum. ama balık hala yemiyorum mesela.
Haberler mükemmelli superli çok şokomelli maşallah :))) şu kilo işini bi salın len hepsi gidicekKimse bana niye kilo alıyosun demesin daha, bizim dana 210 gr olmuş19 cm de boyu var maşallah. Cinsiyetinde bir değişiklik yok hala %99 kız parmaklarını, gözlerini, burnunu gördük. Ayağını emmeye çalışıyor kaldırıp şapşal
Doktor D vitamini yazdı, ona başlayacağım. Coraspirini sordum, gereksiz kullanımı bebeğin eşini yaşlandırıyor. Kayıp geçmişin, pıhtılaşma sorunun vs yoksa kullanma dedi. Akıntımdan bahsettim, idrar tahlili istedi. Sonucuna göre fitil ve bebeğe hiçbir zararı olmayan ve antibiyotik olmayan bir toz vereceğini söyledi.
Corona pozitif olma durumunda doğumu söyledim. Doğurtucam napıcam dediSabah haberlerde gördüm pozitif bir kadın hastane hastane gezmiş, kimse kabul etmemiş. Vicdansızlık dedi. Sonuçta ben yemin ettim, gerekli tedbirleri alır doğuma gireriz dedi. Pandemi hastanesi ayrımı kalmadı artık bütün hastaneler pandemi hastanesi, kabul etmeyen vicdansızdır dedi. Burda öyle bir şey olmaz dedi. İnşallah gerek kalmaz tabi.
3 hafta sonra bir perinatologdan ayrıntılı organ taraması randevusu almamı istedi. Kendisi bakmıyormuş. Benim de daha önceki araştırmalarımdan beğendiğim ve gitmek istediğim bir perinatolog vardı, ona gideceğim inşallah. Şimdilik bu kadar.bireylulmasali den de güzel haberler alırız umarım.
İnşallah güzel haberlerle döneceksin canım benim. Kalp ritminde mi sıkıntı gördü?Maşallah canım iyi haberler almana sevindim,ben maalesef pek iyi haberler alamadım kardiyak anomaliden şüphelendi normalde 3 hafta sonra detaylıya girecektim bugün göndereyim içimiz rahat olsun dedi saat üçte randevum.
Evet en mantıklısı ben her sabah wc den soran pijamalarımı çıkarıp tartılıyorum en sağlıklı ölçüm o. Yoksa kıyafet, karın tokluğu vs çok etkiliyor
İçini ferah tut canım. İnşallah hiçbir sıkıntı çıkmayacakMaşallah canım iyi haberler almana sevindim,ben maalesef pek iyi haberler alamadım kardiyak anomaliden şüphelendi normalde 3 hafta sonra detaylıya girecektim bugün göndereyim içimiz rahat olsun dedi saat üçte randevum.
Yok canım kalp odacıklarında sıkıntı gördü,görüntü hoşuma gitmedi dedi sadeceİnşallah güzel haberlerle döneceksin canım benim. Kalp ritminde mi sıkıntı gördü?
İnşallah canım benimİçini ferah tut canım. İnşallah hiçbir sıkıntı çıkmayacak
Nasıl ya o neymiş ki kalple alakalı birsey mi ? Mutlaka haber et bekliyorum canımMaşallah canım iyi haberler almana sevindim,ben maalesef pek iyi haberler alamadım kardiyak anomaliden şüphelendi normalde 3 hafta sonra detaylıya girecektim bugün göndereyim içimiz rahat olsun dedi saat üçte randevum.
Kalp odacıklarında sıkıntı gördüm dedi haber vericem canım size eşimi bekliyorum doktorun yönlendirdiği perinatologa gidicezNasıl ya o neymiş ki kalple alakalı birsey mi ? Mutlaka haber et bekliyorum canım
Maşallah canım iyi haberler almana sevindim,ben maalesef pek iyi haberler alamadım kardiyak anomaliden şüphelendi normalde 3 hafta sonra detaylıya girecektim bugün göndereyim içimiz rahat olsun dedi saat üçte randevum.
Anladım canım, en ufak şeyde emin olmak istiyorlar tabi. Perinatologların kullandığı cihazlar daha iyi, güzel görüntü alıyor. İnşallah bir sıkıntı çıkmayacak içini ferah tut.Yok canım kalp odacıklarında sıkıntı gördü,görüntü hoşuma gitmedi dedi sadece
Bişey çıkmaz Allah'ın izniyle. Kalbini ferah tut. Herseyine de bakar perinatolog iyice için rahat ederKalp odacıklarında sıkıntı gördüm dedi haber vericem canım size eşimi bekliyorum doktorun yönlendirdiği perinatologa gidicez
ben paketlileri hala yemiyorum ama mesela canım baklava çekti geçen gün, yedim 2 tane.. hamburger çekince kendim yapıyorum, börek isteyince kendim yapıyorum, bütün üretim evdeAynen ben de senin gibiydim. Şimdi ne yesem yarıyor resmen. Canım da istiyor aksi gibi. Paketli gıda eve sokmazdım, rafine şekerli şeyler tüketmezdim. Şimdi zararlı ne varsa yiyorum resmen
İnşallah önemli bir şey çıkmazKalp odacıklarında sıkıntı gördüm dedi haber vericem canım size eşimi bekliyorum doktorun yönlendirdiği perinatologa gidicez
Ya benim düzenim tamamen değişti. Yoğurdu kendim mayalardım ben de, sonra yiyememeye başladım onu hazır alıyorum artık. Pasta börek türü şeyleri ben de evde yapıyorum ama allahtan canım istemiyor onları. 1 kere yaptım sanırım börek. Sabah kahvaltısı yapmazdım ben, şimdi ilaçlar acıktırıyor mecbur yiyorum. Simit poğaça çok yedim bu ara, en büyük sıkıntım o. Kolay geliyor açıkçası. Son 1 haftadır yumurta peynir zeytin çay ve 2 dilim tam tahıllı ekmekle yapıyorum. Simidi bırakmam gerekben paketlileri hala yemiyorum ama mesela canım baklava çekti geçen gün, yedim 2 tane.. hamburger çekince kendim yapıyorum, börek isteyince kendim yapıyorum, bütün üretim evdeyoğurt üretimi hiç durmuyor. ama işte allahtan eskiden de böyleydim, hiç zorlanmadım o yüzden. hamur işi beni bitiriyor, pizzaya, pideye, böreğe çok pis düşüyorum.
Yakınlar birbirine o zaman benimki de 2 mart 2017 de doğduBugün ben de kızımın benden çıktısıyla ilgili ciddi şüpheye düştüm. Ankara nın ayazında balkona çıkmış oturuyor, ayakta çorap bile yok . Biz içerde donuyoruz, balkon açık olunca. Gece de üstünü örtmez, uykudayken sessizce örterim anında örtüyü tekmeler, atar üstünden. Ben de kızım da kışın doğduk, ben yaza, güneşe bayılırım kızım da soğuğu seviyor, rahatlatıcı annee diyor. Ocakta 4 ünü dolduracak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?