2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Zaman hiç geçmiyor bence de , bana kalsa şimdiye 9 aylık falan olmalıydım. Erkek kıyafetleri kıza da olur bence, kız kıyafetleri çok kızsı oluyor ama erkekler daha unisex. günlük giydirebilirsin

Maşallah canım iyi haberler almana sevindim,ben maalesef pek iyi haberler alamadım kardiyak anomaliden şüphelendi normalde 3 hafta sonra detaylıya girecektim bugün göndereyim içimiz rahat olsun dedi saat üçte randevum.

Aynen ben de senin gibiydim. Şimdi ne yesem yarıyor resmen. Canım da istiyor aksi gibi. Paketli gıda eve sokmazdım, rafine şekerli şeyler tüketmezdim. Şimdi zararlı ne varsa yiyorum resmen

Haberler mükemmelli superli çok şokomelli maşallah :))) şu kilo işini bi salın len hepsi gidicek sen şimdiden bol bol yağlanmaya başla o zaman ihmal etmeden. Doktoruna da çok kalp çok öpücük

İnşallah güzel haberlerle döneceksin canım benim. Kalp ritminde mi sıkıntı gördü?

Evet en mantıklısı ben her sabah wc den soran pijamalarımı çıkarıp tartılıyorum en sağlıklı ölçüm o. Yoksa kıyafet, karın tokluğu vs çok etkiliyor

Dogru bir de ben hep aksam ustu gidiyordum doktora butun gun yediklerim, wc ye sikisiyorum filan. Tamam ya bende moralimi bozmuyorum o zaman

İçini ferah tut canım. İnşallah hiçbir sıkıntı çıkmayacak

Nasıl ya o neymiş ki kalple alakalı birsey mi ? Mutlaka haber et bekliyorum canım

Nasıl ya o neymiş ki kalple alakalı birsey mi ? Mutlaka haber et bekliyorum canım
Kalp odacıklarında sıkıntı gördüm dedi haber vericem canım size eşimi bekliyorum doktorun yönlendirdiği perinatologa gidicez

Canimm insallah hic bir sey cikmayacak icini ferah tut

Yok canım kalp odacıklarında sıkıntı gördü,görüntü hoşuma gitmedi dedi sadece
Anladım canım, en ufak şeyde emin olmak istiyorlar tabi. Perinatologların kullandığı cihazlar daha iyi, güzel görüntü alıyor. İnşallah bir sıkıntı çıkmayacak içini ferah tut.

Aynen ben de senin gibiydim. Şimdi ne yesem yarıyor resmen. Canım da istiyor aksi gibi. Paketli gıda eve sokmazdım, rafine şekerli şeyler tüketmezdim. Şimdi zararlı ne varsa yiyorum resmen
ben paketlileri hala yemiyorum ama mesela canım baklava çekti geçen gün, yedim 2 tane.. hamburger çekince kendim yapıyorum, börek isteyince kendim yapıyorum, bütün üretim evde yoğurt üretimi hiç durmuyor. ama işte allahtan eskiden de böyleydim, hiç zorlanmadım o yüzden. hamur işi beni bitiriyor, pizzaya, pideye, böreğe çok pis düşüyorum.

Ya benim düzenim tamamen değişti. Yoğurdu kendim mayalardım ben de, sonra yiyememeye başladım onu hazır alıyorum artık. Pasta börek türü şeyleri ben de evde yapıyorum ama allahtan canım istemiyor onları. 1 kere yaptım sanırım börek. Sabah kahvaltısı yapmazdım ben, şimdi ilaçlar acıktırıyor mecbur yiyorum. Simit poğaça çok yedim bu ara, en büyük sıkıntım o. Kolay geliyor açıkçası. Son 1 haftadır yumurta peynir zeytin çay ve 2 dilim tam tahıllı ekmekle yapıyorum. Simidi bırakmam gerek cips aldık bi ara eşimle gizli günahımız. Ona da engel oluyorum artık. Yememem lazım. Allahtan öyle çikolata bisküvi düşkünlüğüm yok. Ama fastfood beni de mahvetti nerdeee buharda pişmiş sebze ve chia tohumlu yoğurtla günü kapatan umay nerde burgerleri lahmacunları gömen umay

Yakınlar birbirine o zaman benimki de 2 mart 2017 de doğdu o zamanki nesil mi böyle acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…