- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #21.821
Oh afiyet olsun bebeğine yarasınYa benim düzenim tamamen değişti. Yoğurdu kendim mayalardım ben de, sonra yiyememeye başladım onu hazır alıyorum artık. Pasta börek türü şeyleri ben de evde yapıyorum ama allahtan canım istemiyor onları. 1 kere yaptım sanırım börek. Sabah kahvaltısı yapmazdım ben, şimdi ilaçlar acıktırıyor mecbur yiyorum. Simit poğaça çok yedim bu ara, en büyük sıkıntım o. Kolay geliyor açıkçası. Son 1 haftadır yumurta peynir zeytin çay ve 2 dilim tam tahıllı ekmekle yapıyorum. Simidi bırakmam gerekcips aldık bi ara eşimle gizli günahımız. Ona da engel oluyorum artık. Yememem lazım. Allahtan öyle çikolata bisküvi düşkünlüğüm yok. Ama fastfood beni de mahvetti nerdeee buharda pişmiş sebze ve chia tohumlu yoğurtla günü kapatan umay nerde burgerleri lahmacunları gömen umay
Ya benim düzenim tamamen değişti. Yoğurdu kendim mayalardım ben de, sonra yiyememeye başladım onu hazır alıyorum artık. Pasta börek türü şeyleri ben de evde yapıyorum ama allahtan canım istemiyor onları. 1 kere yaptım sanırım börek. Sabah kahvaltısı yapmazdım ben, şimdi ilaçlar acıktırıyor mecbur yiyorum. Simit poğaça çok yedim bu ara, en büyük sıkıntım o. Kolay geliyor açıkçası. Son 1 haftadır yumurta peynir zeytin çay ve 2 dilim tam tahıllı ekmekle yapıyorum. Simidi bırakmam gerekcips aldık bi ara eşimle gizli günahımız. Ona da engel oluyorum artık. Yememem lazım. Allahtan öyle çikolata bisküvi düşkünlüğüm yok. Ama fastfood beni de mahvetti nerdeee buharda pişmiş sebze ve chia tohumlu yoğurtla günü kapatan umay nerde burgerleri lahmacunları gömen umay
Canım içini ferah tut. Doktor sadece bi şüpheden bahsetmiş.. gördükleri en ufak bir şeyde bile şüpheye düşüyor doktorlar. hemen randevu bulman da çok iyi olmuş için rahat eder. İnşallah güzel sonuçlarla bize haber vereceksinMaşallah canım iyi haberler almana sevindim,ben maalesef pek iyi haberler alamadım kardiyak anomaliden şüphelendi normalde 3 hafta sonra detaylıya girecektim bugün göndereyim içimiz rahat olsun dedi saat üçte randevum.
Kuzum bı sıkıntı çıkmaz korkma içini ferah tut sadece tedbir amaçlı sonuçlar temiz çıkcak merak etmeYok canım kalp odacıklarında sıkıntı gördü,görüntü hoşuma gitmedi dedi sadece
Bende bu ay yine o doçent perinatologa gidicem kontrole. Aslında geçen gittigimde de söylemişti detaylı baktık herseyine diye ama detaylı ultrason gibi bu ay da bakar doğumda anlaşmalı olduğu hastane neresi ücreti ne kadar onları bı konuşup ogrenicez. Ona göre ya onunla devam edicez ya da çok pahalı bir ücreti varsa başka doktor arayışına giricem daha uygun hastanelere sorucam. Olmadı oğlumun olduğu yerde başkent de yapıcam yine. Belirsizlik hakim şu an . Eski doktorumun da onu biraktigimdan haberi yok
Valla bana da gecelik giydirdiler dikislere zarar gelmesin tuvalet vb ihtiyac daha kolay olur die.Ayyy aksine ben 2 pijama takımı 1 gecelik götürdüm gecelik resmen üstüme yapıştızaten hemşireler doktorum filan da gecelik giy dedi çünkü kaç kere alttan kontrole pansumana filan geldiler. Geceliği yukarı sıyırıp işlerini kolayca yaptılar. Bi de wc de büyük kolaylık. Pijama takımımı sadece foto çekiminde giydim. Sezeryan oldum ben de bu arada. Ama dediğin gibi acaip gaz sancım oldu ilk gece hatta ishal oldum eve gelince normal eşofman altı filan giydim ama ağustos ayı olduğundan çorap bile giymedim
Ya hemde nasıl insan sırf o makineler için gitmek istiyor zaten. Damarlara bakarken bazı damarlar mavi bazı damarlar kırmızı renkli renkli gösteriyor falan. Baksana 12 haftalık bebeğimin yüzü gözü her şeyi belliydi o zaman inanamadimMakineleri gercekten cok iyi oluyor her gittigimde tek tek bir yerlerini olcuyor, yuvarlak icine aliyor biseyler yapiyorMuayenesi 490 gibi bir seydi benimkinin ama baska yerde ne kadardir bilmiyorum
Ya hemde nasıl insan sırf o makineler için gitmek istiyor zaten. Damarlara bakarken bazı damarlar mavi bazı damarlar kırmızı renkli renkli gösteriyor falan. Baksana 12 haftalık bebeğimin yüzü gözü her şeyi belliydi o zaman inanamadimevet muayene ücretleri öyle aslında riskli değilsek gitmek çok da gerekli değil ama işte gönül Ferman dinlemiyor almak istediğim şeyleri almayiveririm nooolcak diyorum içimden fiyatı bı konuşalım da bir tane kötü yorum olmaz mı hakkında internette yok gerçekten öyle harika bir adam.
Gecmis olsun cnm gonlunu ferah tut Allahin izniyle bisiy cikmaz hayirli haberlerle gel insallah.Maşallah canım iyi haberler almana sevindim,ben maalesef pek iyi haberler alamadım kardiyak anomaliden şüphelendi normalde 3 hafta sonra detaylıya girecektim bugün göndereyim içimiz rahat olsun dedi saat üçte randevum.
3lü yaptırmadım ben, doktor istemedi.3 lü test sonucunu anlayan biri var mı arkadaşlar
Canım çok normal 2.trimester dönemi öyle geçiyor zaten ben de senin gibi düşünüyordum ama son iki gündür felaket bulantı ve istifra başladı tekrar.Hayrolsun
Ben gebeliğimi öğrendiğimden beri yani 11.haftadan beri bunu kullanıyorum.Eki Görüntüle 2730882 Kızlar aranızda bunu kullanan var mı varsa nasıl ıcıyosunuz gun ıcınde
İçini ferah tut inşallah hiçbir şey yokturKalp odacıklarında sıkıntı gördüm dedi haber vericem canım size eşimi bekliyorum doktorun yönlendirdiği perinatologa gidicez
Maşallah bunca ısı yapıyosan benımde aynı bı yasında kızım var ve ev ısıne zor yetısıyorumBen gebeliğimi öğrendiğimden beri yani 11.haftadan beri bunu kullanıyorum.
gün içinde ne zaman aklıma gelirse öyle içiyorum. 1 yasında kızım var onla ilgileniyorum, bir yandan uzaktan eğitimle ders anlatıyorum her gün bilgisayardan, bir yandan ev işleri ... Derken ne zaman aklıma gelirse.. bazen unuttuğum da oluyor tabi.
Kalp odacıklarında sıkıntı gördüm dedi haber vericem canım size eşimi bekliyorum doktorun yönlendirdiği perinatologa gidicez
birazdan paylaşıyım bakalım inşallah yorum yapan biri çıkar aramızdan3lü yaptırmadım ben, doktor istemedi.At ama yine de belki yorumlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?