2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Oh afiyet olsun bebeğine yarasın

Haha bende nerdeyse her sabah simit alip icine kasar koyup tost makinesinde isitiyorum haftada 2 gunde disardan hamburger vs yiyorum bende ama ben hep boyleydim bir degisiklik yok hatta daha saglikli gibi oldu eskiden daha cok disardan yerdim

Bende bu ay yine o doçent perinatologa gidicem kontrole. Aslında geçen gittigimde de söylemişti detaylı baktık herseyine diye ama detaylı ultrason gibi bu ay da bakar doğumda anlaşmalı olduğu hastane neresi ücreti ne kadar onları bı konuşup ogrenicez. Ona göre ya onunla devam edicez ya da çok pahalı bir ücreti varsa başka doktor arayışına giricem daha uygun hastanelere sorucam. Olmadı oğlumun olduğu yerde başkent de yapıcam yine. Belirsizlik hakim şu an . Eski doktorumun da onu biraktigimdan haberi yok

Canım içini ferah tut. Doktor sadece bi şüpheden bahsetmiş.. gördükleri en ufak bir şeyde bile şüpheye düşüyor doktorlar. hemen randevu bulman da çok iyi olmuş için rahat eder. İnşallah güzel sonuçlarla bize haber vereceksin

Makineleri gercekten cok iyi oluyor her gittigimde tek tek bir yerlerini olcuyor, yuvarlak icine aliyor biseyler yapiyor Muayenesi 490 gibi bir seydi benimkinin ama baska yerde ne kadardir bilmiyorum

Valla bana da gecelik giydirdiler dikislere zarar gelmesin tuvalet vb ihtiyac daha kolay olur die.

Makineleri gercekten cok iyi oluyor her gittigimde tek tek bir yerlerini olcuyor, yuvarlak icine aliyor biseyler yapiyor Muayenesi 490 gibi bir seydi benimkinin ama baska yerde ne kadardir bilmiyorum
Ya hemde nasıl insan sırf o makineler için gitmek istiyor zaten. Damarlara bakarken bazı damarlar mavi bazı damarlar kırmızı renkli renkli gösteriyor falan. Baksana 12 haftalık bebeğimin yüzü gözü her şeyi belliydi o zaman inanamadim evet muayene ücretleri öyle aslında riskli değilsek gitmek çok da gerekli değil ama işte gönül Ferman dinlemiyor almak istediğim şeyleri almayiveririm nooolcak diyorum içimden fiyatı bı konuşalım da bir tane kötü yorum olmaz mı hakkında internette yok gerçekten öyle harika bir adam.

Evet evet bende oyle bir basladim 6. Haftada eski doktorum cok kotuydu diye perinatologa bu zamana kadar devam ettim. Ama detaylidan sonra bende artik kendime dogum yaptirabilecek tatli bir doktor ariycam belki 2 ayda bir ona yine giderim

Gecmis olsun cnm gonlunu ferah tut Allahin izniyle bisiy cikmaz hayirli haberlerle gel insallah.

Eki Görüntüle 2730882 Kızlar aranızda bunu kullanan var mı varsa nasıl ıcıyosunuz gun ıcınde
Ben gebeliğimi öğrendiğimden beri yani 11.haftadan beri bunu kullanıyorum.
gün içinde ne zaman aklıma gelirse öyle içiyorum. 1 yasında kızım var onla ilgileniyorum, bir yandan uzaktan eğitimle ders anlatıyorum her gün bilgisayardan, bir yandan ev işleri ... Derken ne zaman aklıma gelirse.. bazen unuttuğum da oluyor tabi.

Maşallah bunca ısı yapıyosan benımde aynı bı yasında kızım var ve ev ısıne zor yetısıyorum

Kalp odacıklarında sıkıntı gördüm dedi haber vericem canım size eşimi bekliyorum doktorun yönlendirdiği perinatologa gidicez

canım içini ferah tut, ufacık bir şey görseler şüpheleniyorlar..
ikili zamanı ultrasonu yapan perinatolog hiç öyle bir şeyden bahsetmiş miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…