- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
- 23
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #21.841
Sorun gözükmüyor bence
Bence sorun yok gibi duruyor. Riskler düşük çıkmış. Başka veri yok zaten senin kişisel bilgilerin ve gebelik durumundan başka
Arkadaşlar gittim geldim çok şükür her şey yolunda 156 gram olmuşuz. Çok güzel pozlar yakaladık ilk kez bebeğim böyle hareketliydi kız olduğu da yüzde 100 kesinleşmiş oldu
Sadece ilk gittiğim doktor eksik tahlil yaptırmış kalan tahlilleri yaptırdım. Ve önceki yaptırdığım tahlillere baktı şekerim normalin üstünde çıkmış sağlık ocağında tekrar yaptır dedi. Canım sıkıldı sadece ona biraz önceki doktor hiçbir şey dememiştiAşıyı da 17. Haftadan sonra yaptır dedi. Bebeğin hareklerini de 1 ay sonra hissedermişim
Renkli ultrason istedik video olarak da mail attı çok hoş görüntüler elde ettik
Yaa çok güzel maşallah. Bizim doktor da her seferinde 4D’yi açıyor bir heves ama hiç güzel görüntü yakalayamıyoruz. Ayrıntılıda görürüz inşallah.Arkadaşlar gittim geldim çok şükür her şey yolunda 156 gram olmuşuz. Çok güzel pozlar yakaladık ilk kez bebeğim böyle hareketliydi kız olduğu da yüzde 100 kesinleşmiş oldu
Sadece ilk gittiğim doktor eksik tahlil yaptırmış kalan tahlilleri yaptırdım. Ve önceki yaptırdığım tahlillere baktı şekerim normalin üstünde çıkmış sağlık ocağında tekrar yaptır dedi. Canım sıkıldı sadece ona biraz önceki doktor hiçbir şey dememiştiAşıyı da 17. Haftadan sonra yaptır dedi. Bebeğin hareklerini de 1 ay sonra hissedermişim
Bence sorun yok gibi duruyor. Riskler düşük çıkmış. Başka veri yok zaten senin kişisel bilgilerin ve gebelik durumundan başka
çok teşekkürlerSorun gözükmüyor bence
inşallah güzel sonuç alacaksın korkma içini ferah tutmaya çalış annesi çünkü meleğinde hisseder böyle endişelenirsen oda rahatsız olurKızlar hepinize tek tek teşekkür ederim mesajlarınızı alıntılayamadım kusura bakmayın ne olur.Hala doktordayım bekliyorum önümde bir gebe ve içeride bir gebe var muhtemelen iki saati bulacak muayene olmam Allah’ın izniyle güzel haberler alıcaz duanızı eksik etmeyin
Kendi doktorum burun kemiğine ve ense kalınlığına baktı canım o zaman her şey yolundaydı şimdiye kadar hep olumlu şeyler söyledi doktorum inşallah bugünkü perinatolog da güzel haberler verir.canım içini ferah tut, ufacık bir şey görseler şüpheleniyorlar..
ikili zamanı ultrasonu yapan perinatolog hiç öyle bir şeyden bahsetmiş miydi?
Gözün aydın canım maşallah ya nasıl büyümüş buArkadaşlar gittim geldim çok şükür her şey yolunda 156 gram olmuşuz. Çok güzel pozlar yakaladık ilk kez bebeğim böyle hareketliydi kız olduğu da yüzde 100 kesinleşmiş oldu
Canım hiç kötü dusunme hayırlısıyla güzel haberler alıcaksın insallah stres yapıp bebisi de üzme maksat içiniz rahatlasın bebisin sapasağlamKızlar hepinize tek tek teşekkür ederim mesajlarınızı alıntılayamadım kusura bakmayın ne olur.Hala doktordayım bekliyorum önümde bir gebe ve içeride bir gebe var muhtemelen iki saati bulacak muayene olmam Allah’ın izniyle güzel haberler alıcaz duanızı eksik etmeyin
Açlık şekeri mi? Kaç çıkmış? Bi de 12 saatlik açlıkla mı bakıldı o da çok etkiliyorArkadaşlar gittim geldim çok şükür her şey yolunda 156 gram olmuşuz. Çok güzel pozlar yakaladık ilk kez bebeğim böyle hareketliydi kız olduğu da yüzde 100 kesinleşmiş oldu
İnşallah canım inşallahCanım hiç kötü dusunme hayırlısıyla güzel haberler alıcaksın insallah stres yapıp bebisi de üzme maksat içiniz rahatlasın bebisin sapasağlam
19 Ocakta doğdu benimki de . 2017 modeller böyle galiba . Banyodan yarım saat önce soyunur öyle gezer mesela, köyün delisi gibiYakınlar birbirine o zaman benimki de 2 mart 2017 de doğduo zamanki nesil mi böyle acaba
Çok iyi düşünmüşsünselam kızlar muayenem sorunsuz geçti benimde. bebişimin boyu 15cm olmuş,ağırlığı da 200gram ölçümlerinin tamamı sorunsuzmuş, karaciğer gelişmesi uygunmuş, kalp atışı düzenliymiş. cinsiyetini de göstermiş nihayet.
doktorumdan rica ettim bana söylemeden küçük kağıt parçasına yazıp içi aynı boyutta kağıtlarla dolu olan bir zarfın içine attı, zarf bantlandıakşam video kaydını açıp kocama zarftan tek tek tombala gibi kağıt çektiricem :) artık kaçıncıda üzerinde cinsiyet yazılı olan kağıdı bulursa bakalım. benim kocamı pandemi dönemi diye hiç ultrason esnasına almadılar yazık hareketli halini göremedi hiç ekranda ona üzülüyorum, oyüzden bende ona cinsiyeti ilk öğrenen olma hediyesi vereyim dedim.
duyan herkes (annem kardeşim kayınvalidem arkadaşlarım kuzenlerim) açsana zarfı diyor çok merak ediyor.. ben o kadar sabrettim akşama kadar daha beklerim diyorum çatlıyorlar
Çoğu hamile de bu tarz şüpheli şeyler hep görüyorlar ama sonra hiç bişey çıkmıyor. İçin rahat olsun sizde de bişey çıkmayacak inşallahKendi doktorum burun kemiğine ve ense kalınlığına baktı canım o zaman her şey yolundaydı şimdiye kadar hep olumlu şeyler söyledi doktorum inşallah bugünkü perinatolog da güzel haberler verir.
İnşallah güzel haberler alacaksın canımKızlar hepinize tek tek teşekkür ederim mesajlarınızı alıntılayamadım kusura bakmayın ne olur.Hala doktordayım bekliyorum önümde bir gebe ve içeride bir gebe var muhtemelen iki saati bulacak muayene olmam Allah’ın izniyle güzel haberler alıcaz duanızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?