2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yaa çok tatlı, iyi düşünmüşsün. Benim bundan önce gittiğim hastanede de eşimi almıyorlardı. Ben her muayeneyi videoya çekiyordum eşime izletiyordum

Kızlar döndük doktordan benim de eşimi almadılar bu sefer, eşinden kapan gebeler olmuş, geçen hafta doktorumun 5 covidli gebesi varmış Bizim için çok şükür herşey yolunda dedi izledim kızımı eskisi gibi geniş alanı yoktu zıplayamıyodu ama elini yüzüne götürdü ağzını açtı fln 4 boyutlu görüntü almaya çalıştı ama güzel görüntü alamadı daha minikmiş biraz daha büyüyünce daha iyi görüntü alınabiliyomuş. Yüzünün önü kapalıydı. Sağlık ocağı seni arayabilir bu yakınlarda ama aşı olmaya gidip covid olan gebem oldu dedi. Yaptırmayabilirsin ben eşime yaptırmadım dedi ama bilemedim ne yapacağımı çok dikkat edin vakalar baya fazla. Geçen ay düşükler 4-5 taneydi bu ay 16 şara çıktı dedi doktor. Covidin etkisi olabilirmiş. Kaç haftalık düşüklerdi dedim 7-8-9 hafta civarıymış biraz rahatladım ama yine de çokk dikkatli olmamız lazım. Covid olsam doğumu burda yapabilir miyim dedim maalesef dedi covid servisi olmadığı için orda doğum olmuyomuş. 34. Haftadan sonra tam karantinaYa gircem inşallah covid olmadan şu süreci atlatırız. Bi de d vitamini ve multivitaminin yanına omega 3 ekledi bu sefer. 20. Haftadan sonra da detaylı ultrasona gidicem başka bi uzmana sonra yine görüşcez doktorumla. Çatlak için de lierac ve hindistan cevizi yağı sür dedi eşi de onları kullanmış. Baya da uzun yazdım, durum bu

Eklentiler

• 2BEC541B-A082-4965-B41C-6C6DDC726E92.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 65
Ne kadar olumsuz konuşmuş doktor ya içim karardı hangi şehirdesiniz? Aşıyı ben de sordum bugün mutlaka ol dedi bana. Off bitseydi şu salgın ya
Maşallah kocaman olmuş minnoş

Evet biz de ilk kez baktık çok hoş oldu 107 çıkmış sınır 115. Ama gebelikte 92 üstü riskli olabilirmiş ailede şeker hastalığı da yok

Kızlar birkaç gündür, öğle yemeklerinden hemen sonra birden bağırsaklarımda-karnımda çok kısa süreli ama oldukça şiddetli kramplar oluşuyor, sonra kendiliğinden geçiyor...Yemeklerle yoğurt yiyorum acaba o mu yapıyor... Yerimiz mi daraldı, nedir bu anlam veremiyorum...

Ay inşallah uykuyu sevsinler akıllı bıdıklar

Ne güzel yüzünü açmış cimcime benim tahliller de eksik canım ya sağlık ocağına gitmeye korkuyorum.. burada çok yaygın covid

Ne kadar olumsuz konuşmuş doktor ya içim karardı hangi şehirdesiniz? Aşıyı ben de sordum bugün mutlaka ol dedi bana. Off bitseydi şu salgın ya
Maşallah kocaman olmuş minnoş
Sağol canım evet büyüdü tatlış kızım Ankaradayız, burası baya sıkıntılı, hes uygulamasında her yer kırmızı bizim mahalle dahil ben de tetanozu sanırım sakin bi zamana denk getirirsem yaptırcam sağlık ocağına. Daha aramadılar arasınlar bakalım.

İlk pndemi başladığında benim hastanemi kadın doğum hastanesi yapmışlardı tüm ildeki gebeler ve doktorlar orada doğum yaptırıyordu ona güvenerek bende ordan doktorumu seçtim inş hala öyledir

Evet biz de ilk kez baktık çok hoş oldu 107 çıkmış sınır 115. Ama gebelikte 92 üstü riskli olabilirmiş ailede şeker hastalığı da yok

Benim ailemde seker varya cok dikkat ediyorum bu konuya benim de 80 lerde cikiyor aclik sekeri. Ayda bir olcturmekte fayda var canim moralini bozma bir gun once yedigin sey bile etkilemis olabilir

Mümkünse sabah ilk randevuyu versinler. Benim sabah 9 du randevum, gittiğimde hiç kimse yoktu 10 dakika içinde hem kan aldılar hem aşı oldum çıktım. Hastaneler de aynı durumda yani bir şekilde süreç devam edecek elimizden geldiğince kendimizi koruyararak gerekenleri yaptırıcaz

İnşallah bi sıkıntı yoktur. Yengem de hamileyken kalp odacıklarında parlama gibi bişiler görmüşlerdi hatta amniyosentez yaptırdı o kadar strese girmişti ama yeğenim çok şükür sapasağlam doğdu, hiç gerek bile yokmuş amniyosenteze. İçini ferah tut.

Masallah bebise doktor cok olumsuz konusmus ya bence bu kadar takilma ben istanbuldayim aylardir kirmizi hatta apartmanda bile cikmis. Cop atmam gerekirken bile maske takiyorum ben kapiyi actigim her an bence hastaneyi de degistirebilirsin bana doktor yogun bakimi olan hastaneler pozitif gebeyi dogum icin genelde kabul ediyor demisti bana o yonden biraz rahatladim. Saglik ocagina hic gittin mi bilmiyorum ama bizim ki mesela hepsi disarda siraya giriyor, sen gebe oldugun icin tahlil icin gunleri var pzt persembe en gec 9 30 mesela bizde, ben 9 20 de gitmistim icerde gebe var kimse girmesin dedi hemsire sadece benimle ilgilendi islerimi halletti ben gittim sonra hasta almaya basladilar. Cift maskeyle gitmistim bir de beni saglik ocagi aramadi daha ama persembe hepatit asim var, tsh olcturucem bir de kan vericem sonra tetanozu da olurum dedim

Sağol tatlım Benim hastanem de aslında yoğun bakımlı, yenidoğan yoğun bakımlı ama durum buymuş çok üzücü olur son dakkalarda öyle bi durum olursa. Doktorumu çok sevdim. Başka bi yere gitmeyi hiç istemiyorum. İnşallah kimsenin başına gelmez kötü durumlar. İyi düşünelim inşallah çok iyi olsun.
Evet bizim sağlık ocağında da dışarda bekletiyolar aslında. Sabah erkenden giderim ben de bi arasınlar aşı için.
Sen de gitmişken her işini halletmen çok iyi olur bi daha bi daha riske girmemiş olursun

Şu hastalık evlerimize uğramadan bitirsek gebeliğimizi bağışıklığımızı güçlü tutmak güçten düşmemek lazım.

Belki de Istanbul icin oyle soyledi benim doktor, insallah ya hem bizi hem sevdiklerimizi Allah korusun babamla bugun konustuk ah kizim bu yil kendimi gectim de sana bulasmadan bir atlatsaydin dogumu dedi. Insallah azalir biter evet evet bir kerede hepsini halletmis olurum, beni aramasalar da gidicem asi kartimin ustunde 3 aralik bir daha ki doz yaziyor, belki yogunluktan unuturlar

Liv de ki bora hoca mı

Canım içini ferah tut lütfen iyi haberlerle geleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…