- 28 Ağustos 2020
- 9.012
- 41.679
- 548
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #21.861
Yaa çok tatlı, iyi düşünmüşsün.selam kızlar muayenem sorunsuz geçti benimde. bebişimin boyu 15cm olmuş,ağırlığı da 200gram ölçümlerinin tamamı sorunsuzmuş, karaciğer gelişmesi uygunmuş, kalp atışı düzenliymiş. cinsiyetini de göstermiş nihayet.
doktorumdan rica ettim bana söylemeden küçük kağıt parçasına yazıp içi aynı boyutta kağıtlarla dolu olan bir zarfın içine attı, zarf bantlandıakşam video kaydını açıp kocama zarftan tek tek tombala gibi kağıt çektiricem :) artık kaçıncıda üzerinde cinsiyet yazılı olan kağıdı bulursa bakalım. benim kocamı pandemi dönemi diye hiç ultrason esnasına almadılar yazık hareketli halini göremedi hiç ekranda ona üzülüyorum, oyüzden bende ona cinsiyeti ilk öğrenen olma hediyesi vereyim dedim.
duyan herkes (annem kardeşim kayınvalidem arkadaşlarım kuzenlerim) açsana zarfı diyor çok merak ediyor.. ben o kadar sabrettim akşama kadar daha beklerim diyorum çatlıyorlar
Ne kadar olumsuz konuşmuş doktor ya içim karardıKızlar döndük doktordan benim de eşimi almadılar bu sefer, eşinden kapan gebeler olmuş, geçen hafta doktorumun 5 covidli gebesi varmışBizim için çok şükür herşey yolunda dedi izledim kızımı eskisi gibi geniş alanı yoktu zıplayamıyodu ama elini yüzüne götürdü ağzını açtı fln 4 boyutlu görüntü almaya çalıştı ama güzel görüntü alamadı daha minikmiş biraz daha büyüyünce daha iyi görüntü alınabiliyomuş. Yüzünün önü kapalıydı. Sağlık ocağı seni arayabilir bu yakınlarda ama aşı olmaya gidip covid olan gebem oldu dedi. Yaptırmayabilirsin ben eşime yaptırmadım dedi ama bilemedim ne yapacağımı çok dikkat edin vakalar baya fazla. Geçen ay düşükler 4-5 taneydi bu ay 16 şara çıktı dedi doktor. Covidin etkisi olabilirmiş. Kaç haftalık düşüklerdi dedim 7-8-9 hafta civarıymış biraz rahatladım ama yine de çokk dikkatli olmamız lazım. Covid olsam doğumu burda yapabilir miyim dedim maalesef dedi covid servisi olmadığı için orda doğum olmuyomuş. 34. Haftadan sonra tam karantinaYa gircem inşallah covid olmadan şu süreci atlatırız. Bi de d vitamini ve multivitaminin yanına omega 3 ekledi bu sefer. 20. Haftadan sonra da detaylı ultrasona gidicem başka bi uzmana sonra yine görüşcez doktorumla. Çatlak için de lierac ve hindistan cevizi yağı sür dedi eşi de onları kullanmış. Baya da uzun yazdım, durum bu
Evet biz de ilk kez baktık çok hoş olduMasallah cok guzelbizim doktor hic yuzunu cekmiyor ya da boyle uc boyutlu gostermiyor hep yan sekilde cekiyor. Detaylida yuzunu de gorelim mi dicem bende kac cikti ki canim, cok yukarida degildir muhtelemen sinirdadir kontrol altinda tutmak icin oyle tekrar olctur demistir
Evet açlık şekeri 107 çıkmış. Ben sıkıntı olduğunu yeni öğrendim. 2 buçuk ay önce yapılan tahlil sonucuyduAçlık şekeri mi? Kaç çıkmış? Bi de 12 saatlik açlıkla mı bakıldı o da çok etkiliyor
Ben de çok şaşırdım ilk defa böyle hareketli yakaladıkYaa çok güzel maşallah. Bizim doktor da her seferinde 4D’yi açıyor bir heves ama hiç güzel görüntü yakalayamıyoruz. Ayrıntılıda görürüz inşallah.
Ay inşallahhahaha ay yalnız olmadığımı bildiğime çok sevindm, her muayenenin ilk başı (doktor sormadığı halde) O KADAR DA TATLI YEDİM, O KADAR DA VİŞNE SUYU İÇTİM diye kendimi savunarak geçiyor
neyse umarım doğduklarında da bu aklı salim hallerini korurlar bu durumda kızlar :)
Ne güzel yüzünü açmış cimcimeArkadaşlar gittim geldim çok şükür her şey yolunda 156 gram olmuşuz. Çok güzel pozlar yakaladık ilk kez bebeğim böyle hareketliydi kız olduğu da yüzde 100 kesinleşmiş oldu
Sadece ilk gittiğim doktor eksik tahlil yaptırmış kalan tahlilleri yaptırdım. Ve önceki yaptırdığım tahlillere baktı şekerim normalin üstünde çıkmış sağlık ocağında tekrar yaptır dedi. Canım sıkıldı sadece ona biraz önceki doktor hiçbir şey dememiştiAşıyı da 17. Haftadan sonra yaptır dedi. Bebeğin hareklerini de 1 ay sonra hissedermişim
Renkli ultrason istedik video olarak da mail attı çok hoş görüntüler elde ettik
Sağol canım evet büyüdü tatlış kızımNe kadar olumsuz konuşmuş doktor ya içim karardıhangi şehirdesiniz? Aşıyı ben de sordum bugün mutlaka ol dedi bana. Off bitseydi şu salgın ya
Maşallah kocaman olmuş minnoş
Evet biz de ilk kez baktık çok hoş oldu107 çıkmış sınır 115. Ama gebelikte 92 üstü riskli olabilirmiş ailede şeker hastalığı da yok
Mümkünse sabah ilk randevuyu versinler. Benim sabah 9 du randevum, gittiğimde hiç kimse yoktu 10 dakika içinde hem kan aldılar hem aşı oldum çıktım. Hastaneler de aynı durumda yani bir şekilde süreç devam edecek elimizden geldiğince kendimizi koruyararak gerekenleri yaptırıcazSağol canım evet büyüdü tatlış kızımAnkaradayız, burası baya sıkıntılı, hes uygulamasında her yer kırmızı bizim mahalle dahil ben de tetanozu sanırım sakin bi zamana denk getirirsem yaptırcam sağlık ocağına. Daha aramadılar arasınlar bakalım.
İnşallah bi sıkıntı yoktur. Yengem de hamileyken kalp odacıklarında parlama gibi bişiler görmüşlerdi hatta amniyosentez yaptırdı o kadar strese girmişti ama yeğenim çok şükür sapasağlam doğdu, hiç gerek bile yokmuş amniyosenteze. İçini ferah tut.Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim mesajlarınızı alıntılayamadım kusura bakmayın ne olur.Hala doktordayım bekliyorum önümde bir gebe ve içeride bir gebe var muhtemelen iki saati bulacak muayene olmam Allah’ın izniyle güzel haberler alıcaz duanızı eksik etmeyin
Kızlar döndük doktordan benim de eşimi almadılar bu sefer, eşinden kapan gebeler olmuş, geçen hafta doktorumun 5 covidli gebesi varmışBizim için çok şükür herşey yolunda dedi izledim kızımı eskisi gibi geniş alanı yoktu zıplayamıyodu ama elini yüzüne götürdü ağzını açtı fln 4 boyutlu görüntü almaya çalıştı ama güzel görüntü alamadı daha minikmiş biraz daha büyüyünce daha iyi görüntü alınabiliyomuş. Yüzünün önü kapalıydı. Sağlık ocağı seni arayabilir bu yakınlarda ama aşı olmaya gidip covid olan gebem oldu dedi. Yaptırmayabilirsin ben eşime yaptırmadım dedi ama bilemedim ne yapacağımı çok dikkat edin vakalar baya fazla. Geçen ay düşükler 4-5 taneydi bu ay 16 şara çıktı dedi doktor. Covidin etkisi olabilirmiş. Kaç haftalık düşüklerdi dedim 7-8-9 hafta civarıymış biraz rahatladım ama yine de çokk dikkatli olmamız lazım. Covid olsam doğumu burda yapabilir miyim dedim maalesef dedi covid servisi olmadığı için orda doğum olmuyomuş. 34. Haftadan sonra tam karantinaYa gircem inşallah covid olmadan şu süreci atlatırız. Bi de d vitamini ve multivitaminin yanına omega 3 ekledi bu sefer. 20. Haftadan sonra da detaylı ultrasona gidicem başka bi uzmana sonra yine görüşcez doktorumla. Çatlak için de lierac ve hindistan cevizi yağı sür dedi eşi de onları kullanmış. Baya da uzun yazdım, durum bu
Sağol tatlımMasallah bebisedoktor cok olumsuz konusmus ya bence bu kadar takilma ben istanbuldayim aylardir kirmizi hatta apartmanda bile cikmis. Cop atmam gerekirken bile maske takiyorum ben kapiyi actigim her an bence hastaneyi de degistirebilirsin bana doktor yogun bakimi olan hastaneler pozitif gebeyi dogum icin genelde kabul ediyor demisti bana o yonden biraz rahatladim. Saglik ocagina hic gittin mi bilmiyorum ama bizim ki mesela hepsi disarda siraya giriyor, sen gebe oldugun icin tahlil icin gunleri var pzt persembe en gec 9 30 mesela bizde, ben 9 20 de gitmistim icerde gebe var kimse girmesin dedi hemsire sadece benimle ilgilendi islerimi halletti ben gittim sonra hasta almaya basladilar. Cift maskeyle gitmistim bir de beni saglik ocagi aramadi daha ama persembe hepatit asim var, tsh olcturucem bir de kan vericem sonra tetanozu da olurum dedim
Şu hastalık evlerimize uğramadan bitirsek gebeliğimiziKızlar döndük doktordan benim de eşimi almadılar bu sefer, eşinden kapan gebeler olmuş, geçen hafta doktorumun 5 covidli gebesi varmışBizim için çok şükür herşey yolunda dedi izledim kızımı eskisi gibi geniş alanı yoktu zıplayamıyodu ama elini yüzüne götürdü ağzını açtı fln 4 boyutlu görüntü almaya çalıştı ama güzel görüntü alamadı daha minikmiş biraz daha büyüyünce daha iyi görüntü alınabiliyomuş. Yüzünün önü kapalıydı. Sağlık ocağı seni arayabilir bu yakınlarda ama aşı olmaya gidip covid olan gebem oldu dedi. Yaptırmayabilirsin ben eşime yaptırmadım dedi ama bilemedim ne yapacağımı çok dikkat edin vakalar baya fazla. Geçen ay düşükler 4-5 taneydi bu ay 16 şara çıktı dedi doktor. Covidin etkisi olabilirmiş. Kaç haftalık düşüklerdi dedim 7-8-9 hafta civarıymış biraz rahatladım ama yine de çokk dikkatli olmamız lazım. Covid olsam doğumu burda yapabilir miyim dedim maalesef dedi covid servisi olmadığı için orda doğum olmuyomuş. 34. Haftadan sonra tam karantinaYa gircem inşallah covid olmadan şu süreci atlatırız. Bi de d vitamini ve multivitaminin yanına omega 3 ekledi bu sefer. 20. Haftadan sonra da detaylı ultrasona gidicem başka bi uzmana sonra yine görüşcez doktorumla. Çatlak için de lierac ve hindistan cevizi yağı sür dedi eşi de onları kullanmış. Baya da uzun yazdım, durum bu
Sağol tatlımBenim hastanem de aslında yoğun bakımlı, yenidoğan yoğun bakımlı ama durum buymuş çok üzücü olur son dakkalarda öyle bi durum olursa. Doktorumu çok sevdim. Başka bi yere gitmeyi hiç istemiyorum. İnşallah kimsenin başına gelmez kötü durumlar. İyi düşünelim inşallah çok iyi olsun.
Evet bizim sağlık ocağında da dışarda bekletiyolar aslında. Sabah erkenden giderim ben de bi arasınlar aşı için.
Sen de gitmişken her işini halletmen çok iyi olur bi daha bi daha riske girmemiş olursun
Liv de ki bora hoca mıKızlar döndük doktordan benim de eşimi almadılar bu sefer, eşinden kapan gebeler olmuş, geçen hafta doktorumun 5 covidli gebesi varmışBizim için çok şükür herşey yolunda dedi izledim kızımı eskisi gibi geniş alanı yoktu zıplayamıyodu ama elini yüzüne götürdü ağzını açtı fln 4 boyutlu görüntü almaya çalıştı ama güzel görüntü alamadı daha minikmiş biraz daha büyüyünce daha iyi görüntü alınabiliyomuş. Yüzünün önü kapalıydı. Sağlık ocağı seni arayabilir bu yakınlarda ama aşı olmaya gidip covid olan gebem oldu dedi. Yaptırmayabilirsin ben eşime yaptırmadım dedi ama bilemedim ne yapacağımı çok dikkat edin vakalar baya fazla. Geçen ay düşükler 4-5 taneydi bu ay 16 şara çıktı dedi doktor. Covidin etkisi olabilirmiş. Kaç haftalık düşüklerdi dedim 7-8-9 hafta civarıymış biraz rahatladım ama yine de çokk dikkatli olmamız lazım. Covid olsam doğumu burda yapabilir miyim dedim maalesef dedi covid servisi olmadığı için orda doğum olmuyomuş. 34. Haftadan sonra tam karantinaYa gircem inşallah covid olmadan şu süreci atlatırız. Bi de d vitamini ve multivitaminin yanına omega 3 ekledi bu sefer. 20. Haftadan sonra da detaylı ultrasona gidicem başka bi uzmana sonra yine görüşcez doktorumla. Çatlak için de lierac ve hindistan cevizi yağı sür dedi eşi de onları kullanmış. Baya da uzun yazdım, durum bu
Canım içini ferah tut lütfenMaşallah canım iyi haberler almana sevindim,ben maalesef pek iyi haberler alamadım kardiyak anomaliden şüphelendi normalde 3 hafta sonra detaylıya girecektim bugün göndereyim içimiz rahat olsun dedi saat üçte randevum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?