2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar geldimmmm hiç bir sorun yok her şeyi gördüm dedi dr bebeğin bütün organlarına rahim ağzına her şeye baktı her şey çok güzel dedi çok şükür altı hafta sonra tekrar çağırdı sadece bebek zor görüntü veriyor kilolu olmamana rağmen dedi bu yüzden kendi doktorum yanılmış veeee yüzünü gördümmmmm yaaaa

Hadi geçmiş olsun canım. Bak gördün mü hiçbir sıkıntı yok nasıldı kime benziyor?

Ooohhh çok şükür

Benim ailemde seker varya cok dikkat ediyorum bu konuya benim de 80 lerde cikiyor aclik sekeri. Ayda bir olcturmekte fayda var canim moralini bozma bir gun once yedigin sey bile etkilemis olabilir
Umarım öyledir yoksa diyet yapıcakmışım. Önceki doktorun hiçbir şey dememesi canımı sıktı

Erkek anneleri isimleri ne düşünüyorsunuz? İsim arayışına giren var mı
Evet bizde Kerem ve Arda arasında kararsız kaldık. İlk ismi kp nin ismi olacak 2.isim bakıyoruz. Ama eşim babasının ismini koyma konusunda kararsız eğer vazgeçerse Bulut isminin yanına ikinci bir isim bulacağız bakalım. Kızı ben koydum o yüzden erkeği eşime bıraktım, tabi benim de sevmem şartı ile

İnşallah düzelmiştir yoksa diyet yapılacak. önceki doktorun hiçbir şey dememesine çok sinirlendim
Her doktor farklı bu konuda. Kimisi sınırın altında ise önemsemiyor, kimi doktor da çok hassas. Benim eski doktorum da 90 nın üzerine bile çıkma derdi. Gerçekten sadece hamile değil normal biraylerinde 100 üzerine çıkaramaması lazım şekeri yoksa sorunlar yavaş yavaş başlıyor. Ama senin çok yüksek değil, biraz diyetle hemen düşer bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…