- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #21.901
İnşallahHer doktor farklı bu konuda. Kimisi sınırın altında ise önemsemiyor, kimi doktor da çok hassas. Benim eski doktorum da 90 nın üzerine bile çıkma derdi. Gerçekten sadece hamile değil normal biraylerinde 100 üzerine çıkaramaması lazım şekeri yoksa sorunlar yavaş yavaş başlıyor. Ama senin çok yüksek değil, biraz diyetle hemen düşer bence
yiaaaa geçmiş olsuuuuunKızlar geldimmmm hiç bir sorun yok her şeyi gördüm dedi dr bebeğin bütün organlarına rahim ağzına her şeye baktı her şey çok güzel dedi çok şüküraltı hafta sonra tekrar çağırdı sadece bebek zor görüntü veriyor kilolu olmamana rağmen dedi bu yüzden kendi doktorum yanılmış veeee yüzünü gördümmmmm yaaaa
Geçmiş olsun... stresi bile yormuştur seni neyseki haberler çok iyiKızlar geldimmmm hiç bir sorun yok her şeyi gördüm dedi dr bebeğin bütün organlarına rahim ağzına her şeye baktı her şey çok güzel dedi çok şüküraltı hafta sonra tekrar çağırdı sadece bebek zor görüntü veriyor kilolu olmamana rağmen dedi bu yüzden kendi doktorum yanılmış veeee yüzünü gördümmmmm yaaaa
Gözün aydın canım maşallah yaa bak güzel haberler aldın için de rahat etti bebiş de sağlıklı sende daha nolsunKızlar geldimmmm hiç bir sorun yok her şeyi gördüm dedi dr bebeğin bütün organlarına rahim ağzına her şeye baktı her şey çok güzel dedi çok şüküraltı hafta sonra tekrar çağırdı sadece bebek zor görüntü veriyor kilolu olmamana rağmen dedi bu yüzden kendi doktorum yanılmış veeee yüzünü gördümmmmm yaaaa
Emirhan diye düşünüyorum şuan ama daha eşim erken isim için diyo önce bizim sağlığımız önemli risk geçene kadr ne eşya alcaz ne isim belirlicez hayirlsi olsun inşallahErkek anneleri isimleri ne düşünüyorsunuz? İsim arayışına giren var mı
Evet bizde Kerem ve Arda arasında kararsız kaldık. İlk ismi kp nin ismi olacak 2.isim bakıyoruz. Ama eşim babasının ismini koyma konusunda kararsız eğer vazgeçerse Bulut isminin yanına ikinci bir isim bulacağız bakalım. Kızı ben koydum o yüzden erkeği eşime bıraktım, tabi benim de sevmem şartı ile
Bizde ilk isim kp ismi olacak muhtemelen ikinci isim arıyorumEmirhan diye düşünüyorum şuan ama daha eşim erken isim için diyo önce bizim sağlığımız önemli risk geçene kadr ne eşya alcaz ne isim belirlicez hayirlsi olsun inşallah
Hepsini kullandım canım. Decavit kabızlık yapıyor demir ilaciyla birleşince bir süre sonra. Keşke magnezyum da yazdirsaydin. O bağırsakları yumuşatıyor aynı zamanda. Kabızlık problemi olduğunda da veriyorlar krampların yaninda aklında bulunsun. Ben şu an için sadece OMEGA takviyeli vitamin ve d vitamini kullanıyorum.Eki Görüntüle 2731166
Kızlar bugün bu ilaçları yazmışlar bana, demir hapım ve dvitaminim bitmiş olmuştu. Vitamini bu sefer hap olarak vermiş ve içeriği baya fazlaymış bu seferkinin. 12 vitamin 4 mineral 3 oligo element yazıyor kutusunda. Kullanan varmı merak ettim. Omega takviyesi de ilk defa kullanıcam.
Canım benim gittiğim dr Prof cihazı siyah gri sadece yüzünü gösterince renkli gösterdi ben açıkçası hepsini renkli olarak gösterir diye düşündüm ama belliydi her şeyi,kendi doktoruma gittiğim zaman hiç bir şey anlamıyorum.Muayenem 40 dk sürdü dr bebek uygun pozisyonda olunca daha kısa sürer dedi pek konuşan bir peritanolog değildi ama bir yere dönüp 3-4 kez baktığı oldu bittiğinde de çok rahatladım içime sindi dediGözün aydın canım maşallah yaa bak güzel haberler aldın için de rahat etti bebiş de sağlıklı sende daha nolsunbu arada bisy sorcam canım benim gittiğim doktor da siyah gri olan ultrason var onla bakıyo geçen hafta gittigm 3d sanırım sarı renkte bebek görünüyordu sen organlari için fln hangi makineyle bakıldı biliyomusn acaba bende gitsem mi geçen hafta doktor bebeğe baktı öyle bisy demedi
Teşekkür ederimyiaaaa geçmiş olsuuuuun
cihazdan cihaza çok fark ediyor, korkmamak lazım <3
Evet, senin de mi doktorun?Liv de ki bora hoca mı
Gecelikli daha zor oluyor kuzu, peçete falan iyi düşünmüş amaKızlar happy momda birisi paylaşmış, doğuma giderken ihtiyaçlar, benim işime çok yarayacak sizinlede paylaşmak istedim. İnsan bir anda neler olabileceğini pek anlamıyor, inşallah sizinde işinize yararBuna bakarak bir tane hafif süslü sabahlıklı pijama takımı aldım, bir tane gömlek tarzı olan pijama takımlarından aldım, sezaryen olacağım için gecelik gibi olanlardan gerek olur mu onu bilemedim
Şu hastalık evlerimize uğramadan bitirsek gebeliğimizibağışıklığımızı güçlü tutmak güçten düşmemek lazım.
Tok 1 kere kuzu, bende kullanıyorum ama pek düzenli değilEki Görüntüle 2730882 Kızlar aranızda bunu kullanan var mı varsa nasıl ıcıyosunuz gun ıcınde
Pahalıymış kuzum ama en azından senin için rahatladı bebisini sağlıklı gördün bende ctsi gidicektm ama sokağa çıkma yasağı var diye persmbe gidicem bakalm bebiş naslCanım benim gittiğim dr Prof cihazı siyah gri sadece yüzünü gösterince renkli gösterdi ben açıkçası hepsini renkli olarak gösterir diye düşündüm ama belliydi her şeyi,kendi doktoruma gittiğim zaman hiç bir şey anlamıyorum.Muayenem 40 dk sürdü dr bebek uygun pozisyonda olunca daha kısa sürer dedi pek konuşan bir peritanolog değildi ama bir yere dönüp 3-4 kez baktığı oldu bittiğinde de çok rahatladım içime sindi dedimuayenesi 700 tl biraz pahalı geldi
Evet canım biraz pahalı üstelik ikinci kez gidicem ben ekoya falan bakılacak sağlıklı olsun da para kazanılır nasılsaPahalıymış kuzum ama en azından senin için rahatladı bebisini sağlıklı gördün bende ctsi gidicektm ama sokağa çıkma yasağı var diye persmbe gidicem bakalm bebiş nasl
Aynen canım ya yeterki onlar iyi olsun gerisi boş başka ne için harcicaz kiEvet canım biraz pahalı üstelik ikinci kez gidicem ben ekoya falan bakılacak sağlıklı olsun da para kazanılır nasılsaGüzel haberlerle gel inşallah canım kocaman olmuştur şimdi oğluşun
Gerwklileri ayırırsın zaten kuzum bilmezden bilmezden giydir nolacakValla kızlar sanki zaman geçmiyor ya bı an önce doğurasim var :) oğlum vardı aimdi kızım olacak inşallah onun küçüklük kıyafetleri ile dolu bazanin altı onları ne yapicam hiç bilmiyorum. Alınması gereken şeyleri alsam mı almasam mi kararsızım ya siz neler yapıyorsunuz? Neler aldınız neler alacaksınız
Barış Büke’yi düşünüyorum canım ben. Hem arkadaş tavsiyesi hem yorumları çok iyi.Susmuyorr perinatolog olarak kime gitmeyi düşünüyorsun izmirdesin ya ondan soruyorum. Bir kere mert kazandı ya gitmiştim birde yeşim bülbülü çok duydum iyi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?