2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İnşallah Beyaz ekmeği falan da hiç yemiyorum nerdeyse. Canım şekerli bir şey de hiç istemiyor

yiaaaa geçmiş olsuuuuun
cihazdan cihaza çok fark ediyor, korkmamak lazım <3

Geçmiş olsun... stresi bile yormuştur seni neyseki haberler çok iyi

Gözün aydın canım maşallah yaa bak güzel haberler aldın için de rahat etti bebiş de sağlıklı sende daha nolsun bu arada bisy sorcam canım benim gittiğim doktor da siyah gri olan ultrason var onla bakıyo geçen hafta gittigm 3d sanırım sarı renkte bebek görünüyordu sen organlari için fln hangi makineyle bakıldı biliyomusn acaba bende gitsem mi geçen hafta doktor bebeğe baktı öyle bisy demedi

Emirhan diye düşünüyorum şuan ama daha eşim erken isim için diyo önce bizim sağlığımız önemli risk geçene kadr ne eşya alcaz ne isim belirlicez hayirlsi olsun inşallah
Bizde ilk isim kp ismi olacak muhtemelen ikinci isim arıyorum

Kızlar bugün bu ilaçları yazmışlar bana, demir hapım ve dvitaminim bitmiş olmuştu. Vitamini bu sefer hap olarak vermiş ve içeriği baya fazlaymış bu seferkinin. 12 vitamin 4 mineral 3 oligo element yazıyor kutusunda. Kullanan varmı merak ettim. Omega takviyesi de ilk defa kullanıcam.

Hepsini kullandım canım. Decavit kabızlık yapıyor demir ilaciyla birleşince bir süre sonra. Keşke magnezyum da yazdirsaydin. O bağırsakları yumuşatıyor aynı zamanda. Kabızlık problemi olduğunda da veriyorlar krampların yaninda aklında bulunsun. Ben şu an için sadece OMEGA takviyeli vitamin ve d vitamini kullanıyorum.

Canım benim gittiğim dr Prof cihazı siyah gri sadece yüzünü gösterince renkli gösterdi ben açıkçası hepsini renkli olarak gösterir diye düşündüm ama belliydi her şeyi,kendi doktoruma gittiğim zaman hiç bir şey anlamıyorum.Muayenem 40 dk sürdü dr bebek uygun pozisyonda olunca daha kısa sürer dedi pek konuşan bir peritanolog değildi ama bir yere dönüp 3-4 kez baktığı oldu bittiğinde de çok rahatladım içime sindi dedi muayenesi 700 tl biraz pahalı geldi

yiaaaa geçmiş olsuuuuun
cihazdan cihaza çok fark ediyor, korkmamak lazım <3
Teşekkür ederim eşim çok panikledi aslında ben bekleyecektim ama o işini gücünü her şeyini bırakıp eve geldi bugün muayene olman lazım içimiz rahatlasın dedi benim içim rahattı açıkçası çok panik yapmadım

Bugün idrar tahlili ve tam idrar kültürü verdim tahlil normal çıktı enfeksiyon vs yok sadece dansite çok az yüksek çıktı yani yeterince su tüketmiyorum idrar kültürü de üç gün sonra çıkacak doktorum bir ay sonrasına çağırdı ama ben 1,5 ay sınra gidicem başından beri panik yapıyorum biraz tadını çıkartmak istiyorum artık

Gecelikli daha zor oluyor kuzu, peçete falan iyi düşünmüş ama

Pahalıymış kuzum ama en azından senin için rahatladı bebisini sağlıklı gördün bende ctsi gidicektm ama sokağa çıkma yasağı var diye persmbe gidicem bakalm bebiş nasl

Pahalıymış kuzum ama en azından senin için rahatladı bebisini sağlıklı gördün bende ctsi gidicektm ama sokağa çıkma yasağı var diye persmbe gidicem bakalm bebiş nasl
Evet canım biraz pahalı üstelik ikinci kez gidicem ben ekoya falan bakılacak sağlıklı olsun da para kazanılır nasılsa Güzel haberlerle gel inşallah canım kocaman olmuştur şimdi oğluşun

Evet canım biraz pahalı üstelik ikinci kez gidicem ben ekoya falan bakılacak sağlıklı olsun da para kazanılır nasılsa Güzel haberlerle gel inşallah canım kocaman olmuştur şimdi oğluşun
Aynen canım ya yeterki onlar iyi olsun gerisi boş başka ne için harcicaz ki ay inşallah bende güzel haberler veririm ya çok merak ediyorum iki gün önce bi hareket hissettim sanki annem de daha erken diyo şimdi merak ediyorum napiyo içerde diye oğluşum kelimesine bile alışamadım ay sağlıkla alalım kucağımıza insallah

Gerwklileri ayırırsın zaten kuzum bilmezden bilmezden giydir nolacak ben indirim buldukça almaya çalışıyorum, bez aldım ıslak mendil aldım. Birincide kız olunca benim çok birşeye gerek yok

Susmuyorr perinatolog olarak kime gitmeyi düşünüyorsun izmirdesin ya ondan soruyorum. Bir kere mert kazandı ya gitmiştim birde yeşim bülbülü çok duydum iyi diye
Barış Büke’yi düşünüyorum canım ben. Hem arkadaş tavsiyesi hem yorumları çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…