2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Maşallah maşallah detaylıdan sonra zaten hazırlıklar vs derken kolay geçiyor. Aspirin kullanımını sormana sevindim canım, bende bıraktım valla 3 hafta kullandıktan sonra içime sinmedi. Bi tek d kullanıyorum decavit te var ama onu ara sıra alıyorum midemi yakıyor sanki. İnşallah yakalanmayız canım virüs e zaten olursada Allah kerim

Hareket olayını da sordum kuzum 20.haftadan önce hissetmezsin dedi ama şöyle bir şey varmış çok zayıf anneler hissedebilirmiş ben de çok zayıf değilim

Hareket olayını da sordum kuzum 20.haftadan önce hissetmezsin dedi ama şöyle bir şey varmış çok zayıf anneler hissedebilirmiş ben de çok zayıf değilim
Ben hissediyorum ustelik zayif da değilim ben yedikce o icerde hareket ediyor hatta dün eşimde hissetti

Gözün aydın canım çok şükür

Beni de 3 hafta sonra çağırdı detaylıyı kendisi yapıyormuş doktorun. Önce bir kısmına bakıcam dedi ondan 2 hafta sonra da başka bir şeylere bakacakmış

Son düzenleme:
Çok iyi bi doktordur liv i de severim ilk doğumum ordaydı 3 yıl önce benim doktorum muayenehane açtı ordan devam ediyorum canımm
:) ben de çok seviyorum Bora hocayı, eşi de bikaç ay önce doğum yaptığı için hep ondan örnek veriyo o da ayrıca hoşuma gidiyor :) Çalışkan da, doçentliğini aldı yeni. Ben sağlık sigortam olduğu için özel muayeneli doktora pek yanaşmadım. Ama vardı baya iyi hocalar gitmeyi düşündüğüm. Senin doktorun kim?

Kızlar bende geldim, bebişim baya büyümüş ya 19 cm olmuş kilosuda 250 gr olmuş,en sevindiğim ise bende kanamaya sebep olan plesanta yukarıya biraz daha çıkmış üç hafta sonra ayrıntılı için başka bir perinatologa gideceğim, aşıyı soracaktım unuttum artık mesajla sorarım onuda, bizimde bu ultrason fotoğrafıyla erkek olduğu kesinleşti

Eklentiler

• AE8CC345-C86C-4382-80A2-15CAA726D859.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 98
Gözün aydın canım

Kızlar doktordan gelen herkes için çok mutluyum güzel haberler motive ediyor insanı biz bütün gün gezdik Nemrut krater gölüne gittik kar yağıyordu baya dağın başında kalcaz sandık filan güzeldi gayet hoş bi gün oldu. Yoruldum ama eve gelince eşim yemeği yaptı sağolsun dinlenirken mesajları okudum. Herkesin bebişler büyümüş maşallahhhh hareket konusuna gelince doktorum da 20-21 haftalarda hissedebileceğim söylemişti. Kilo ya da zayıf filan bi açıklama yapmadı. Zaten uygulamamda da bebek hareketi hissettikten ortalama 20 hafta sonra doğum olur yazıyor sanırım bağdaşıyor tabi ikinci gebeliği olanlar erken hissedermiş o ayrı benim de randevum 11 inde insalllah güzel haberlerle döneriz hepimiz bu topik topluca sağlıklı gebelik sağlıklı doğum Allahım amin

Aslı yücetürk 2 yıla kadar liv deydi..Baya abla kardeş gibi olduk..bide şu dönemde çocukla gidiyoruz kontrollere hastane ortamına girmemiş oluyor..Eşim bankacı onların güvencesi karşılıyor bizimkini :) bizim genelde bütün özeller ücretsiz yada çok az katkı payı veriyoruz

Kızlar bugün kızıma Senemisback teyzesinden bir sürpriz geldi teşekkür ederiz,çok incesin bebeğimmmm

Eklentiler

• 67D210C8-2844-4E89-BAF8-2A27E17F7543.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 77
  • E5A16F23-63E2-4BAC-8DE4-EDFD7290618C.webp
    38 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…