2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bugün mobilyacı gezdik baya bi. En sonunda Meltem mobilyada içimize sinen bir şeyler bulduk. sunta kullanmamaları malzemenin tamamiyle mdf olmasından dolayı da tercih ettik. Daha almadık ama kararımı verdim. Spring05 senin aldığın mobilya takımını da gördük baya kampanyalı bir ürün cidden baya indirimliydi. Sadece beşik sallanmadığı için onu seçmedim Seçtiğim ürünler bunlar büyüyen karyola olarak geçiyor ilerde de kullanabiliriz bu da indirimli bir modeldi

Eklentiler

• DBD8973E-97FC-472D-8104-9AFA99D67A3E.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 91

Cok guzel evet yatak 80×180 oluyormus ileride diger yerlere gore baya uyguna geliyo hemde gule gule kullanin

Maşallah canım çok güzel küçücük burnu ağzı ..Hiç sormak aklıma gelmedi benim Covid olursam doğumu yapıp yapamayacağım üzüldüm açıkçası

Kızlar biraz kafam karıştı size de danışayım dedim. Oğlum influenza risk grubunda aşı yaptırmaktan korkuyorum açıkçası onu hastaneye veya sağlık ocağına sokmak tehlikeli gibi geliyor. Gebelik takibi ve çok önemli ihtiyaçlar dışında evden çıkmıyoruz. Siz olsanız ne yapardınız? Oğlumu da sadece temiz havaya yürüyüşe ve bisiklet binmeye çıkarıyorum. Onun dışında sosyal bir aktivitesi yok. Yani bu kış influenzadan korkmalımıyız sizce ?

Bence yaptırmalısın. Yaptırdıktan sonra kafan daha rahat eder kışı da rahat geçirir. Çok sakin bir zamanı tercih edin derim ben

Bence yaptırmalısın. Yaptırdıktan sonra kafan daha rahat eder kışı da rahat geçirir. Çok sakin bir zamanı tercih edin derim ben
Bende yarın hemşireyi arayıp boş vakitte haber vermesini isteyeyim diye düşündüm. Salgının başından beri çok vaka var bulunduğumuz yerde aşırı korkak oldum bu konuda artık

bireylulmasali canım güzel haberler almana sevindim, geçmiş olsun.

bibalprensesi canım benim yazdıklarını okudum çok üzüldüm, inşallah zararınızı karşılayabilirsiniz, şu zamanda epey sıkıntıya girdiniz hiç yoktan, allah rast getirsin inşallah

Ve diğer arkadaşlar, kontrole gidenler güzel haber alanlar, herkese iyidir inşallah.

Aslı hanımı da iyi diye duymuştum, evet çocukla daha mantıklı hastane ortamına girmemek. Ücretin Karşılanması da çok iyi olmuş Doğumu nerede yaptırıyor?

Ben de asla çorapsız terliksiz basamam hemen böbreklerim ağrır.
Gece bile paçalar çorabın içinde yatıyorum

Canım teşekkür ederim

Benim bu aralar pek iştahım yok, sırf yemiş olmak için yiyorum.
Önceden de yemek yemeyi hep sıkıcı bulurdum.
İlk zamanlardaki deli gibi açlıklarım kendimden geçmelerim de kalmadı artık.
Kızım son günlerde memeyi bıraktı belki o etkiledi bilemiyorum.

En çok sevindiğim durum ise kızım artık emmediği için tam bir yıl sonra simit yiyebileceğim kızımda susam alerjisi olduğu için bir yıldır simit, tahin, helva yiyemiyordum.

İnşallah bu bebeğimde alerji olmaz da her şeyi rahatça yiyebilirim.

Bende yarın hemşireyi arayıp boş vakitte haber vermesini isteyeyim diye düşündüm. Salgının başından beri çok vaka var bulunduğumuz yerde aşırı korkak oldum bu konuda artık
Bence de boş vakitte gidersen daha iyi olur. Bizim sağlık ocağında da en son kovid pozitif çıkan çalışanlar olmuştu o yüzden ben de korkuyorum gitmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…