- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #21.941
Teşekkür ederiz canımmmm seve seve kullanıcazYaaaa güle güleeee güzel günlerinde kullanmak nasip olsun insallah. Çok seve seve aldım insallah seve seve giyer guzum
Bugün mobilyacı gezdik baya bi. En sonunda Meltem mobilyada içimize sinen bir şeyler bulduk. sunta kullanmamaları malzemenin tamamiyle mdf olmasından dolayı da tercih ettik. Daha almadık ama kararımı verdim.Spring05 senin aldığın mobilya takımını da gördük baya kampanyalı bir ürün cidden baya indirimliydi. Sadece beşik sallanmadığı için onu seçmedim Seçtiğim ürünler bunlar büyüyen karyola olarak geçiyor ilerde de kullanabiliriz bu da indirimli bir modeldi
Evet bu kaliteye göre cidden hesaplıCok guzelevet yatak 80×180 oluyormus ileride diger yerlere gore baya uyguna geliyo hemde gule gule kullanin
Maşallah canım çok güzel küçücük burnu ağzıKızlar döndük doktordan benim de eşimi almadılar bu sefer, eşinden kapan gebeler olmuş, geçen hafta doktorumun 5 covidli gebesi varmışBizim için çok şükür herşey yolunda dedi izledim kızımı eskisi gibi geniş alanı yoktu zıplayamıyodu ama elini yüzüne götürdü ağzını açtı fln 4 boyutlu görüntü almaya çalıştı ama güzel görüntü alamadı daha minikmiş biraz daha büyüyünce daha iyi görüntü alınabiliyomuş. Yüzünün önü kapalıydı. Sağlık ocağı seni arayabilir bu yakınlarda ama aşı olmaya gidip covid olan gebem oldu dedi. Yaptırmayabilirsin ben eşime yaptırmadım dedi ama bilemedim ne yapacağımı çok dikkat edin vakalar baya fazla. Geçen ay düşükler 4-5 taneydi bu ay 16 şara çıktı dedi doktor. Covidin etkisi olabilirmiş. Kaç haftalık düşüklerdi dedim 7-8-9 hafta civarıymış biraz rahatladım ama yine de çokk dikkatli olmamız lazım. Covid olsam doğumu burda yapabilir miyim dedim maalesef dedi covid servisi olmadığı için orda doğum olmuyomuş. 34. Haftadan sonra tam karantinaYa gircem inşallah covid olmadan şu süreci atlatırız. Bi de d vitamini ve multivitaminin yanına omega 3 ekledi bu sefer. 20. Haftadan sonra da detaylı ultrasona gidicem başka bi uzmana sonra yine görüşcez doktorumla. Çatlak için de lierac ve hindistan cevizi yağı sür dedi eşi de onları kullanmış. Baya da uzun yazdım, durum bu
Bizimki belli nasip olursa güney olcak,kızım yanına mert eklemek istiyor,belki kırmayız onu.Erkek anneleri isimleri ne düşünüyorsunuz? İsim arayışına giren var mı
Bende kayrayı cok sevıyorumİsim konusunda da Kayra ismini çok beğeniyorum ama Yiğit ismide hoşuma gidiyorÇok kararsızım, bütün fikirlere açığım
Bence yaptırmalısın. Yaptırdıktan sonra kafan daha rahat eder kışı da rahat geçirir. Çok sakin bir zamanı tercih edin derim benKızlar biraz kafam karıştı size de danışayım dedim. Oğlum influenza risk grubunda aşı yaptırmaktan korkuyorum açıkçası onu hastaneye veya sağlık ocağına sokmak tehlikeli gibi geliyor. Gebelik takibi ve çok önemli ihtiyaçlar dışında evden çıkmıyoruz. Siz olsanız ne yapardınız? Oğlumu da sadece temiz havaya yürüyüşe ve bisiklet binmeye çıkarıyorum. Onun dışında sosyal bir aktivitesi yok. Yani bu kış influenzadan korkmalımıyız sizce ?
Çok hoşuma gidiyor benimde ama bakalım nasip artıkBende kayrayı cok sevıyorumama esım ıstemıyr
Bende yarın hemşireyi arayıp boş vakitte haber vermesini isteyeyim diye düşündüm. Salgının başından beri çok vaka var bulunduğumuz yerdeBence yaptırmalısın. Yaptırdıktan sonra kafan daha rahat eder kışı da rahat geçirir. Çok sakin bir zamanı tercih edin derim ben
Aslı hanımı da iyi diye duymuştum, evet çocukla daha mantıklı hastane ortamına girmemek. Ücretin Karşılanması da çok iyi olmuşAslı yücetürk 2 yıla kadar liv deydi..Baya abla kardeş gibi olduk..bide şu dönemde çocukla gidiyoruz kontrollere hastane ortamına girmemiş oluyor..Eşim bankacı onların güvencesi karşılıyor bizimkini :) bizim genelde bütün özeller ücretsiz yada çok az katkı payı veriyoruz
Evet seninki daha sıcak havalarmisbende öyle olmadı ya sondayi filan çıkardıktan sonra pansuman yaptılar sıkıca kapattılar yaraları sonra bir daha öyle bir işlem olmadı tuvalette de depent zaten hiç yalnız giremedim ilk gün yani egilemiyordum eşim ve annem hallettiler ayy ne günlerdi çorapsız gezmeyi zaten düşünemiyorum bile felç olurum galiba 20 senedir terliksiz pandifsiz çorapsız yere basmadim bunyeden bünyeye fark gösterir tabi.
Canım teşekkür ederimbireylulmasali canım güzel haberler almana sevindim, geçmiş olsun.
bibalprensesi canım benim yazdıklarını okudum çok üzüldüm, inşallah zararınızı karşılayabilirsiniz, şu zamanda epey sıkıntıya girdiniz hiç yoktan, allah rast getirsin inşallah
Ve diğer arkadaşlar, kontrole gidenler güzel haber alanlar, herkese iyidir inşallah.
Liv veya Güven de yaptırıyorAslı hanımı da iyi diye duymuştum, evet çocukla daha mantıklı hastane ortamına girmemek. Ücretin Karşılanması da çok iyi olmuşDoğumu nerede yaptırıyor?
TeşekkürlerMaşallah canım çok güzel küçücük burnu ağzı..Hiç sormak aklıma gelmedi benim Covid olursam doğumu yapıp yapamayacağım üzüldüm açıkçası
Bence de boş vakitte gidersen daha iyi olur. Bizim sağlık ocağında da en son kovid pozitif çıkan çalışanlar olmuştu o yüzden ben de korkuyorum gitmeyeBende yarın hemşireyi arayıp boş vakitte haber vermesini isteyeyim diye düşündüm. Salgının başından beri çok vaka var bulunduğumuz yerdeaşırı korkak oldum bu konuda artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?