2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
büyümesiyle alakalıysa iyi bari:) ne biliyim şu gebelik hesaplama araçlarında hep aynı sonuç çıkıyor ultrason çıktısında farklı. doktorum onu bile söylemiyor yaa seninki yine haftasıyla uyumlu diyormuş..

Kızlar ya bugün çok duygusal bir gün geçirdim sabah kendi doktorumdan çıkınca annem aradı ağlıyordum üstüne annem ağladı teselli etti bir şey çıkmayacak görürsün dedi sonra eşimi aradım durumdan söz ettim koşa koşa yanıma geldi perinatolog her şey yolunda deyince eşimle birbirimize baktık renkli ultrasonda yüzünü gösterince eşim çocuk gibi hüngür hüngür ağlamaya başladı o ağlayınca ben yine ağladım ah annelik,hormonlar,duygusallık...Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Kaynanam kendi çocuklarını bile düşünmeyen bir kadın.
Bugün çok üzüldüm ağladım, eşim de üzüldü ama adam ne yapsın.
“Annem böyle işte, bizi bile düşünmedi senle ilgisi yok üzülme lütfen” dedi ama işte insanın zoruna gidiyor.

Evlendiğim ilk yıllar kendi anneme yapmadığım hizmeti yaptım, insan bir kere eline sağlık demez mi demedi...
çünkü ona göre ben gelinim ve hepsini yapmak zorundayım.
Şimdi de bir bardak bile kaldırmıyorum gittiğimde.

O kadar görüntülü konuşuyorlar da bir kere bile bizi sormuyor -eltimle haftalarımız yakın-
Kendi evlatlarına bir bencil bir kadın

Teşekkürler ilk attığın daha minimal ve daha sade duruyor ama ikincisi renk olarak daha güzel bence

Bi ihtimal de regl düzenlimiydi senin? 28 gün mü mesela? Belki sat hesabın oyüzden yanlış çıkıyordur. Yada bir önceki regl esnasında yumurtan çoktan olgunlaşmştır da döllenmiştir. Aklıma gelen ihtimaller bunlar. Tabi doktordan duyman daha mantıklı aslını

Canım benim yaaa çok şükür ki her şey yolunda. Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Daha çocuğu bırakıp hastaneye gideceğimizi söylemedik, ona ne kadar surat yapacak bakalım.

Ben aslında kibarca saygısızlık yapmadan alttan alttan söyleyeceğimi söylerim ama artık daha sert çıkışlar yapmak istiyorum tutamıyorum kendimi.
Eşimin hatrı olmasa hiç susmam da işte arada eşim var o çok üzülüyor.

Kaynanamın tek derdi, gezsin hep ona hizmet edilsin kendi kimseye bir şey yapmasın.
Teşekkür ederim canım

Canım benim yaaa çok şükür ki her şey yolunda. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Amin canım hep öyle dua ettim biliyor musun?Allah kimseyi evladıyla sınamasın hastaneden çıkınca öylece kalakaldım ben şimdi ne yapıcam dedim yolun ortasında durdum ağladım.Şimdi annemin kıymetini daha iyi anlıyorum..

O kadar zorluktan sonra böyle güzel şeyler duymak nasıl iyi gelmiştir çoook sevindim. Gerçekten çok mutlu oldum. Umarım tüm aşamalar böyle güzel haberlerle geçer

Her şeyi geçtim de insan torununu da mı düşünmez ya canım sen boş ver ne dediğini gidin çok da umursama en azından nazlı Hilal için idare et canını sıkma lütfen
Canım benim inan nazlı hilal olmasa hiç umrumda olmaz, sabah erkenden yola çıkarım tahlilleri de arabada beklerim işimi halleder gelirim ama işte çocuk perişan olmasın diye katlanıcam.
Yoksa eşim de hiç istemiyor, iki hafta önce mesela yine kontrole gittik, o zaman haber bile vermedik işlerimizi halledip döndük.
Avm kaynanamların evine yürüme mesafesi, avm ye gittik yemeği aldık arabada yedik düşün yani o kadar bıkmış eşim de.

Eşin için de çok zordur canım kendi çocuklarını düşünmeyen insan maalesef kayınvaliden umarım ileride bu bencilliği Yüzünden pişman olmaz

Sen sıkma canını kuzum mecbur bakmaya hergun baksa napcakti çoğu anneanne babaanne bakıyo torununa bı günlük idare etsin işte eş olunca arada mecburen insan kendini frenliyo sizin sağlığınız yerinde olsun da gerisi boş hepimizde var aynı dertler napalm

Bugün aynı konuşma eşimle benim aramda geçti. Telefonda fln konuşuyorlar duygu nasıl demedi bile bir kere... bende bugün annenler cinsiyeti fln biliyorlar mı dedim ; hayır sormadılar diye cevap verdi eşim. Sadece gülüyorum artık inan. Hayatımda yoklarmış gibi davranıyorum... ne arıyorum ne soruyorum eski duygu yok artık. Ben buradaki arkadaşlarımı; sizleri onlardan daha yakın buluyorum kendime inanki...

Canım benim ya cidden insana insan lazım boşa söylenmemiş bu söz. Dilim lâl oldu valla ne desem az kalcak gibi

Belki çok klasik olacak ama inan aklım hep sendeydi. Sormak istedim ama sürecin zaten zorlu belki üzerim diye çekindim yazamadım.
Ama şimdi bu güzel haberler öyle mutlu etti ki sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızını
Çok mutlu olun kızınla çok güzel günler yaşayın inşallah

evet düzenliydi ama bu gebelik hesaplayıcılarda döngü süresini sormuyor son adetin başlangıç tarihini giriyorum benimki 15 ağustostu 15+3 diyor bi kaç farklı sitede sorguladım sonuç hep aynı, neyse endişe edecek bir durum değildir diye umuyorum:) teşekkür ederim ilgin için:))

Çok sevindim ve o süreci okur Ken çok duygulu okudum şükür sonuçları güzel çıkmış valla çok sevindim saglıklı evlat hepimiz dogurmak k dileğiyle.. Rabbim korusun ve kucagımıza, saglıklı bir şekilde almak nasip etsin

Bende smdi uzandigim yerde ağlıyorum bebişim sağlıklı olcak mı riskli dönem gecicek mi kucağıma alabilecek miym diye aman nasıl bı hormon bu sürekli salya sümük ama hep duamdasiniz nolur diyorum buradaki hiç bı anne üzülmesin bebisine kavuşsun bende kavusym sağlıklı olsunlar şu pandmei bitsin Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Teşekkürler ilk attığın daha minimal ve daha sade duruyor ama ikincisi renk olarak daha güzel bence
Aslında renkler aynı da sanırım farklı ışık olduğu için öyle çıkmış fotoğrafta. Mağazada aynıydı renkleri. bir de o üstündeki tülleri, yatağı falan hangisini alırsam istemeyeceğim zaten.. ancak takımlara şöyle bi baktım gittiğimde, 15 bine bile bebek odası takımı vardı

Mucize bebek o. Gokkusagi bebegin hayatiniza o kadar guzel gelecek ki. Bununla gelmis gecmis olsun. Bundan sonra hep guzel haberler veresin. Derin bi oh cektim arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…