2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sağ salim kavuşalım kuzularımıza inşallah

İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşacaz bebeklerimize canım içimizi ferah tutalım

Koyu kahve tonları daha ağır duruyor. baya fark var gibi durmuş renklerde.Evet ben de şok oldum öyle fiyatlar görünce iki takımda indirim vardı benim gördüğüm. Ama malzemeleri kaliteli ve tok satıcılar anladığım kadarıyla

Eşin için de çok zordur canım kendi çocuklarını düşünmeyen insan maalesef kayınvaliden umarım ileride bu bencilliği Yüzünden pişman olmaz
Hiç pişman olmaz eminim, çünkü kendini mükemmel anne olarak görüyor.
Öyle mükemmel ki kendine yardım diye verilen zekat paralarını biriktirip mutfağını yenileyen, aynı zamanda yaz tatilinde çalışan öğrenci oğluna da ankastre set aldıran ve okul zamanı gelince de hiç ilgilenmiyorsun diyerek eşimle kavga eden mükemmel bir anne...

O yüzden benimle ilgilenmemesi aslında çok hafif kalıyor da işte beş yıldır hala alışamadım zoruma gidiyor

Su an influenza ya yakalanma riskinden daha cok covid19 a yakalanma riski var. ayrixa bu takilan maskeler influEnza icin ds koruyucu. Bizden once guney yarim kure influEnza geciriyor gecen seneye gore bu sene influenza oranlari cok cok dusmus. Verileri yine bir karistiririm da yanlis hatirlamiyoraam 1/20 gibi bir oran var influenzada gexen seneye gore. Benzer oranlar kuzey yarim kure icin de cikacaktir diye cikarimlar vardi.

Her gün asla bakmaz zaten canım.
Geçen kış güya eltime yardım etmek için İstanbul’a gitti, çocuğu iki gün okuldan aldı üçüncü gün ben çok yoruluyorum dedi gitmedi. Kızın bütün dersleri planları karıştı onun yüzünden.

En büyük duam allah sağlık versin bize de ona da, kimseyi birbirine muhtaç etmesin

Evet bunu ben de okudum. Corona salgını için alınan tedbirler influenza bulaşını da engellemiş bu sene.

Yerinde olsam bulasmam. Eger ayarlayabilirsen misafirhanede
Kal otelde konakla ya da evden daha erken yollara dus ama o kadina ayak basma. Ama
Gelecekte sana isi dustugunde de benzer ilgiyi sergilersin. Aslinda sana gosterdigi tavir esine verdigi degeri gosteriyor.

Merhaba, benim de hep onden gitmisti ultrasonda ilk haftalarda 3 gun, sonra bir hafta, bir ay once 11 gun ileridendi. Doktor, uzun bir kiz olcak sen uzun baba uzun genetik faktorler bunlar demisti. Adet tarihini baz al ama sen dogumun ona gore demisti. En son gecen hafta gittigimde fark bi haftaya dusmus onden gitmesi yavaslamisti sanirim sonradan boyle seylerde oluyor

Ne güzel duygular.. Saglıkla gelsin İnşallah.. Detaylı ultrasyon daha 15. Hafta dayım bende merak ediyorum ..Hsftaya 26 olacaz, hayırlısı ile

Canım çok sevindim ve çok duygulandım. Allah birdaha böyle kötü zamanlar yaşatmasın, bebeğini kucağına aldığında tüm acılarını unutursun Seni Eylül ayı gebelik topiğinden biliyorum yaşadıklarını da takip ettim hep iyi bir haber bekledim çok sevindim adına gerçekten

Yani düşüncesizlige bak insan torununa bunu mu yapar biz daha doğmamış bebeğimiz için neler çekiyoruz ne fedakarlık yapıyoruz bide torun ceviz içi derler daha kıymetli derler yazık.
Amin canım benim herkes sağlıklı olsun yerinde olsun kimseden hayır yok

Canım benim aynı şekilde ben de burda sizlerle daha yakınım.
Dışardan bakan ne şanslılar eşinin memleketi gurbetlik çekmiyorlar der ama biz doğuda çekmediğimiz gurbetliği burda çekiyoruz.
İki yıl oldu buraya tayin geleli, kaynanam daha bir kez oğlum canınız ne çekiyor haftasonu gelin demedi. Hep sitem hep şikayet...

Cinsiyeti de eşim söyledi kızımız olacak belli oldu dedi, kaynanam da daha mı olmasın üç aylık olmuş dedi. Hayırlı olsun derse dili kopar mazallah

Canim ben senin yerinde olsam esime 15 dk once arabayi calistirip isitmasini soylerdim. Hastaneye gelincede siz arabada oturun hemen gelicem diyip kendim hallederdim isimi hastand isi bitincede gozleme alir park gibi bir yerde yerdim

Rabbim biraz vicdan versin ne diyim.. Eşinin işide zor kim ister.. Rabbim saglıkla evladını kucagıma aldırdım bu dönemler de kalıcı değil ki geçecek

Aynı şeyleri eşime söyledim ama o da bir gece kalıp dönelim hiç gelmiyorsunuz demesinler diyor. Ben de dedim o zaman o evde ağzıma lokma koymam haberin olsun.

Zaten biz on kez gidiyorsak birinden haberleri oluyor, normalde işlerimizi halleder döneriz her zaman.
Gelmiyorsunuz muhabbeti yapmasınlar diye bu kez böyle olsun dedi

Ona sergileyecek tavrım çok net, sorgulayacak bir durumları da olamaz zaten, öncesinde benzer şeyleri defalarca yaptığı için birikmişlik çok var.

Aynen öyle canım ne denir ki
Her seferinde seda şaşırma artık bu kadın böyle diyorum ama yine şaşırıyorum yine üzülüyorum
Ya elinde değil ki üzülmemek ama napcan Nası geliyorsa öyle gidcen canım baksana eşin bile söylemiş boşver umursama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…